Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Od svega mu jedino vjerujem ovo za oca, covjek i djeluje kao klasicni manipulator i kompleksas. Nema kluba u kojem je igrao a da se on nije oglasavao u njegovo ime a i nije mu strano da se registruje na forume navijaca pa i tamo ispravlja krive drine.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Onda se čudimo što i dalje igra u raspalom Sheffieldu. Valjda propadne kao i svaki koji nas je do sada izradio. Jedna velika nula i gov.no od čovjeka.
Ma koja bi budala igrala za ovaj buckuris od repke i je baval svoje zivce i vrijeme.
Ljudino bolje ti je provoditi vrijeme i putovati sa zenom i djetetom nego tamo da se peglas sa ovim frankenstajnom od repke.
Ljudino bolje ti je provoditi vrijeme i putovati sa zenom i djetetom nego tamo da se peglas sa ovim frankenstajnom od repke.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Klosarcina.
haj makar ovaj insajder Sindikat više neće pisat
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Tesko ga je pogodilo sve ovo sto se pisalo o njemu na forumu
Pogotovo ovaj neko sto je pisao da je Ramos.
Anel provodi dosta vremena na forumu.
Pogotovo ovaj neko sto je pisao da je Ramos.
Anel provodi dosta vremena na forumu.
Zadnja izmjena: kempes, dana/u 11 sep 2024, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Za ovo smo mi navijači definitivno krivi. Nakon jedne solidne utakmice i tri uklizavanja, mi od nekakvih poluidiota pravimo Nestu. Nafuraju se nakon 3 utakmice da se bez njih ne može igrati. Ma odje.i. Greška samo Barbareza što ga nije preduhitrio pa rekao da na Anela više ne računa.
Evo jutros sam napisao, ko da me je cuo.
Imat ces se kada kajati za pauzu ali idi zavrsi to sto imas privatno jer ces i bez dolazaka na okupljanja iste probleme imati a koji te koče i u klubu.
Dobar si igrac ali te glava unisti. Sretno Anele.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Apsolutna podršaka za Anela i opravdan potez. Ovdje krivim najviše Barbareza što nije do kraja razjasnio situaciju. Rekao je bio malo povrijedjen i to je to i onda kao enigmatican on nešta. Kako je bilo za Kolasinca trebalo je biti i za Anela.
Plus nas seljacki narod. Imbecili u Bosni ne mogu da proizvedu igrača da im za hljeba treba, a znaju psovati onima koji se odluče igrati za nas koji su do tog levela dosli svojim trudom.
Jednostavno glup narod.
Plus nas seljacki narod. Imbecili u Bosni ne mogu da proizvedu igrača da im za hljeba treba, a znaju psovati onima koji se odluče igrati za nas koji su do tog levela dosli svojim trudom.
Jednostavno glup narod.
Samo glupani mogu podržavati ovo smeće od osobe.
Pa koji **** pišeš s nama, idi na Aftonbladet. Naravno, prije nego vas sve pošalju kući jer ste im dopizdili.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:45Apsolutna podršaka za Anela i opravdan potez. Ovdje krivim najviše Barbareza što nije do kraja razjasnio situaciju. Rekao je bio malo povrijedjen i to je to i onda kao enigmatican on nešta. Kako je bilo za Kolasinca trebalo je biti i za Anela.
Jednostavno glup narod.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Druže, imaš ustanove. Liječi se. Psuješ ljudima djecu, a ti nekoga nazivas glupanom.
Ti si svakako jadna osoba. Vidjeces jednog dana ako Bog da kad izađes iz maminog podruma da ima svijeta i van tvoje bolesne iluzije.
Ma sta ce dali covjeku bez ikakvog iskustva da vodi repku jedne drzave..h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:45Apsolutna podršaka za Anela i opravdan potez. Ovdje krivim najviše Barbareza što nije do kraja razjasnio situaciju. Rekao je bio malo povrijedjen i to je to i onda kao enigmatican on nešta. Kako je bilo za Kolasinca trebalo je biti i za Anela.
Jednostavno glup narod.
Lik se ponasa kao da mu se mora pus iti ****,nek se uhvati pokera a ovamo dok ne dovedu nekog he benog selektora nek niko i ne igra.
Lik ba proveo 15 godina kockajuci i sad mu dali repku dan te hebo.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 sep 2024, 10:51, ukupno mijenjano 4 puta.
FK SARAJEVO.
- Goalgetter
- Kontakt:
Toliko je povrijedjen da vec trenira i da ce igrati za Sheffield u petak.

Seo je cak ostao sa ekipom u Eindhovenu, i nije igrao od superkupa protiv Reala vec za Atalantu, dok je Anel nastupao za Sheffield.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 11 sep 2024, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kad vidis kakve navijace ima ova repka i trebas se lagano pokupiti i oprostiti. Ko bi igrao da usreci ovo smece od ljudi?
Puna podrška Anelu na ovom potezu. Konačno je dijasporski kur.ton uradio nešto konkretno. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ako je imao povredu nije lud da rizikuje radi ljudi koji mu psuju ženu u djecu. Ha ya. Bitnija mu je karijera od šupljoglavaca.Goalgetter je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:49Toliko je povrijedjen da vec trenira i da ce igrati za Sheffield u petak.![]()
Smeće je hladno iskoristilo reprezentaciju da ostvari transfer i poslije umislio da je Boga za muda uhvatio. Kažem još jednom, moraš biti glupan kao ovaj haris da ga podržiš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.