Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Saradnja Albe i Zeljeznicara poznata po 400.000 km duga za odrzavanje terena.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Mislis ZeljA, a graDZanine

Al nemoj da mi lazes

- TurkishAirlines
Sto si agresivan baMocMahale444 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 19:07Halo mufloncino zdepasta, ako te iko ikad safata i polomi. Feštu pravimo i placamo mu kaznu gurabije mi.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- PeppermintSA
- Kontakt:
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:15Mislis ZeljA, a graDZanineSandzak ili I.B ?
Al nemoj da mi lazes![]()
Bjelave, papcino. U istoj kuci gdje mi je nana rodjena, papcino.
-
- Kontakt:
Umjesto da uzivas oko Sarajeva ili sto bi ti rek'o Nja, nekakav si pun mrznje, agresivan, pjena ti ide na usta dok pises, takvi su ti i odgovori. Ko te nasekiro, jel te ko maltretira pa frustraciju izbacujes preko foruma, dje je zapelo, slobodno se otvori, jer nesto ocito nije u vinklu.PeppermintSA je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:43RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:15Mislis ZeljA, a graDZanineSandzak ili I.B ?
Neka ti forum bude terapija, izbaci tu gorcinu iz sebe sto se nakupila, nije dobro to drzati u sebi.
Ne trebas mi se zahvaljivati na pomoci nit se izvinjavati, oprostio sam ti, da znas

Koji premijerligaski klub ce za 1-2 godine dovesti Hamulica, tipujem na Sarajevo
-
- Kontakt:
kako ce ratobornimrmot izgorit' na ovoj temi ove sezone, svjestan nije 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Covjek je vec izgoriokillafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:25kako ce ratobornimrmot izgorit' na ovoj temi ove sezone, svjestan nije![]()
Ako iko pise dobre postove i argumentovane to je Pepermint, ovaj "sizofrenicar" ima neke prenose
-
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 19:53svrakino1921 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 19:49PeppermintSA je napisao/la: ↑10 sep 2024, 19:20
ovo je u rangu kad je Fudbalski klub Meljo, pod pokroviteljstvom dra predsjednika Cere leptir mašnice, započeo saradnju sa sportsko-tehnološkom kompanijom SEYU, čime je "nastavo svojim putem prihvaćanja i inkorporiranja sportsko-tehnoloških solucija kojima su već krenuli mnogi nogometni divovi".
https://fkzeljeznicar.ba/en/fk-zeljezni ... eri/45247/
ili
kad je meljo objavio je da je postigao dogovor sa švicarskom kompanijom Blocksport, koja se bavi inovacijama i digitalizacijom sporta, čime je meljo tako postao prvi klub u regionu sa svojim klupskim tokenom, tzv. digitalnim assetom poput bitcoina, kao i inovativnom mobilnom aplikacijom za navijače.
https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/zeljeznicar-i-blocksport-potpisali-ugovor-ceric-najavio-promjene-tokenizacija-krece-vec-u-drugom-kvartalu-2021-godine-642888
ili
kad je meljo za derbi spremio iznenađenje "koje nijedan klub na svijetu nije uradio", a to je uspostava saradnje sa NFT- TiX, a to je Blockchain ticketing tehnologija koju koriste najveći klubovi na dunjaluku.
https://sport.bosnainfo.ba/inovacija-s- ... je-uradio/
![]()
![]()
![]()
meljo odvajkada postavlja standarde![]()
Naravno u pravu si
Hvala Pitari
Odvajkada
FK Željezničar izvršio nabavku LED banera
FK Željezničar obavještava postojeće i potencijalne nove sponzore da je Klub izvršio kupovinu novih, savremenih LED banera.
Stadion Grbavicu će od sutrašnje utakmice krasiti novi LED baneri. FK Željezničar je iz vlastitih sredstava i uz sponzorstvo kompanije koja je izvršila nabavku panela, AntenaNet, izvršio kupovinu 160 m2 najmodernijih LED banera koji se mogu sklopiti i u veliki reklamni zid. Ukupna investicija novih LED banera iznosi 251.344,08 KM.
