Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Jedina nam je sansa protiv Orbanovih fasista da napravimo nesto sto niko ziv ne ocekuje, da ih stisnemo i napadnemo od prve minute. Ipak, ne ocekujem od naseg strucnog staba sa m.udima velicine ljesnjaka takav potez, a posebno zbog GENIJALNIH prvih 11 protiv Holandije
Najuspjesniji potez je onaj koji se ne ocekuje, najbolji plan je onaj za kojeg se ne zna- Sun Tzu
Najuspjesniji potez je onaj koji se ne ocekuje, najbolji plan je onaj za kojeg se ne zna- Sun Tzu
Nije napad samo stvar mentaliteta vec i kvaliteta. Kako ces napasti ako ne mozes uvezati 3 sigurna pasa? Protiv Nizozemske cak nismo ni bunkerisali, znali smo veoma visoko izlaziti na njihovu zadnju liniju kada krenu od pocetka graditi napad.retromoos je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:42Jedina nam je sansa protiv Orbanovih fasista da napravimo nesto sto niko ziv ne ocekuje, da ih stisnemo i napadnemo od prve minute. Ipak, ne ocekujem od naseg strucnog staba sa m.udima velicine ljesnjaka takav potez, a posebno zbog GENIJALNIH prvih 11 protiv Holandije
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma ja, ta 4-3-1-2 romb neki to bi nam najviše godiloMadal je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:38Ima nas par da trubimo o 4 3 1 2 od onih prijateljskih u junu![]()
Ali upravu je Sergej na pressu, pada ti u vodu formacija i postavka ako Gazibegovic na svojoj poziciji desnog beka prodaje loptu za 4-2 i sl greske. Ne mislim da smo ista vise mogli u ove 3 utakmice da je druga formacija.
Ne može preko noći ništa ali mi nemamo nikakvu budućnost s ovom 3-5-2 formacijom, ne znamo to igrat, nemamo mentalitet da nam igrači pretrče u prosjeku po 15 kilometara ko Škoti i Velšani i da se branimo i čekamo neku tranziciju, nismo od tog posla nikad bili nit ćemo bit.
Mi moramo lopte igrat, a imamo čak i s ovim rosterom dosta tehnički finih igrača u vezi koji znaju igrati po podu, al džaba kad selektori idu ziheraški i trpaju trojicu nekakvih štopera gdje se ne zna koji je gori, i onda ti u vezi vazda fali taj četvrti igrač
Čak i protiv Holandije kad god smo malo više izašli i napali ih bilo je dobrih situacija i šansi, al to je 10ak minuta maks bilo, 80 stojiš u nekom bunkeru i čak i pored toga ljudi ti naprave 10 zicera
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Imali smo priliku vidjeti na zadnjem EP, da nije bas sve u kvalitetu. Mnoge reprezentacije koje nemaju velik broj kvalitetnih fudbalera su pruzile fenomenalne partije. Ja bih rekao da je vise do taktike, postavke igre, zelje, itd. Kako Sergej kaze da su igraci gubili lopte iz kojih smo primili golove (Tahirovic, Gazi), a ne kaze da su oni bili njegov izbor i da ih je on postavio na te pozicije. Ako se mene pita, 100% poraz strucnog staba protiv HolandijeMadal je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:43Nije napad samo stvar mentaliteta vec i kvaliteta. Kako ces napasti ako ne mozes uvezati 3 sigurna pasa? Protiv Nizozemske cak nismo ni bunkerisali, znali smo veoma visoko izlaziti na njihovu zadnju liniju kada krenu od pocetka graditi napad.retromoos je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:42Jedina nam je sansa protiv Orbanovih fasista da napravimo nesto sto niko ziv ne ocekuje, da ih stisnemo i napadnemo od prve minute. Ipak, ne ocekujem od naseg strucnog staba sa m.udima velicine ljesnjaka takav potez, a posebno zbog GENIJALNIH prvih 11 protiv Holandije
Kad vidim onaj "duboki i zamisljeni pogled u daljinu", jasno mi bude da tu nema prave ideje kako i sta. Postoje ljudi koji u glavi sve zivo fino posloze, sve im bude jasno, ali ne znaju kako te ideje sprovesti u praksi. Kako da ljudi shvate, sta stvarno zelis i koji je tvoj cilj
Veceras je zadnja sansa da vidimo znaju li nasi strucnjaci sta uopce zele, jesu li pronasli nacin kako preci sa rijeci na djela
Veceras je zadnja sansa da vidimo znaju li nasi strucnjaci sta uopce zele, jesu li pronasli nacin kako preci sa rijeci na djela
- SviSmoMiBosna
- Kontakt:
Ocigledno niste gledali EP utakmicu Madjarska Skotska : Skoti su ih stisli od pocetka i drzali i preko 80% posjeda i napadali pa i stvarali sanse, ali dzaba Madjarska svaki prodor opasna, skoro svaki njihov napad se zavrsava sa udarcem na okviru gola, pasovi precizni, vidno uigrana i kompaktna ekipa. Skotska se na kraju istrosila i zjanila sa 1:0, Madjari im ocitali lekciju za pamcenje. Znaci, na Madjarsku se mora ili izuzetnim kvalitetom (sto danas nemamo) ili takticki mudro (sto znaci, niposto muha bez glave).Madal je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:43Nije napad samo stvar mentaliteta vec i kvaliteta. Kako ces napasti ako ne mozes uvezati 3 sigurna pasa? Protiv Nizozemske cak nismo ni bunkerisali, znali smo veoma visoko izlaziti na njihovu zadnju liniju kada krenu od pocetka graditi napad.retromoos je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:42Jedina nam je sansa protiv Orbanovih fasista da napravimo nesto sto niko ziv ne ocekuje, da ih stisnemo i napadnemo od prve minute. Ipak, ne ocekujem od naseg strucnog staba sa m.udima velicine ljesnjaka takav potez, a posebno zbog GENIJALNIH prvih 11 protiv Holandije
U komunizmu ne može biti rata na vjerskoj osnovi : hvala Bogu, tu su samo ateisti.
Imamo tehnicki jakih trenutno? Pa onaj malac udje i pokaza za dvije minute da je mnogo ispred ostalih sto se toga tice. Hajde da cujem bas ko bi tebi igrao.bodi123 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:47Ma ja, ta 4-3-1-2 romb neki to bi nam najviše godiloMadal je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:38Ima nas par da trubimo o 4 3 1 2 od onih prijateljskih u junu![]()
Ali upravu je Sergej na pressu, pada ti u vodu formacija i postavka ako Gazibegovic na svojoj poziciji desnog beka prodaje loptu za 4-2 i sl greske. Ne mislim da smo ista vise mogli u ove 3 utakmice da je druga formacija.
Ne može preko noći ništa ali mi nemamo nikakvu budućnost s ovom 3-5-2 formacijom, ne znamo to igrat, nemamo mentalitet da nam igrači pretrče u prosjeku po 15 kilometara ko Škoti i Velšani i da se branimo i čekamo neku tranziciju, nismo od tog posla nikad bili nit ćemo bit.
Mi moramo lopte igrat, a imamo čak i s ovim rosterom dosta tehnički finih igrača u vezi koji znaju igrati po podu, al džaba kad selektori idu ziheraški i trpaju trojicu nekakvih štopera gdje se ne zna koji je gori, i onda ti u vezi vazda fali taj četvrti igrač
Čak i protiv Holandije kad god smo malo više izašli i napali ih bilo je dobrih situacija i šansi, al to je 10ak minuta maks bilo, 80 stojiš u nekom bunkeru i čak i pored toga ljudi ti naprave 10 zicera

