Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 10 sep 2024, 20:25

Saradnja Albe i Zeljeznicara poznata po 400.000 km duga za odrzavanje terena.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 10 sep 2024, 21:15

PeppermintSA je napisao/la:
10 sep 2024, 20:00
Vrh :clap: meljo plete mrežu oko konkurencije :clap: odvajkada :clap:
Mislis ZeljA, a graDZanine :mrgreen: Sandzak ili I.B ?

Al nemoj da mi lazes :mrgreen:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 10 sep 2024, 21:24

MocMahale444 je napisao/la:
10 sep 2024, 19:07
Halo mufloncino zdepasta, ako te iko ikad safata i polomi. Feštu pravimo i placamo mu kaznu gurabije mi.
Sto si agresivan ba
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 10 sep 2024, 21:43

RatoborniMrmot je napisao/la:
10 sep 2024, 21:15

Bjelave, papcino. U istoj kuci gdje mi je nana rodjena, papcino.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 10 sep 2024, 22:41

10 sep 2024, 21:43

Umjesto da uzivas oko Sarajeva ili sto bi ti rek'o Nja, nekakav si pun mrznje, agresivan, pjena ti ide na usta dok pises, takvi su ti i odgovori. Ko te nasekiro, jel te ko maltretira pa frustraciju izbacujes preko foruma, dje je zapelo, slobodno se otvori, jer nesto ocito nije u vinklu.

Neka ti forum bude terapija, izbaci tu gorcinu iz sebe sto se nakupila, nije dobro to drzati u sebi.

Ne trebas mi se zahvaljivati na pomoci nit se izvinjavati, oprostio sam ti, da znas :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2024, 22:48

Koji premijerligaski klub ce za 1-2 godine dovesti Hamulica, tipujem na Sarajevo

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 sep 2024, 23:25

kako ce ratobornimrmot izgorit' na ovoj temi ove sezone, svjestan nije :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 11 sep 2024, 00:37

killafrommanilla je napisao/la:
10 sep 2024, 23:25
kako ce ratobornimrmot izgorit' na ovoj temi ove sezone, svjestan nije :mrgreen:
Covjek je vec izgorio
Ako iko pise dobre postove i argumentovane to je Pepermint, ovaj "sizofrenicar" ima neke prenose

General1976
Kontakt:

Post Postao/la General1976 » 11 sep 2024, 01:26

Dečko, prati te Wenger iz penzije :D :opaopa:
slika

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 11 sep 2024, 08:01

General1976 je napisao/la:
11 sep 2024, 01:26
Dečko, prati te Wenger iz penzije :D :opaopa:
slika
Ovaj jede puno makarona.
LETS GO FIGHTER

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 11 sep 2024, 09:38

svrakino1921 je napisao/la:
10 sep 2024, 19:53
10 sep 2024, 19:49
10 sep 2024, 19:20

ovo je u rangu kad je Fudbalski klub Meljo, pod pokroviteljstvom dra predsjednika Cere leptir mašnice, započeo saradnju sa sportsko-tehnološkom kompanijom SEYU, čime je "nastavo svojim putem prihvaćanja i inkorporiranja sportsko-tehnoloških solucija kojima su već krenuli mnogi nogometni divovi".

https://fkzeljeznicar.ba/en/fk-zeljezni ... eri/45247/

ili

kad je meljo objavio je da je postigao dogovor sa švicarskom kompanijom Blocksport, koja se bavi inovacijama i digitalizacijom sporta, čime je meljo tako postao prvi klub u regionu sa svojim klupskim tokenom, tzv. digitalnim assetom poput bitcoina, kao i inovativnom mobilnom aplikacijom za navijače.

https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/zeljeznicar-i-blocksport-potpisali-ugovor-ceric-najavio-promjene-tokenizacija-krece-vec-u-drugom-kvartalu-2021-godine-642888

ili

kad je meljo za derbi spremio iznenađenje "koje nijedan klub na svijetu nije uradio", a to je uspostava saradnje sa NFT- TiX, a to je Blockchain ticketing tehnologija koju koriste najveći klubovi na dunjaluku.

