ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Raul_64
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Raul_64 » 03 apr 2011, 22:39

Arsenalisation je napisao/la: Nadal igrao ispod 40% svojih mogucnosti
Jel zato u 3 navrata uzimao pauze od 40 sekundi kako bi dosao do vazduha?

Svaka cast Novaku bolje se ovaj dio sezone nije mogao odraditi...

Sada slijedi mracni period tj. sljaka i kad vidim ovakvog Nadala na hardu(sporom ali ipak betonu) mislim da ce ponoviti proslu godinu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 apr 2011, 22:39

Arsenalisation je napisao/la:Nadal igrao ispod 40% svojih mogucnosti i opet ovaj jedva pobijedi,ali mora se rec da i on nije nesto odigrao...
Novak mu je večeras očitao lekciju. Razbio ga je. Pobijediti Rogera 3 puta zaredom i Rafu 2 puta u 2 sedmice i to u finalu tako što preokreneš rezultat u potpunosti je velika stvar. Svaka čast Novaku !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2011, 22:42

formance je napisao/la:Razbio ga je.
Gledao sam svaki sekund meča i nigdje nisam vidio razbijanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 03 apr 2011, 22:42

Virtu4l je napisao/la:Strašan meč. Velika pobjeda Đokovića, niz se nastavlja, respekt Novaku, trenutno je nepobjediv.
Mora bit' nepobjediv kada svi njegovi glavni konkurenti ukljucujuci i najveceg Nadala igraju ispod svih svojih mogucnosti...Da su tu pravi Roger,Rafael,Martin i Andy ovog Novaka ne bi bilo ni na mapi...

p.s. Znate sta mi je zapalo za oko...Od kako je poceo pobjedjivat nije se jos zalio na astmu(ili sta vec),otezano disanje i sl.,do sada stalne "izgovore" za poraze i lose partije... :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2011, 22:44

Arsenalisation je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Strašan meč. Velika pobjeda Đokovića, niz se nastavlja, respekt Novaku, trenutno je nepobjediv.
Mora bit' nepobjediv kada svi njegovi glavni konkurenti ukljucujuci i najveceg Nadala igraju ispod svih svojih mogucnosti...Da su tu pravi Roger,Rafael,Martin i Andy ovog Novaka ne bi bilo ni na mapi...
Nepobjediv je zato što trenutno igra najbolji tenis na planeti. Nadal je uvijek u formi, toliko je večeras želio pobjedu, ali nije mogao, jednostavno - Nole je prejak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 03 apr 2011, 22:45

Raul_64 je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la: Nadal igrao ispod 40% svojih mogucnosti
Jel zato u 3 navrata uzimao pauze od 40 sekundi kako bi dosao do vazduha?

Svaka cast Novaku bolje se ovaj dio sezone nije mogao odraditi...

Sada slijedi mracni period tj. sljaka i kad vidim ovakvog Nadala na hardu(sporom ali ipak betonu) mislim da ce ponoviti proslu godinu...
Jarane znas li ti sta si napisao...Samo potvrdio moju konstataciju...Nadal bi pola onih WINERA od Djokovica ne samo da bi stigao vec bi zabio,da je u pravoj formi i da nema povredu desnog ramena... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 03 apr 2011, 22:45

Nole majstor!

Ovaj kacket na kraju je sve objasnio! SRBIJA!
Zadnja izmjena: NukeR_G1970, dana/u 03 apr 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 apr 2011, 22:45

Virtu4l je napisao/la:Gledao sam svaki sekund meča i nigdje nisam vidio razbijanje.
Novak je ovdje izgledao puno fizički i mentalno jači od Rafe. Konstantno je napadao i rezultat kojim je meč završen ne pokazuje dovoljno koliko je Đoković u ovom meču bio bolji od Rafe.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 apr 2011, 22:45

Arsenalisation je napisao/la:p.s. Znate sta mi je zapalo za oko...Od kako je poceo pobjedjivat nije se jos zalio na astmu(ili sta vec),otezano disanje i sl.,do sada stalne "izgovore" za poraze i lose partije...
Novak je u zadnje 3 godine odigrao najvise meceva od svih tenisera i predao samo 1 ili 2x..

Inace sam takodje simpatizer Nadala i radujem se sezoni sljake ali ipak ne shvatam ovo omalovazavanje Novaka...
Svaka njemu cast,koliko je izgubio setova ove godine?? 5,6 :shock: mislim

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 03 apr 2011, 22:50

Skandalozna igra Đokovića.Ne bi se smio ovoliko patiti sa Rafom. :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 03 apr 2011, 22:51

Raul_64 je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:p.s. Znate sta mi je zapalo za oko...Od kako je poceo pobjedjivat nije se jos zalio na astmu(ili sta vec),otezano disanje i sl.,do sada stalne "izgovore" za poraze i lose partije...
Novak je u zadnje 3 godine odigrao najvise meceva od svih tenisera i predao samo 1 ili 2x..

