Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Slavit ce se jedno dvadesetak minuta, nazdravit ce se i svi svojim klubovima. Igraci sretni!

- FKS -
Madjari lajkaju!badboy je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:51Mi smo “zalutali” u ovu grupu i ligu A. Nama bi neka mjera bila liga C. Ove utakmice su extra za skupljanje iskustva i da igraci vide koliko su daleko od top reprezentacija. Svaki bod i povoljan rezultat su bonus. Ovo nema veze s nikakvim luzerskim mentalitetom nego je cisto nase realno stanje. Od ove grupe igraca ja ocekujem da pokazu nesto tek u sledecem kvalifikacionom ciklusu.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Copy- paste kao protiv Nizozemske, protivnik daleko vise od igre, posjed lopte, vise kombinovali, vise napadali, samo sto madjari nemaju bolje igrace to jest napadace da zabijaju svoje sanse - za razliku od holandeza... pa su usput proslavili i Vasilja veceras
Al Dobro je, sto bi reko Spaho

Al Dobro je, sto bi reko Spaho

- Beduin
- Kontakt:
To je preocito, i ja o tome trubim vec duze vrijeme.zgembo89 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:50Ne mogu da shvatim,da zavali Dedica na lijevoj strani i gubi obojicu pa onaj Gazibegovic nema blage veze o zivotu samo se zaleti ko sivonja..
Onaj Bajraktarevic kad primi loptu vidi se da je to sa lakocom uvijek neko rjesenje al nije imao lopti veceras
Barbarez treba igrati sa 2 stopera i 1 defanzivnim koji ce igrat izmedju stopera kao prije Medunjanin i imali bi neku ideju kako iznijet loptu
Prelako sw dolazi i nas sesnaesterac ili oko njega u sut priliku, umjesto da zgusnes odbranu i 1 veznjaka stavis iza 2 napadaca ili na krila Demirovic i Bajraktarevic. Daleko otbiljnije bi to bilo.
Nevjerovatno da je i veceras poceo sa Dedicem lijevo i tek oko 60. minute ga vratio desno, a odmah smo bolje i igrali uz svjezinu u sredini terena.0
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To bi odlicno radio Tahirovic da je u formi, mi stvarno imamo Problem kod iznosenja lopte. Ona 3 pozadi stoje i cekaju nesto, ako se jos jedan spusti iz sredine nema nikog naprijed, i to ako uspiju rijesit moglo bi biti nesto.zgembo89 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:50Ne mogu da shvatim,da zavali Dedica na lijevoj strani i gubi obojicu pa onaj Gazibegovic nema blage veze o zivotu samo se zaleti ko sivonja..
Onaj Bajraktarevic kad primi loptu vidi se da je to sa lakocom uvijek neko rjesenje al nije imao lopti veceras
Barbarez treba igrati sa 2 stopera i 1 defanzivnim koji ce igrat izmedju stopera kao prije Medunjanin i imali bi neku ideju kako iznijet loptu
Al vijerujem da i igraci igraju u grcu nakon 7 poraza i -16 gol razlike.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bezveze odigrana utakmica. Ako je ovo najbolje što možemo protiv reprezentacije kao što je Mađarska onda smo u većem problemu nego što sam i mislio.
Što neko napisa gore večeras smo imali dosta sreće u odbrani, idući put je neće biti i odmah ćeš izgubiti jedno 2-3 razlike. Prema naprijed opet ništa nismo odigrali osim onih par očajničkih šuteva sa 30 metara.
Što neko napisa gore večeras smo imali dosta sreće u odbrani, idući put je neće biti i odmah ćeš izgubiti jedno 2-3 razlike. Prema naprijed opet ništa nismo odigrali osim onih par očajničkih šuteva sa 30 metara.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tuzno al zadovoljan sam bodom, medjutim treba vremena da igraci dodju sebi nakon svih poraza.
Ocekujem i da Tahirovic pocne igrati, Vasilij los protiv Nizozemske a nocas odlican.
Odbrana odigrala dobro, napad tanko al treba ovo samo uigrati i rezultati ce doci.
Dzeko nije za svih 90 min. Bajraktarevic mora dobiti vecu minutazu.
Ocekujem i da Tahirovic pocne igrati, Vasilij los protiv Nizozemske a nocas odlican.
Odbrana odigrala dobro, napad tanko al treba ovo samo uigrati i rezultati ce doci.
Dzeko nije za svih 90 min. Bajraktarevic mora dobiti vecu minutazu.
- feniksptica
- Kontakt:
Od sad vjse ne dovodit u reppku nikog iz Švedske
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- invincible1921
- Kontakt:
Bez zayebancije, kakav je proces ako budemo 3. i sta nam to znaci

