Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Tesko je ovdje biti trener i da Zidan dodje, jer bi i njemu trebalo vremena da sve dodje na svoje. Covjek je tu tek par utakmica, dosao je na rasulo, polako. Jos par utakmica ds pogledamo znacemo na cemu smo. Valjda cemo vidjeti neki napredak uskoro
100%, ko god misli da nemamo materijal taj nije zdrav s glavom. Pogledajte samo Sloveniju i gdje im igraju igraci sve ce vam jasno biti. Ali dzaba, oni imaju selektora cije je znanje vece od 90% ljudi u evropi i zato su tu gdje jesuShategabri je napisao/la: ↑10 sep 2024, 11:17Andriy je prvo bio asistent 5 godina, pa onda selektor.fanatik19 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 11:12Ma znam, ali posebno me razocaralo da on kao legenda i neko ko je tu bio dugo godina ne vidi neke stvari. I sevcenko je kao prvi posao dobio selektorsku poziciju, pa odveo Ukrajinu do cetvrtfinala evropskog prvenstva. Poslije probao i na klupskom nivou i blago receno se izblamirao. Ima tu puno faktora, ali me Barbarez bas razocarao sa nekim postupcimaShategabri je napisao/la: ↑10 sep 2024, 11:06
Ako je bio dobar fudbaler, ne mora nužno biti dobar trener. Odnosno, to nema veze jedno s drugim.
Mada imaš primjera, recimo Zidane.
Pa Arteta, Guardiola, nisu bili nimalo loši igrači.
Nije svako rođen da bude vođa. Da selektuje, da taktizira. To što si ti bio talentovan i što si vrijedno radio dok si bio fudbaler ne znači da ćeš moći uspješno voditi 20+ ljudi.
Još ako si zahrđao kao Barba, pa sad trebaš odjednom biti hibrid Mourinha i Guardiole...ne ide to tako.
Meni je on tu negdje u rangu Papeta. Jedino što nije izmišljao taktiku bez beka.
Barba nije bio uključen u fudbal godinama, sad odjednom ko padobranac dobio da vodi reprezentaciju.
Krupan zalogaj, iskreno. I ne krivim njega, on je uzeo ponuđeno.
Međutim, ne vidim kako će on napraviti tim, a materijala ima.
Valjda ste shvatili da Barbarez je ime, za taktiku je zadužen Bajramović, ostali članovi imaju svoja zaduženja. Oni pokušavaju da izgrade nešto, da se napravi neki sistem u reprezentaciji. Pokušavaju da igru mlade selekcije prilagode igri A selekcije, sada koliko ćemo imati živaca da ispratimo ovo je pitanje. Mada je sve otišlo u 3PM i quratz krasni, tako da mogu očekivati samo napredak u odnosu na ranije. E da izbaciti Mujakića iz svih kombinacija u reprezentaciji.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Večeras osvajamo prve bodove u Ligi nacija. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vec nas ismijavaju aBd obice im se od glavu
Realno Madjarska smijesna samo sto imaju sistem uredjeniji i kad smijene selketora znaju kako ce igrati
Ovako igraci su im onako nista bolji od nasih
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Vico je posebno nabrijan pred vecerasnju utakmicu. Zeli da se reprezentacija osveti Mađarima za ono izbacivanje Borca u zadnjem pretkolu Lige Evrope od Ferencvarosa

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Haj da se i nas dvojica jednom složimo oko nečega.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Protiv njemacke su imali 8 igraca iz lige 5, u prvoj postavi. Sta mi to imamo?
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 10 sep 2024, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Mi imamo igraca kojem je Lemilica menadzer.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:44Protiv njemacke su imali 10 igraca iz lige 5, u prvoj postavi. Sta mi to imamo?
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
To svakako, ali nazalost nije to uslov da pobjedjujemo utakmice.MilanMladenovic je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:45Mi imamo igraca kojem je Lemilica menadzer.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:44Protiv njemacke su imali 10 igraca iz lige 5, u prvoj postavi. Sta mi to imamo?
9 igraca su imali. S tim da Yaakobishvili ni ne igra u Gironi. Na kraju krajeva, logicno je da se nadamo necemu protiv njih. Necemo valjda protiv Njemacke se nadati pozitivnom rezultatu?Sindikat12 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:44Protiv njemacke su imali 10 igraca iz lige 5, u prvoj postavi. Sta mi to imamo?
Eto stavi na papir njihove igrace i nase. Imaju boljeg golmana i stopere. Varga i Sallai losiji od Dzeke i Demirovica. Bekovi su tu negdje sa nasim. Niti je Kerkez toliko bolji od Dedica, niti je Nego bolji od Gazibegovica. Szoboszlai svijet za sebe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Treba veceras stisnuti muda i pokusati ako ikako moze odigrati nerijeseno ili minimalan poraz.
Ne bi volio da nam uvale 3-4 komada.
Ne bi volio da nam uvale 3-4 komada.
-
- Kontakt:
Sa razlogom nas ismijavaju jer smo zalutali u Ligu A.Ovi porazi samo vise mogu psihicki dotuci ekipu, zato bi nam nerijeseno ili kakav poraz od gola razlike dobro doslo. Madari su duplo bolji sigurno i naspanovani su dobro jer su deklasirani od Svaba.Naravno da je ovo tesko gledati, jer se precjenjujemo i sad i ocekujemo cuda, a moras od nule. Koliko god smo trazili sistem i neke promjene, mi nemamo strpljenja za to.
Najbolji kapiten i najbolji predsjednik koje smo imali.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:24Vico je posebno nabrijan pred vecerasnju utakmicu. Zeli da se reprezentacija osveti Mađarima za ono izbacivanje Borca u zadnjem pretkolu Lige Evrope od Ferencvarosa
![]()

madjarska je kvalitetom igrackog kadra tu negdje gdje smo i mi, spada u lvl slovenija gruzija rumunija albanija sa kojima se mozemo itekako porediti. jedino sto imaju jeste vanserijski igrac szaboslai, ostalo je manje vise isto kao i kod nas, sto TM svakako potvrdjuje samo treba uporediti sastave. Oduzmes njega i madjarska kosta ca. 80 mil, dok smo mi bez ahmedhodzica oko 100mil
Dogovorio Vico X sa Orbanom
Nego kad veceras pada forum?

Nego kad veceras pada forum?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mene strah da nam opet ne budu mraz i paprike jer ce se pred domacom punlikom Madzari vaditi na nama.
Sve do 2:0 za njih je uredu i realno.
Sve do 2:0 za njih je uredu i realno.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koga je poslao na tribine?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nastavlja lose.
Nikad losija atmosfera nije bila u kampu reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.