Inace sam takodje simpatizer Nadala i radujem se sezoni sljake ali ipak ne shvatam ovo omalovazavanje Novaka...
O kakvom ti predavanju meceva pricas, ko je to spomenuo...?... :lol:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 apr 2011, 22:56

Raul_64 je napisao/la:

O kakvom ti predavanju meceva pricas, ko je to spomenuo...?... :lol:
:shock:

De opet procitaj...znaci kad sam napisao da nije predao u zadnje 3 godine jednom ili dvaput podrazumjevalo se da nije imao problema sa disanjem...
a da ima astmu pa ima i jedan mec koji je predao u zadnjih 3 godina je u Australi na +40 protiv Rodicka,a drugi protiv Krajiceka kada je imao milion alergija...
daj mi pored toga jos jedan primjer da se zalio na zdravlje???
jedan,posto lupas iz glave...

A da trebao se zaliti sada na astmu nakon sto je pobijedio...
"Iako sam imao probleme sa disanjem izbacao sam Nadala drugu sedmicu za redom"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 apr 2011, 22:58

p.s. Znate sta mi je zapalo za oko...Od kako je poceo pobjedjivat nije se jos zalio na astmu(ili sta vec),otezano disanje i sl.,do sada stalne "izgovore" za poraze i lose partije... :lol:
Jesi li video onog sedog dekicu u Djokovicevom boxu?
E taj covek je napravio zivotinju od Novaka.
I nemoj da se zezas sa astmom, jer je Djokovic pobedio tu bolest, koja je nazalost ipak ostavila traga na njemu.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 apr 2011, 23:00

Smiješno je govoriti da Noletovim dobrim igrama "pomažu" njegovi protivnici. Smiješno i žalosno (ne znam šta je gore), je omalovažavati ove njegove igre i strašne pobjede.
Ne može biti slučajno da čovjek jednog Rogera pobjedi 3 puta, ili jednog strašnog Nadala 2 puta u ovako kratkom vremenskom roku. Možda oni u jednom od tih mečeva nisu bili "svoji", ali gdje su onda ona 2 protiv Feda, odnosno 1 meč protiv Rafe?
Čovjek jednostavno igra trenutno najbolje od svih. U posebnom je naletu i ne djeluje da će uskoro stati. Ali, eto promjene podloge, eto šljake, gdje je jedan Car. Tu će se zapravo vidjeti može li Nole nastaviti, ili će stvari teći onako kako smo navikli, da Nadal caruje i dalje.

Jedva čekam Monte Carlo, a tek Roland Garros... 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 apr 2011, 23:05

Rim, Madrid i RG ce biti spektakl.

MC je najslabiji Masters na sljaci.
Novak je u ovom trenutku najbolji igrac svijeta, smijesno je govoriti o losim partijama, njegovih konkurenata.
Dobiti Rogera tri puta zaredom i Rafu dva puta, ne moze svako, ma bilo kako ova dvojica igrala.

Novak je fizicki i psihicki danas bio bolji i jaci igrac, kada je izgubio dva servisa na pocetku tb-a, uzima 5 zaredom poena. Bolji mec danas u odnosu na proslo finale, Rafa je bolje igrao i to se odmah odrazilo na kvalitet.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 03 apr 2011, 23:07

Raul
De jos koji puta procitaj,pa kad skontas javi na pp da ovdje ne spamamo,.. :mrgreen:

p.s.nego ko je ona "blondina" u taboru Novaka...? :D
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 apr 2011, 23:10

Nisam vjerovao da ovo Novak može dobiti,ali eto.
Svaka mu čast,serija se nastavlja.
Ali teško,po meni,nemoguće da tu seriju nastavi na šljaci.
You'll never walk alone.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 apr 2011, 23:11

Arsenalisation je napisao/la:Raul
De jos koji puta procitaj,pa kad skontas javi na pp da ovdje ne spamamo,.. :mrgreen:

p.s.nego ko je ona "blondina" u taboru Novaka...? :D
Majka.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 03 apr 2011, 23:12

VolimLiverpool je napisao/la:Nisam vjerovao da ovo Novak može dobiti,ali eto.
Svaka mu čast,serija se nastavlja.
Ali teško,po meni,nemoguće da tu seriju nastavi na šljaci.
Nek uzme samo jedan ili dva od 4 i super.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 apr 2011, 23:16

Trebao bi nastaviti formu i na sljaci, tesko da mu neko sa ovakvom igrom moze parirati.
Rafa je neprikosnoven naravno.
Mozda bi ga mogli ugroziti Federer, Ferrer vako na prvu. Ali sada gledajuci, on je drugi favorit za sve sljakaste turnire koji predstoje.
Zna se ko je prvi.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.