Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Oikamid

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Oikamid » 11 sep 2024, 10:52

Super, odlično i za njega i za nas. Neće morati i šestom selektoru izmišljati gluposti na svakom okupljanju.

Ogi Vranješ je za njega ikona i gospodin.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 11 sep 2024, 10:52

Kad sam ja govorio da je bolje da smo Slobi Jakovljevicu sredili papire i urucili poziv nego sto smo zvali ovog dijasporca lazljivog…

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 sep 2024, 10:52

Ovo za oca razumijem

Za prozivke navijaca..jbg brate upravo zato imas par miliona godisnje da bi se nosio s tim

Sto se tice doktora, evo necu da grijesim dusu ali jbg brate nema mi logike da te doktor laze da bi igro...ovo mi je bas sumnjivo

Na kraju krajeva ako vec imas probleme trebo si davno da ih izneses i kazes sta te mori..ako nista da sa selektrom rijesis sto se moze rijesit

Nadam se da ces se jednog dana vratiti kad sazrijes
=\_1921_/=

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 sep 2024, 10:52

h1a2s3o4 je napisao/la:
11 sep 2024, 10:45
Apsolutna podršaka za Anela i opravdan potez. Ovdje krivim najviše Barbareza što nije do kraja razjasnio situaciju. Rekao je bio malo povrijedjen i to je to i onda kao enigmatican on nešta. Kako je bilo za Kolasinca trebalo je biti i za Anela.

Plus nas seljacki narod. Imbecili u Bosni ne mogu da proizvedu igrača da im za hljeba treba, a znaju psovati onima koji se odluče igrati za nas koji su do tog levela dosli svojim trudom.

Jednostavno glup narod.
Zato je Anel iz Malmea naučnik za nas, kako kažeš, iz Bosne?
Mrš na švedski forum pa palamudi!

Čuj što nije razjasnio do kraja situaciju, kako znam ovaj glavonja te povrijeđen, te nešto mu se ne igra, vazda nešto zamotaje i glumi neku drama queen.
Ako ništa, bar se s tim završilo.

Odrekneš se ''seljačkog i glupog'' naroda ;)
Uvijek možeš biti švedski ili njemački privjesak.
Koševo Zapad

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 11 sep 2024, 10:53

Oikamid je napisao/la:
11 sep 2024, 10:48
h1a2s3o4 je napisao/la:
Apsolutna podršaka za Anela i opravdan potez. Ovdje krivim najviše Barbareza što nije do kraja razjasnio situaciju. Rekao je bio malo povrijedjen i to je to i onda kao enigmatican on nešta. Kako je bilo za Kolasinca trebalo je biti i za Anela.

Plus nas seljacki narod. Imbecili u Bosni ne mogu da proizvedu igrača da im za hljeba treba, a znaju psovati onima koji se odluče igrati za nas koji su do tog levela dosli svojim trudom.

Jednostavno glup narod.
Pa koji **** pišeš s nama, idi na Aftonbladet. Naravno, prije nego vas sve pošalju kući jer ste im dopizdili.
Nažalost moram. Ovu dražvu volim i u njoj sam rođen. Ne bih volio da sam rođen bilo gdje drugo na svijetu ali takvih imbecila kao što si ti se nakotilo koliko hoces. Misle da su pametni.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 sep 2024, 10:53

nerkolfc je napisao/la:
11 sep 2024, 10:50
Kad vidis kakve navijace ima ova repka i trebas se lagano pokupiti i oprostiti. Ko bi igrao da usreci ovo smece od ljudi?
Onda sport nema nikakav smisao. Koji preglup komentar.

Dzeko se zbog uvreda dosad trebao oprostiti x puta. Zapravo je zbog uvreda trebao bjezati iz svakog kluba. I ne samo Dzeko, vec i svaki igrac i sportista u historiji sporta. Jer je to normalno. Nekad se pretjera, nekad je opravdano, ali je logicno na igracu da to iskulira. Nije ga niko pokusao ubiti.