=\_1921_/=
Treci ostaje u grupi svakako, a cetvrti ispada
Promijenili su format sad treci u grupama A ide u baraz, jer su prosili broj ekipa na svjetskom
Promijenili su format sad treci u grupama A ide u baraz, jer su prosili broj ekipa na svjetskom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Madjari su veliku vecinu napada gurali na svoju desnu stranu a Dedic je opcenito kvalitetniji od Gazibegovica i nadam se da je to jedini razlog sto je Dedica zavalio lijevo.Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:55To je preocito, i ja o tome trubim vec duze vrijeme.zgembo89 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:50Ne mogu da shvatim,da zavali Dedica na lijevoj strani i gubi obojicu pa onaj Gazibegovic nema blage veze o zivotu samo se zaleti ko sivonja..
Prelako sw dolazi i nas sesnaesterac ili oko njega u sut priliku, umjesto da zgusnes odbranu i 1 veznjaka stavis iza 2 napadaca ili na krila Demirovic i Bajraktarevic. Daleko otbiljnije bi to bilo.
Nevjerovatno da je i veceras poceo sa Dedicem lijevo i tek oko 60. minute ga vratio desno, a odmah smo bolje i igrali uz svjezinu u sredini terena.0
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Dobra tekma prava evropka tvrda tekma gdje nema velikih zvijezda nego samo borba trka preko cijelog terena. Svaka cast svakom pojedincu ne terenu i na klupi.
Mislim da je ovo prvi put da sam gledao nasu repku rastegnutu preko cijelog terena a da svom stizali protivinika i uvijek imali dva tri igracha u precniku od deset metara.
Jos jedno jedina tekma gdje nismo malaksali zadnjih 20 mnuta nego sam cak primijetio veci umor kod Madjara.
Mi u jos puno jacim sastavima smo se uvijek patili sa Madjarima.
Svaka cast mladim momcima za borbu, trku, disciplinu i ona stalna mahanja rukama i pozitivnu komunikaciju.
Odbrana briljirala al puno zato sto je srednji red vecinom pravio pritisak na 40 metara.
Mislim da je ovo prvi put da sam gledao nasu repku rastegnutu preko cijelog terena a da svom stizali protivinika i uvijek imali dva tri igracha u precniku od deset metara.
Jos jedno jedina tekma gdje nismo malaksali zadnjih 20 mnuta nego sam cak primijetio veci umor kod Madjara.
Mi u jos puno jacim sastavima smo se uvijek patili sa Madjarima.
Svaka cast mladim momcima za borbu, trku, disciplinu i ona stalna mahanja rukama i pozitivnu komunikaciju.
Odbrana briljirala al puno zato sto je srednji red vecinom pravio pritisak na 40 metara.
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 10 sep 2024, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ama ako zavrsis 3. igras sa najboljim drugoplasiranim iz lige B da bi ostao u Ligi A.invincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:56Bez zayebancije, kakav je proces ako budemo 3. i sta nam to znaci![]()
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 10 sep 2024, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- akisarajevo92
- Kontakt:
na osnovu toga sto imam opciju da vratim unazad a ne da budem u (ne)milosti reziseraVensanKasel je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:47Na osnovu kojeg ponovljenog snimka si to zaključio ?
Katic kasni, jos ostavlja nogu, VAR bi odlucivao u milimetrima

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 10 sep 2024, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- feniksptica
- Kontakt:
U prvoj postavi si imo 3 drugoligaška igraca.. dalje sve pada u voduBoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:55Bezveze odigrana utakmica. Ako je ovo najbolje što možemo protiv reprezentacije kao što je Mađarska onda smo u većem problemu nego što sam i mislio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme lose, drugo smo puno bolje izgledali. Kad se vrati Kolasinac (nadam se i Anel) onda ce iznjesenje lopte puno bolje izgledat.
Tahirovic dobar sto je me iznenadilo.
Gigovic los obe utakmice, van je forme pa treba tu vremena. Najveca je kvaka u veznom tu nam fali kvaliteta. Saric dobar, Burnic i Basic losi.
Od ode dvije tekme Huseinbasic i Saric su bili najbolji od vezni igraca.
Esmir je trebao dobiti najmanje 30 min.
Drugo poluvrijeme puno bolje, ima prostora za napredak
Tahirovic dobar sto je me iznenadilo.
Gigovic los obe utakmice, van je forme pa treba tu vremena. Najveca je kvaka u veznom tu nam fali kvaliteta. Saric dobar, Burnic i Basic losi.
Od ode dvije tekme Huseinbasic i Saric su bili najbolji od vezni igraca.
Esmir je trebao dobiti najmanje 30 min.
Drugo poluvrijeme puno bolje, ima prostora za napredak
Ako budemo treći u grupi, igramo meč za opstanak u A Ligi nacija protiv neke od drugoplasiranih iz B Lige nacija. Ali svakako, ako uspijemo da budemo treći u ovoj grupi, velike su šanse da igramo baraž jer će većina ovih ekipa ostvariti plasman na SP direktno kroz kvalifikacije.invincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 22:56Bez zayebancije, kakav je proces ako budemo 3. i sta nam to znaci![]()