To je do njega sto nije igrao. Sta treba da se bruka na terenu a mi govorimo nema veze jer ne igra u klubu?
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Uzasan mi je igrac u svim utakmicama nakon Islanda. Ovo mu je mozda cak i druga najbolja utakmica u reprezetaciji, a bio je los.
Ne hejtam ga licno i dabogda da u Barceloni igrao. Samo je stvar sto se stvorio hajp oko njega, zacementiran u prvih 11, lider reprezentacije a bruka je ziva. Ljudi vide igrao u Romi i igra u Ajaxu pa odma mora da je dobar a ucinak u reprezentaciji debela 0.
Savo ga posalje na tribine i **** mu se cijela familija jer po Vicinim direktivama **** reprezentaciju, a covjek vizionar bio i uocio kako nam ne moze pomoci.
Vise puta sam i pisao da mora biti na spisku i mora biti u i oko prvih 11. Ali to je do nas i naseg nekvaliteta. Opci utisak u reprezentaciji je uzasan.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Jel se Gigovic obrukao? Gazibegovic? Burnic? Basic?
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ja nikad na ovoj temi nisam njega poredio sa drugima niti pisao da neko treba umjesto njega i sl. Striktno komentarisem njegove predstave na terenu od kojih nerijetko zelim sebi oci da iskopam, narocito kad hudnici pozadi prebace nekako loptu na sredinu samo da bi je Benjo vratio stoperu
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sve loše osobine koje može imati igrač koji igra ovu poziciju, on ima. 
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ovaj momak se pljuje po navici. Danas je odigrao dosta dobru utakmicu. Iako se vidi da nema samopouzdanja bio je ok.
To sa Savom je smijesno bilo. Uostalom do sada ga je svaki trener otpisao. Pocevsi sa Mourinhom koji ga je gurao i odustao do oba trenera Ajaxa. Znas da vecina navijaca nema pojma. I sada je glupi plac za Hadzikadunicem koji je jednako los ili dobar, kako zelis uzeti, kao i vecina nam ostalih stopera.Madal je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:37Uzasan mi je igrac u svim utakmicama nakon Islanda. Ovo mu je mozda cak i druga najbolja utakmica u reprezetaciji, a bio je los.
Ne hejtam ga licno i dabogda da u Barceloni igrao. Samo je stvar sto se stvorio hajp oko njega, zacementiran u prvih 11, lider reprezentacije a bruka je ziva. Ljudi vide igrao u Romi i igra u Ajaxu pa odma mora da je dobar a ucinak u reprezentaciji debela 0.
Savo ga posalje na tribine i **** mu se cijela familija jer po Vicinim direktivama **** reprezentaciju, a covjek vizionar bio i uocio kako nam ne moze pomoci.
Vise puta sam i pisao da mora biti na spisku i mora biti u i oko prvih 11. Ali to je do nas i naseg nekvaliteta. Opci utisak u reprezentaciji je uzasan.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Definitivno nema kvalitet za reprezentaciju. Mozda mu trebaju utakmice, samopouzdanje, ne znam do cega je, ali trenutno sad ne moze nam pomoci. Lik je izgubljen, usporen. Svaku akciju zaustavi jer ne zna sta bi. Vraca loptu uvijek nazad. Cista nula
Ima on jos sanse da izvuce karijeru ali pod hitno mora napredovati u mnogim poljima. To da ne igra je samo izgovor, bio je jednako los, ili jos losiji, kada je dolazio na okupljanja a igrao u Ajaxu. Jel ga i tad psihicki sta ****?Mogli je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:48
To sa Savom je smijesno bilo. Uostalom do sada ga je svaki trener otpisao. Pocevsi sa Mourinhom koji ga je gurao i odustao do oba trenera Ajaxa. Znas da vecina navijaca nema pojma. I sada je glupi plac za Hadzikadunicem koji je jednako los ili dobar, kako zelis uzeti, kao i vecina nam ostalih stopera.
Mnogi su ovdje ubjedjivali da je dobar Benjo a bili slijepi kraj ociju jer vide da kraj imena pise Ajax pa jbg dobar je. Nije dobar.
Prevelik se hajp oko njega stvorio i tek nas je nekoliko pisalo da je los, sada tek nekoliko pise da nije los.
Ispade da sam se naklatio na njega a u sustini samo nastavljam diskusiju sa onima koji su mi mjesecima unazad pisali da je dobar Benjo.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Vecina ih cim vidi ekipu sa zapada pocne uzdizati igraca. Hajde Ajax ipak jeste ime. Ali uzdizu se i likovi iz svedske i austrijske lige koje nisu nista jace od srpske ili hrvatske.Madal je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:58Ima on jos sanse da izvuce karijeru ali pod hitno mora napredovati u mnogim poljima. To da ne igra je samo izgovor, bio je jednako los, ili jos losiji, kada je dolazio na okupljanja a igrao u Ajaxu. Jel ga i tad psihicki sta ****?Mogli je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:48
To sa Savom je smijesno bilo. Uostalom do sada ga je svaki trener otpisao. Pocevsi sa Mourinhom koji ga je gurao i odustao do oba trenera Ajaxa. Znas da vecina navijaca nema pojma. I sada je glupi plac za Hadzikadunicem koji je jednako los ili dobar, kako zelis uzeti, kao i vecina nam ostalih stopera.
Mnogi su ovdje ubjedjivali da je dobar Benjo a bili slijepi kraj ociju jer vide da kraj imena pise Ajax pa jbg dobar je. Nije dobar.
Prevelik se hajp oko njega stvorio i tek nas je nekoliko pisalo da je los, sada tek nekoliko pise da nije los.
Ispade da sam se naklatio na njega a u sustini samo nastavljam diskusiju sa onima koji su mi mjesecima unazad pisali da je dobar Benjo.
Danas nije odigrao toliko loše.
Imao je onu jednu sjajnu dugu loptu za Gazibegovića i jedno odlicno uklizavanja na sut Mađara. Nije bio Rodri ali bio je bolji nego protiv Holandije.
Imao je onu jednu sjajnu dugu loptu za Gazibegovića i jedno odlicno uklizavanja na sut Mađara. Nije bio Rodri ali bio je bolji nego protiv Holandije.
Jedni tačno k'o da imaju nešto od toga da momak propadne.
Pa imaju, da se priključi njihovoj luzerskoj raji.
Da sjedi u nekoj jazbini i pljuje svakoga ko je odskočio od mahalskog svijeta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
To je pišanje uz vjetar. Momak je pretalentovan da ne bi uspio.
Sta mislite sta treba Benji pisati da se oprosti

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Barba ako citas ovaj Forum, a vidim da svi citaju! Molim te pokusaj sa Benjom na stoperu ima da iznosi loptu kao Bastoni.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Na njemu je.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Napredak je vidan. Dosad je utakmice gledao s tribina, od danas ima privilegiju da sjedi na udobnijim stolicama