Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Jeste navalili na legendu kao rus na ukrajinu.. jbt opustite se malo .. mi smo sebi najveci neprijatelji. Stalno nekakve sitnice trazimo samo eto da imamo nesto komentarisati.
Veceras dobivamo glat 0-1
Veceras dobivamo glat 0-1
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Shvatio je da ne zna, u razgovoru je sa strucnim stabom da prilozi ostavku.
Ne kontam Mujakica ostavi a Radeljica posalje na tribine iako je lijevi stoper a nema Kolasinca..Ne kazem da Radeljic treba igrati ali treba biti na klupi umjesto Mujakica
- Shategabri
- Kontakt:
Pape mu poslao kasetu sa taktikom bez beka.
Koševo Zapad
Ovaj Mirso zalostan uvlaci se rodjenom sinu u guzicu umjesto da prizna da je pogrijesio u odgoju
Kaze Barba da mu se nikako ne svidja konstrukcija 'tezak poraz' ... hoce da se porazi od 5 golova zovu pravim imenom tj. samo "porazom' ... ako ce tako svima nam bit' lakse, podrzavam ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
To sam neki dan pisaomiki09 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 12:14Dno dna.I ovo je od prije nepunih godinu dana...

Navikli na poraze gdje primimo 5 komada, pa nisu vise ni teski

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vi navijaci i qrac sta serete covjeku koji je ikona naseg fudbala i legenda imate li mozga? Eto petev je bolji? Serete covjeku sto je izgubio od Holandije i Engleske? Izgleda vecina ovdje nezaposlena ima viska vremena i sere sta mu pade na pamet. Na osnovu cega kritikujete covjeka tek sjeo na klupu? Ahmedhodzica i treba otpisat zbog neozbiljnosti repka treba da bude svetinja. Puna podrska selektoru, a vi lesinari bolje prestanite pratiti repku i pocnite pratiti engleze. Pravi bosnjo ne postuje nista svoje i covjeka koji je toliko dao za repku. Svaka cast... Idite navijajte i postujte Hrvatsku, Luku Modrica, Dalica i itd. Pisam vam se na vas patriotizam
Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 10 sep 2024, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa sta ako je dao? Dao je u segmentu u kojem je dobar bio. Hvala mu i vozdra ako ne zna u ovome. Iskreno on je ovdje skolski zavaljen of strane Vice jer covjek nikoga nije trenirao. Patriotski se prihvatio posla, ali mislim da je trebao reci hvala, necu, nemam dovoljno iskustva. Ovako male su mu sanse da uspije jer iskreno mislim da ne zna, ali daj boze da me razuvjeri.zeljovac21 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 17:52Vi navijaci i qrac sta serete covjeku koji je ikona naseg fudbala i legenda imate li mozga? Eto petev je bolji? Serete covjeku sto je izgubio od Holandije i Engleske? Izgleda vecina ovdje nezaposlena ima viska vremena i sere sta mu pade na pamet. Na osnovu cega kritikujete covjeka tek sjeo na klupu? Ahmedhodzica i treba otpisat zbog neozbiljnosti repka treba da bude svetinja. Puna podrska selektoru, a vi lesinari bolje prestanite pratiti repku i pocnite pratiti engleze. Pravi bosnjo ne postuje nista svoje i covjeka koji je toliko dao za repku. Svaka cast... Idite navijajte i postujte Hrvatsku, Luku Modrica, Dalica i itd. Pisam vam se na vas patriotizam
-
- Kontakt:
Ne vidim u cemu grijesi u ulozi selektora evo objasni mi...Ne vidim da radi posao losije ista od prethodnika. Odigrao par utakmica i odmah mu se sudi na osnovu toga od kojih su dvije bile Engleska i Nizozemska. Problem je sto ljudi kritikuju, a stvarno nemaju osnove za to. Uostalom kakav god da je ne moze biti los i trpiti uvrede jer ima dovoljno prijasnjih zasluga. Ako misli da Hadzikadunic i Ahmedhodzic ne treba da budu u ekipi njegova je posljednja i on ce snositi odgovormost za lose rezultate ako budu takvi. A nisu ni Van Dijk ni Baresi da su nezamjenjivi. Mozda pokazuju nedovoljnu zainteresovanost za repku pa nisu na spisku, a svakako ako iko treba znati kako se treba odnositi prema drzavnom grbu to je Sergej.krkacina je napisao/la: ↑10 sep 2024, 18:06Pa sta ako je dao? Dao je u segmentu u kojem je dobar bio. Hvala mu i vozdra ako ne zna u ovome. Iskreno on je ovdje skolski zavaljen of strane Vice jer covjek nikoga nije trenirao. Patriotski se prihvatio posla, ali mislim da je trebao reci hvala, necu, nemam dovoljno iskustva. Ovako male su mu sanse da uspije jer iskreno mislim da ne zna, ali daj boze da me razuvjeri.zeljovac21 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 17:52Vi navijaci i qrac sta serete covjeku koji je ikona naseg fudbala i legenda imate li mozga? Eto petev je bolji? Serete covjeku sto je izgubio od Holandije i Engleske? Izgleda vecina ovdje nezaposlena ima viska vremena i sere sta mu pade na pamet. Na osnovu cega kritikujete covjeka tek sjeo na klupu? Ahmedhodzica i treba otpisat zbog neozbiljnosti repka treba da bude svetinja. Puna podrska selektoru, a vi lesinari bolje prestanite pratiti repku i pocnite pratiti engleze. Pravi bosnjo ne postuje nista svoje i covjeka koji je toliko dao za repku. Svaka cast... Idite navijajte i postujte Hrvatsku, Luku Modrica, Dalica i itd. Pisam vam se na vas patriotizam
Odlicno nagradio Huseinbasica i Bajraktarevica za dobre partije
Isto tako i Vasilja.
Usljo hercegovacki.

Isto tako i Vasilja.
Usljo hercegovacki.
Trebao je Pirića staviti ipak brani za Southampton...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Da je normalan i da gleda po zaslugama trebao je.
Ovako je osuđen na propast cim nije realan u procjenama.
Kakav ušljo.
Ovaj hoće da vodi nacionalni tim, i hajde što nikoga nije prije vodio, nego ne zna ni da kaže reprezentacija nego rePZtacija.
Ovaj hoće da vodi nacionalni tim, i hajde što nikoga nije prije vodio, nego ne zna ni da kaže reprezentacija nego rePZtacija.
-
- Kontakt:
A onda bi napisao kako je Husaric to fino podmazao da brani ispred golmana iz Bundeslige
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Okrenuli se protiv covjeka nakon 3. utakmice, protiv 3 top ekipe. "Znam ja nas hebo ti nas".
Kakve rotacije u par dana jbt. Veceras moras uzeti bod ili slijedi noga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.