Na stranu sto su ovog opravdano pljuvali. Ali cak i da nisu, iskuliraj. Stvar je da njega zaboli qrac za drzavom i reprezentacijom i te uvrede su mu dosle kao opravdanje.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 sep 2024, 10:54

h1a2s3o4 je napisao/la:
11 sep 2024, 10:51
Goalgetter je napisao/la:
11 sep 2024, 10:49
h1a2s3o4 je napisao/la:
Toliko je povrijedjen da vec trenira i da ce igrati za Sheffield u petak. :lolno:
Ako je imao povredu nije lud da rizikuje radi ljudi koji mu psuju ženu u djecu. Ha ya. Bitnija mu je karijera od šupljoglavaca.
Karijere i govvana, nije mogao nigdje iz druge lige, prošle sezone kanta za nabijanje, između ostalog u njegovoj režiji.
Nego reci ti nama, šta ti dođe Anel?
Ja ga ovako ne bih branio kao ti da mi je brat rođeni.
Koševo Zapad

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 11 sep 2024, 10:54

Shategabri je napisao/la:
11 sep 2024, 10:52
h1a2s3o4 je napisao/la:

Jednostavno glup narod.

Čuj što nije razjasnio do kraja situaciju, kako znam ovaj glavonja te povrijeđen, te nešto mu se ne igra, vazda nešto zamotaje i glumi neku drama queen.

E cuj mrš na švedski forum. Klasika sarajevska debilana. Ja sam rođen, odrastao i živim u Bosni. Nažalost sa mongoloidima kakav si ti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 sep 2024, 10:55

Kajzer10 je napisao/la:
11 sep 2024, 10:53
nerkolfc je napisao/la:
Kad vidis kakve navijace ima ova repka i trebas se lagano pokupiti i oprostiti. Ko bi igrao da usreci ovo smece od ljudi?

Dzeko se zbog uvreda dosad trebao oprostiti x puta. Zapravo je zbog uvreda trebao bjezati iz svakog kluba. I ne samo Dzeko, vec i svaki igrac i sportista u historiji sporta. Jer je to normalno. Nekad se pretjera, nekad je opravdano, ali je logicno na igracu da to iskulira. Nije ga niko pokusao ubiti.

Na stranu sto su ovog opravdano pljuvali. Ali cak i da nisu, iskuliraj. Stvar je da njega zaboli qrac za drzavom i reprezentacijom i te uvrede su mu dosle kao opravdanje.
Vidi se da nerko nikad nije bio na utakmici.
Odeš na neku našu utakmicu, svaki igrač bi se trebao oprostiti nakon jednog poluvremena.
Čuj uvrede i stadion :lol: pa šta misliš ljudino, da ideš u pozorište? Biblioteku?
Koševo Zapad

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 11 sep 2024, 10:56

Mislis da neko ima sve u zivotu, a nema nista.
Imas talent, pare, lijep zivot. Mozes kako i kud hoces
Prvo ne pricas svojim ocem, prozivaju jedan drugog po medijima.
Za povredu mi se čini laz, jer ce vec danas poceti trenirati, ali et nek mu bude. I rekao sam da ga ne treba pozivati vise i to je to.
Nisu sihre, imas problem sam sa sobom.
Jako dobar igrac koji ce napraviti jako malo u karijeri, nazalost

I jeste previse ds mu se psuje dijete, mati, zena. On je sebi nirao, ako njemu pase ne znam sta smeta vama. Isto kao sto se Dzeki psuje zena dan noc. Mislim da je to odraz nekulture, a to mozw opsovati samo neko ko nema ni zene ni sina, jer za te stvari bi covjek poginuo ako treba

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 11 sep 2024, 10:56

Kajzer10 je napisao/la:
11 sep 2024, 10:53
nerkolfc je napisao/la:

Frajer samo traži izgovor da više ne dolazi. Jednostavno je. Iskoristio reprezentaciju kad mu je trebala, više mu ne treba očigledno. Pošteno. Ali nek ne prosipa neke patriotske izjave kad očigledno to nije.