Samo cekam da dodje neki protivnik tipa lihtenstajna i da Sergej kaze: pa vidi, ja sam veliki fan njihove igre i to sto oni imaju je nesto zaista posebno
Bitno je ovo pa vidi

Svaka recenica mu tako pocinje

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
------------------------piric-------------------------
dedic-hadzikadunic-katic-barisic-gazibegovic
-----------------------burnic------------------------
bajraktarevic------huseinbasic------demirovic
------------------------dzeko-----------------------
dedic-hadzikadunic-katic-barisic-gazibegovic
-----------------------burnic------------------------
bajraktarevic------huseinbasic------demirovic
------------------------dzeko-----------------------
Sad nam je lakse kad znamo da nam taktiku smislja donedavni trener kadeta ... veceras ima Magyari svi na gujicu kad ih Bajra iznenadi sa 5-3-2 ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Huseinbašić i Gigović znaju lopte igrat, desetka ovaj mali Bajraktević i još nam samo treba holder bolji od Tahirovića, ne znam ko bi to mogao da bude
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bože sačuvaj
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Momci su u strahu, Sergej ih nikako nije pripremio.
Sta kazu za Bajraktarevica, igra li od prve minute veceras?

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vazda neki cirkus sa nama hahah mogu mislit pressice veceras ako izgubimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.