Na strani sam Sergeja 10000%KarlMarx je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:20Meni je miješanje u njegov brak neumjesno i prozivanje žene pogrdno, to je njegov izbor koji svi moraju poštovati, sviđalo se nekome ili ne.. Jedina osoba koju ovdje treba kritikovat jeste Anel Ahmethodžić, jer nije on balavac da ne može odgovarati za svoje postupke. Sergej je mudar čovjek, neće on sad kad ima bitniji posao da se bavi sa njim. Njegovo je bilo hoćeš igrat ili nećeš, ako ne želiš i nećeš, skrpit ćemo se, koliko god da si dobar. A ovo ponašanje je obrazac koji je radio svim selektorima, i očito da momak nema želju da igra za reprezentaciju, čim nije ostao da podrži kolege iz ekipe i nije javio stručnom štabu u kakvom je stanju. Ja se sjećam da je Džeko povrijeđen ostao sa ekipom u cijelom ciklusu, to je velika razlika. Jedino što bi razumio jeste da je povreda koju mora u klubu tretirati i otići, a očito nije, čim nije dao feedback. Sve izvan njega, komentarisanje porodice, djevojke/žene je neumjesno i ne treba se iko sa tim baviti. On je rekao svoje, i vjerujem da ga Sergej i neće pozivati više, u koliko on ne izađe sa razumnim objašnjenjem.
I ne treba ga zvati taman da ne prajm Ramos