On kao profesionalni sportista ako nije u stanju prihvatiti psovke, vrijeđanja i slične stvari, ima ozbiljan problem. Pa sam je rekao da će igrati vjerovatno u petak, a ovdje neki misle da je povrijeđen :urnebes:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 11 sep 2024, 10:56

Hajrovicu sta se sve pisali i covjek dres promijeni. :urnebes:
Svaki fudbaler je izlozen uvredama, narocito u reprezentaciji. I treba se nositi s tim. On ne zna to i vozdra. A realno i bez uvreda je srao oko okupljanja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 11 sep 2024, 10:56

Klosari jedni, posakrivali se iza profila na forumu i vrijedjate momka i njegovu familiju i nazalosnije tek rodjeno dijete. I da nije u pravu koji ste vi faktor da takvo nesto pisete o njemu. A pogotovo kad je u pravu. Mangupi sve,mudonje. Jadnici.

Wlad55
Kontakt:

Post Postao/la Wlad55 » 11 sep 2024, 10:57

Treba ga dovesti u bosanski real madrid pa bi mozda i bio ramos

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 11 sep 2024, 10:57

Još jednom pokazao da je pissdun. Treba da pogleda malo šta su navijači govorili Morati, Crouchu i drugim igračima, kakav pritisak se vršio na njih, zbog transfera, zbog izgleda, zbog promašenih gol šansi... Da ne pričam o vješanju Viniciusa.. a Anel se naljutio radi magnetne rezonance i komentara na internetu, smiješan lik.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 sep 2024, 10:57

Bravo za Anela, neka si se izjasnio. Jel u petak sledeca utakmica?
Ko te yebe, jedino sto si u pravu je da nisi Ramos.
Ostvario si transfer boli te cosak.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2024, 10:58

Ne mogu vjerovati da ovdje ima uopste neko da ga brani. :rol:
Ove uvrede na njegov racun jesu pretjerane o tom nema govora, ali dobiva ih svaki nogometas, i koji je zasluzio i koji nije. Da svako postupa tako kao i on pa ne bi niko igrao vise fudbal, od Dzeke pa na dalje. Par osoba ce biti uvijek koji pretjeraju.

Ne mjenja cinjenicu da je Anel lazov i da je vec drugi put izigrao reprezentaciju.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 sep 2024, 10:58

h1a2s3o4 je napisao/la:
11 sep 2024, 10:54
Shategabri je napisao/la:
11 sep 2024, 10:52
h1a2s3o4 je napisao/la:

Jednostavno glup narod.

E cuj mrš na švedski forum. Klasika sarajevska debilana. Ja sam rođen, odrastao i živim u Bosni. Nažalost sa mongoloidima kakav si ti.
Nije sarajevska debilana. Nego eto ne valja ti tvoj narod. Debilan, ovakav, onakav.
Mongoloid te napravio. Sa njim tako razgovaraj.
Pišeš gluposti o ''svom'' narodu. Smrdiš na ''šLJeglog'' dijasporca.

Nego, reci ti nama čime te Anel zadužio?
Jel neki rod ili šta je u pitanju?
Koševo Zapad

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 11 sep 2024, 10:58

Moj Ramos, kad zavrsis u Turskom drugoligasu pa te ta tvoja "super zena" nogira sjetit' ces se "losih komentara" sa foruma.

Niko nije ozenio starletu a da poslije nije osjetio posljedice te svoje glupe odluke...pitaj Hakimija hehe.

Samo sto ti nisi pametan k'o Hakimi pa ce te ova fulja ogulit' toliko da neces marke imat' ali tad ce vec biti kasno...

Sretno u klubu, repke se mani dozivotno, takvi foliranti nam ne trebaju.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 11 sep 2024, 10:58

DamirT je napisao/la:
11 sep 2024, 10:16
coelho41 je napisao/la:
11 sep 2024, 10:16
Sve što smo napisali na forumu je pročitao, tako da jednim dijelom smo i zaslužni što se oprostio od reprezentacije. Lijepi naš Ramos
Na kraju Anel ispadne Carobnjacic :lol:
ne bi me ni cudilo :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.