https://sport.bosnainfo.ba/inovacija-s- ... je-uradio/

:clap: :clap: :clap:

meljo odvajkada postavlja standarde :clap:

Naravno u pravu si
Hvala Pitari

Odvajkada

slika

FK Željezničar izvršio nabavku LED banera

FK Željezničar obavještava postojeće i potencijalne nove sponzore da je Klub izvršio kupovinu novih, savremenih LED banera.

Stadion Grbavicu će od sutrašnje utakmice krasiti novi LED baneri. FK Željezničar je iz vlastitih sredstava i uz sponzorstvo kompanije koja je izvršila nabavku panela, AntenaNet, izvršio kupovinu 160 m2 najmodernijih LED banera koji se mogu sklopiti i u veliki reklamni zid. Ukupna investicija novih LED banera iznosi 251.344,08 KM.

Na ovaj način FK Željezničar je obezbijedio svojim sponzorima mnogo bolju vidljivost i prezentaciju njihovih logotipa te postaje prvi klub u BHT PL BiH sa reklamnim LED banerima. FK Željezničar poziva sve navijače da kupovinom ulaznica i dolaskom na sutrašnju utakmicu direktno pomognu radu voljenog kluba.

Ima u ovim Pitarima nešto
Ono nešto....

slika

Kompanija Alba preuzima brigu o travnjaku Stadiona Grbavica

Kompanija Alba i FK Željezničar potpisali su ugovor o saradnji prema kojem će ova kompanija preuzeti brigu o održavanju i servisiranju glavnog i pomoćnog terena na Stadionu Grbavica.

Ugovor će dijelom biti realiziran i na sponzorskim osnovama jer je Alba prepoznala značaj i transparentnost projekata FK Željezničar.

Kompanija Alba ima sve potrebne reference i savremenu mehanizaciju za održavanje terena visoke klase što potvrđuje održavanje travnjaka na Stadionu Bilino polje u Zenici te Trening centra NS/FS BiH. Osim toga, FK Željezničar je zahvaljujući donacijama članova Upravnog odbora kluba kupio tri nove savremene mašine, kako bi se novi travnjak održavao u skladu sa svim preporukama izvođača radova.

Od klubova u voljenoj BiH samo mi imamo ugovor sa firmom Alba

Odvajkada

Pa Alba vam je održavala teren i kad je tek postavljen samo niste plaćali pa su vas nogirali....

Hairli da bude ova saradnja

taurunum
Kontakt:

Post Postao/la taurunum » 11 sep 2024, 09:48

10 sep 2024, 19:20
10 sep 2024, 16:10
slika

FK Željezničar i AK Novi Grad uvode novitete kroz projekt Atletska ABCDa

Danas je u Sarajevu potpisana saradnja između Fudbalskog kluba Željezničar i Atletskog kluba Novi Grad, čime se zvanično pokreće jedinstveni sportski projekt pod nazivom Atletska ABCDa. Ova saradnja ima za cilj revolucionirati pristup kondicionom treningu mladih fudbalera kroz uvođenje atletskih metoda i vježbi u svakodnevne treninge

Elmir Ćerimagić, dugogodišnji atletski trener i predsjednik Komisije atletičara i atletičarki Federacije BiH, objasnio je kako je došao na ideju ovog projekta:

"Dugi niz godina radim u atletici, i sve češće roditelji dolaze s istim zahtjevom – da njihovu djecu naučim pravilno trčati. Nažalost, nemoguće je ispraviti sve posljedice hipokinezije individualnim radom. Zato sam pokrenuo projekt Atletska ABCDa s trenerima mlađih kategorija FK Željezničar. Cilj je da u narednih godinu dana doeduciramo trenere o atletskim vježbama i metodama, koje će integrirati tokom svakog fudbalskog treninga kao dio zagrijavanja. Ova zamisao omogućava djeci da konstantno rade na tehnici trčanja i razvoju atletskih vještina, što je izuzetno važno. Roditeljima je ovako lakše i pristupačnije, jer ne moraju voditi djecu na dodatne treninge. Osim toga, ovaj program djeluje i kao prevencija povreda – posebno koljena. Zanimljivo će biti uporediti rezultate ove generacije s prijašnjim, koje nisu imale ovakav pristup, i vidjeti razliku u učestalosti povreda."

