Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Docek ispred vjecne vatre
Četiri boda u ovakvoj grupi biće sasvim dovoljna za taj prokleti baraž.
Za očekivati je da će se sve ove najjače reprezentacije plasirati direktno na SP kroz kvalifikacije.

Za očekivati je da će se sve ove najjače reprezentacije plasirati direktno na SP kroz kvalifikacije.
- Riquelme1921
- Kontakt:
S kim se križamo dalje onda?costacurta08 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:45Realno.
Nako neriješene utakmice u Holandiji mi bi mogli i prvi biti u grupi![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
Gluho bilo, ne vjerujem da nemamo u vezi bolje igrače od Gigovića, Huseinbašića i sličnih. Gigović je najgori igrač ikada, Barišić i Bičakčić ok, fali nam Ahmedhodžić, Bičakčić protiv ovakvih reprezentacija može još 5 godina igrati, Katić je drvo, ali veza kriminalna, daj vraćaj Turke
Ne mogu da shvatim,da zavali Dedica na lijevoj strani i gubi obojicu pa onaj Gazibegovic nema blage veze o zivotu samo se zaleti ko sivonja..
Onaj Bajraktarevic kad primi loptu vidi se da je to sa lakocom uvijek neko rjesenje al nije imao lopti veceras
Barbarez treba igrati sa 2 stopera i 1 defanzivnim koji ce igrat izmedju stopera kao prije Medunjanin i imali bi neku ideju kako iznijet loptu
Onaj Bajraktarevic kad primi loptu vidi se da je to sa lakocom uvijek neko rjesenje al nije imao lopti veceras
Barbarez treba igrati sa 2 stopera i 1 defanzivnim koji ce igrat izmedju stopera kao prije Medunjanin i imali bi neku ideju kako iznijet loptu
Tahirovic na poziciji sestice unosi nesigurnost u nasu ekipu. Svaki put kad mu je lopta u nogama - panika i samo gleda da uvali vruc krompir bilo kome, a najvise voli vratiti je nazad.
Nadam se da Barbarez nece vise eksperimentisati sa Dedicem lijevo jer smo gubili najveci ofanzivni potencijal.
Nadam se da Barbarez nece vise eksperimentisati sa Dedicem lijevo jer smo gubili najveci ofanzivni potencijal.
Treci ako zavrsimo u barazu smo za svjetsko prvenstvo i igramo sa nekom od drugoplasiranih ekipa iz B divizije
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 sep 2024, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mi smo “zalutali” u ovu grupu i ligu A. Nama bi neka mjera bila liga C. Ove utakmice su extra za skupljanje iskustva i da igraci vide koliko su daleko od top reprezentacija. Svaki bod i povoljan rezultat su bonus. Ovo nema veze s nikakvim luzerskim mentalitetom nego je cisto nase realno stanje. Od ove grupe igraca ja ocekujem da pokazu nesto tek u sledecem kvalifikacionom ciklusu.
- Beduin
- Kontakt:
Ako zanemarimo sve sto je napravio prije tog "nabijanja u for", kao i ono bacanje u blok gdje bi mogao i gol pasti pri suti otvorenom, gospon fudbalaki pismeni forumas.BosniaBoston je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:46Tahirović kupio fudbalski nepismene forumaše slučajno preciznim nabijanjem u for, katastrofa igrač.
Vasilj![]()
Ali jeste u pojedincima opet izgledao nonsalantan i pogubljen.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- invincible1921
- Kontakt:
u ovoj grupi se ne igra nizašta. prve dvije reprezentacije su jasne sve da ovi pošalju hajdenhajm i herenveen a samo za ta prva dva mjesta se igra jer ona znače nosioc si u SP kvalifikacijama, sve ostalo je totalno svejedno i nerelevantnotuzlak1987 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:47Recimo da se ovdje radi o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i da mi uzmemo bod Madjarima u gostima to je odlicno.
Nama je bio problem sto su nas svi nabijali i nismo ni skupljali bodove. Rang Madjarske je otprilike neko ko ti je u grupi konkurent za drugu poziciju i plasman.
3 gola koja nisu bila a odlučili su bukvalno centimetri.
Mi nismo bili ni blizu gola.
Ne znam šta da se slavi.
Mi nismo bili ni blizu gola.
Ne znam šta da se slavi.
Kakva je ovo pokeraska formacija, 6 3 1?
Opet katastrofa, 3 suta, 2 na gol.
Ni jedna ozbiljna prilika!
Docekat momke ispred vjecne !

Opet katastrofa, 3 suta, 2 na gol.
Ni jedna ozbiljna prilika!
Docekat momke ispred vjecne !

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Ova Madjarska je za nas Pot 1 ekipa. Nula u gostima dodje kao pobjeda
gdje je Petev 

Sve ok,otkinuli bod Madjarima u gostima, ali realno mi nemamo nikakve igre, tesko se iznosi lopta, vecinom nabija prvom do sebe ili bogu pod oblake, niti jedne smislene, uigrane, trenirane akcije....nista. Da ne bi golmana 3 komada lagano.
Jako jako lose za sada.
Jako jako lose za sada.
Golem bod
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Naša igra ukratko "drzi vodu dok majstori odu" u prevodu cuvaj nazad što se duze moze i pokušaj preziviti nekako,zabiti gol nije plan.
Bravo za Vasilja,objektivno trebalo je biti 2 razlike,i momak ako je dobio osude za prošlu utakmicu,danas je heroj.
Stoperi su dobro odigrali,ima tu velike zasluge Bicakcicu koji svojim iskustvom sigurno olakšava i drugoj dvojici.
Generalno naš problem je ta sredina,tu neznam sta da radimo i sta je najbolje riješenje,ocigledno puno je izbora u kvantitetu ali u kvalitetu jako loše,morat ce se naci neka trojka koja ce biti u fokusu da se uigrava.
Mora se naci neko krilo kakvo god da je bolje nego nikako,Hasica na prvu probati izmisliti i drugo nekako,bolje nego imati 10 veznjaka slicnih profila.
Bravo za Vasilja,objektivno trebalo je biti 2 razlike,i momak ako je dobio osude za prošlu utakmicu,danas je heroj.
Stoperi su dobro odigrali,ima tu velike zasluge Bicakcicu koji svojim iskustvom sigurno olakšava i drugoj dvojici.
Generalno naš problem je ta sredina,tu neznam sta da radimo i sta je najbolje riješenje,ocigledno puno je izbora u kvantitetu ali u kvalitetu jako loše,morat ce se naci neka trojka koja ce biti u fokusu da se uigrava.
Mora se naci neko krilo kakvo god da je bolje nego nikako,Hasica na prvu probati izmisliti i drugo nekako,bolje nego imati 10 veznjaka slicnih profila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.