Na ovaj način FK Željezničar je obezbijedio svojim sponzorima mnogo bolju vidljivost i prezentaciju njihovih logotipa te postaje prvi klub u BHT PL BiH sa reklamnim LED banerima. FK Željezničar poziva sve navijače da kupovinom ulaznica i dolaskom na sutrašnju utakmicu direktno pomognu radu voljenog kluba.
Ima u ovim Pitarima nešto
Ono nešto....
Kompanija Alba preuzima brigu o travnjaku Stadiona Grbavica
Kompanija Alba i FK Željezničar potpisali su ugovor o saradnji prema kojem će ova kompanija preuzeti brigu o održavanju i servisiranju glavnog i pomoćnog terena na Stadionu Grbavica.
Ugovor će dijelom biti realiziran i na sponzorskim osnovama jer je Alba prepoznala značaj i transparentnost projekata FK Željezničar.
Kompanija Alba ima sve potrebne reference i savremenu mehanizaciju za održavanje terena visoke klase što potvrđuje održavanje travnjaka na Stadionu Bilino polje u Zenici te Trening centra NS/FS BiH. Osim toga, FK Željezničar je zahvaljujući donacijama članova Upravnog odbora kluba kupio tri nove savremene mašine, kako bi se novi travnjak održavao u skladu sa svim preporukama izvođača radova.
Od klubova u voljenoj BiH samo mi imamo ugovor sa firmom Alba
Odvajkada
Pa Alba vam je održavala teren i kad je tek postavljen samo niste plaćali pa su vas nogirali....
Hairli da bude ova saradnja
Ili kad su potpisali saradnju sa nekim somalijskim timom gdje ljudi fudbal igraju pletenom loptom, od tada prodje dobrih 4-5 godina i broj realizovanih transfera/posudbi izmedju ova dva kluba nije premasio 0 (nula) do danasPeppermintSA je napisao/la: ↑10 sep 2024, 19:20ovo je u rangu kad je Fudbalski klub Meljo, pod pokroviteljstvom dra predsjednika Cere leptir mašnice, započeo saradnju sa sportsko-tehnološkom kompanijom SEYU, čime je "nastavo svojim putem prihvaćanja i inkorporiranja sportsko-tehnoloških solucija kojima su već krenuli mnogi nogometni divovi".svrakino1921 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 16:10
FK Željezničar i AK Novi Grad uvode novitete kroz projekt Atletska ABCDa
Danas je u Sarajevu potpisana saradnja između Fudbalskog kluba Željezničar i Atletskog kluba Novi Grad, čime se zvanično pokreće jedinstveni sportski projekt pod nazivom Atletska ABCDa. Ova saradnja ima za cilj revolucionirati pristup kondicionom treningu mladih fudbalera kroz uvođenje atletskih metoda i vježbi u svakodnevne treninge
Elmir Ćerimagić, dugogodišnji atletski trener i predsjednik Komisije atletičara i atletičarki Federacije BiH, objasnio je kako je došao na ideju ovog projekta:
"Dugi niz godina radim u atletici, i sve češće roditelji dolaze s istim zahtjevom – da njihovu djecu naučim pravilno trčati. Nažalost, nemoguće je ispraviti sve posljedice hipokinezije individualnim radom. Zato sam pokrenuo projekt Atletska ABCDa s trenerima mlađih kategorija FK Željezničar. Cilj je da u narednih godinu dana doeduciramo trenere o atletskim vježbama i metodama, koje će integrirati tokom svakog fudbalskog treninga kao dio zagrijavanja. Ova zamisao omogućava djeci da konstantno rade na tehnici trčanja i razvoju atletskih vještina, što je izuzetno važno. Roditeljima je ovako lakše i pristupačnije, jer ne moraju voditi djecu na dodatne treninge. Osim toga, ovaj program djeluje i kao prevencija povreda – posebno koljena. Zanimljivo će biti uporediti rezultate ove generacije s prijašnjim, koje nisu imale ovakav pristup, i vidjeti razliku u učestalosti povreda."