Projekat Atletska ABCDa podijeljen je u tri ključne etape. U prvoj etapi, stručnjaci iz atletike će analizirati dosadašnji rad trenera i identifikovati područja za poboljšanje. U drugoj fazi, fokus će biti na doedukaciji trenera, gdje će kroz teorijske i praktične radionice usvojiti nove atletske tehnike i metode. Treća i završna faza podrazumijeva zajednički rad s djecom, nakon čega će treneri samostalno primjenjivati naučene metode, uz povremenu podršku atletskih stručnjaka.

Ovaj jedinstveni pristup donosi brojne prednosti, kako za djecu, tako i za trenere. Pored poboljšanja tehnike trčanja i općeg atletskog razvoja, program također doprinosi smanjenju rizika od povreda, koje su česte kod mladih sportista. Redovno testiranje djece na početku i kraju programa pomoći će u preciznom mjerenju napretka, čime će se dodatno potvrditi efikasnost ove inovacije.

GOLEM SI ŽELJO
ovo je u rangu kad je Fudbalski klub Meljo, pod pokroviteljstvom dra predsjednika Cere leptir mašnice, započeo saradnju sa sportsko-tehnološkom kompanijom SEYU, čime je "nastavo svojim putem prihvaćanja i inkorporiranja sportsko-tehnoloških solucija kojima su već krenuli mnogi nogometni divovi".

https://fkzeljeznicar.ba/en/fk-zeljezni ... eri/45247/

ili

kad je meljo objavio je da je postigao dogovor sa švicarskom kompanijom Blocksport, koja se bavi inovacijama i digitalizacijom sporta, čime je meljo tako postao prvi klub u regionu sa svojim klupskim tokenom, tzv. digitalnim assetom poput bitcoina, kao i inovativnom mobilnom aplikacijom za navijače.

https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/zeljeznicar-i-blocksport-potpisali-ugovor-ceric-najavio-promjene-tokenizacija-krece-vec-u-drugom-kvartalu-2021-godine-642888

ili

kad je meljo za derbi spremio iznenađenje "koje nijedan klub na svijetu nije uradio", a to je uspostava saradnje sa NFT- TiX, a to je Blockchain ticketing tehnologija koju koriste najveći klubovi na dunjaluku.

https://sport.bosnainfo.ba/inovacija-s- ... je-uradio/

:clap: :clap: :clap:

meljo odvajkada postavlja standarde :clap:
Ili kad su potpisali saradnju sa nekim somalijskim timom gdje ljudi fudbal igraju pletenom loptom, od tada prodje dobrih 4-5 godina i broj realizovanih transfera/posudbi izmedju ova dva kluba nije premasio 0 (nula) do danas

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 11 sep 2024, 09:57

Ćera je strašan u svom polju, čestitke konama što su prepoznali značaj onoga što nudi kroz projekat. Da je bog d'o više ljudi poput njega, sport bi prodisao.

Kod nas je u svemu tako, čim neko počne pričati o struci i edukaciji, odmah je reakcija "Hamo vidi mu glave".

Zato i slavimo poraze i neriješene rezultate na euro sceni.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 11 sep 2024, 10:07

Kmenkake je napisao/la:
11 sep 2024, 09:38
10 sep 2024, 19:53
10 sep 2024, 19:49

Naravno u pravu si
Hvala Pitari

Odvajkada

slika

FK Željezničar izvršio nabavku LED banera

FK Željezničar obavještava postojeće i potencijalne nove sponzore da je Klub izvršio kupovinu novih, savremenih LED banera.

Stadion Grbavicu će od sutrašnje utakmice krasiti novi LED baneri. FK Željezničar je iz vlastitih sredstava i uz sponzorstvo kompanije koja je izvršila nabavku panela, AntenaNet, izvršio kupovinu 160 m2 najmodernijih LED banera koji se mogu sklopiti i u veliki reklamni zid. Ukupna investicija novih LED banera iznosi 251.344,08 KM.

Na ovaj način FK Željezničar je obezbijedio svojim sponzorima mnogo bolju vidljivost i prezentaciju njihovih logotipa te postaje prvi klub u BHT PL BiH sa reklamnim LED banerima. FK Željezničar poziva sve navijače da kupovinom ulaznica i dolaskom na sutrašnju utakmicu direktno pomognu radu voljenog kluba.

Ima u ovim Pitarima nešto
Ono nešto....

slika

Kompanija Alba preuzima brigu o travnjaku Stadiona Grbavica

Kompanija Alba i FK Željezničar potpisali su ugovor o saradnji prema kojem će ova kompanija preuzeti brigu o održavanju i servisiranju glavnog i pomoćnog terena na Stadionu Grbavica.

Ugovor će dijelom biti realiziran i na sponzorskim osnovama jer je Alba prepoznala značaj i transparentnost projekata FK Željezničar.

Kompanija Alba ima sve potrebne reference i savremenu mehanizaciju za održavanje terena visoke klase što potvrđuje održavanje travnjaka na Stadionu Bilino polje u Zenici te Trening centra NS/FS BiH. Osim toga, FK Željezničar je zahvaljujući donacijama članova Upravnog odbora kluba kupio tri nove savremene mašine, kako bi se novi travnjak održavao u skladu sa svim preporukama izvođača radova.

Od klubova u voljenoj BiH samo mi imamo ugovor sa firmom Alba

Odvajkada

Pa Alba vam je održavala teren i kad je tek postavljen samo niste plaćali pa su vas nogirali....

Hairli da bude ova saradnja
GOLEMO što bi rek'o uvaženi kolega :rol:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 11 sep 2024, 10:38

Vrijeme ti je da se osamostalis i nesta uradis, a ne treca generacija u istoj kuci i bez pomaka.

Zar je bitno ko je odakle inace?! Svima puna usta da su regionalni i veliki klub, a dodje neko 100km dalje od Sarajeva i problem sto navija za neki od sarajevskih klubova. Kakvo kasabsko i mahalsko razmisljanje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 sep 2024, 10:48

Argentina je napisao/la:
11 sep 2024, 10:38

Vrijeme ti je da se osamostalis i nesta uradis, a ne treca generacija u istoj kuci i bez pomaka.

Zar je bitno ko je odakle inace?! Svima puna usta da su regionalni i veliki klub, a dodje neko 100km dalje od Sarajeva i problem sto navija za neki od sarajevskih klubova. Kakvo kasabsko i mahalsko razmisljanje.
Mozda je momak digao svoj sprat,sta je problem :kafa:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 11 sep 2024, 10:54

mma_hz je napisao/la:
11 sep 2024, 10:48
Mozda je momak digao svoj sprat,sta je problem :kafa:
:rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 11 sep 2024, 11:01

Argentina je napisao/la:
11 sep 2024, 10:38

Ova "tema" mi je ubjedljivo najgora kad se "potegne". :facepalm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 11 sep 2024, 11:03

Sta bi sa santosom, predje li kod kona, nisam upratio?

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 11 sep 2024, 11:35

boki86 je napisao/la:
11 sep 2024, 11:03
Sta bi sa santosom, predje li kod kona, nisam upratio?
Fali papir, moze bit bidne a moze i ne bidne. Golemo

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.