Projekat Atletska ABCDa podijeljen je u tri ključne etape. U prvoj etapi, stručnjaci iz atletike će analizirati dosadašnji rad trenera i identifikovati područja za poboljšanje. U drugoj fazi, fokus će biti na doedukaciji trenera, gdje će kroz teorijske i praktične radionice usvojiti nove atletske tehnike i metode. Treća i završna faza podrazumijeva zajednički rad s djecom, nakon čega će treneri samostalno primjenjivati naučene metode, uz povremenu podršku atletskih stručnjaka.
Ovaj jedinstveni pristup donosi brojne prednosti, kako za djecu, tako i za trenere. Pored poboljšanja tehnike trčanja i općeg atletskog razvoja, program također doprinosi smanjenju rizika od povreda, koje su česte kod mladih sportista. Redovno testiranje djece na početku i kraju programa pomoći će u preciznom mjerenju napretka, čime će se dodatno potvrditi efikasnost ove inovacije.
GOLEM SI ŽELJO
https://fkzeljeznicar.ba/en/fk-zeljezni ... eri/45247/
ili
kad je meljo objavio je da je postigao dogovor sa švicarskom kompanijom Blocksport, koja se bavi inovacijama i digitalizacijom sporta, čime je meljo tako postao prvi klub u regionu sa svojim klupskim tokenom, tzv. digitalnim assetom poput bitcoina, kao i inovativnom mobilnom aplikacijom za navijače.
https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/zeljeznicar-i-blocksport-potpisali-ugovor-ceric-najavio-promjene-tokenizacija-krece-vec-u-drugom-kvartalu-2021-godine-642888
ili
kad je meljo za derbi spremio iznenađenje "koje nijedan klub na svijetu nije uradio", a to je uspostava saradnje sa NFT- TiX, a to je Blockchain ticketing tehnologija koju koriste najveći klubovi na dunjaluku.
https://sport.bosnainfo.ba/inovacija-s- ... je-uradio/
![]()
![]()
![]()
meljo odvajkada postavlja standarde![]()
Ćera je strašan u svom polju, čestitke konama što su prepoznali značaj onoga što nudi kroz projekat. Da je bog d'o više ljudi poput njega, sport bi prodisao.
Kod nas je u svemu tako, čim neko počne pričati o struci i edukaciji, odmah je reakcija "Hamo vidi mu glave".
Zato i slavimo poraze i neriješene rezultate na euro sceni.
Kod nas je u svemu tako, čim neko počne pričati o struci i edukaciji, odmah je reakcija "Hamo vidi mu glave".
Zato i slavimo poraze i neriješene rezultate na euro sceni.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
GOLEMO što bi rek'o uvaženi kolegaKmenkake je napisao/la: ↑11 sep 2024, 09:38svrakino1921 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 19:53svrakino1921 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 19:49
Naravno u pravu si
Hvala Pitari
Odvajkada
FK Željezničar izvršio nabavku LED banera
FK Željezničar obavještava postojeće i potencijalne nove sponzore da je Klub izvršio kupovinu novih, savremenih LED banera.
Stadion Grbavicu će od sutrašnje utakmice krasiti novi LED baneri. FK Željezničar je iz vlastitih sredstava i uz sponzorstvo kompanije koja je izvršila nabavku panela, AntenaNet, izvršio kupovinu 160 m2 najmodernijih LED banera koji se mogu sklopiti i u veliki reklamni zid. Ukupna investicija novih LED banera iznosi 251.344,08 KM.
Na ovaj način FK Željezničar je obezbijedio svojim sponzorima mnogo bolju vidljivost i prezentaciju njihovih logotipa te postaje prvi klub u BHT PL BiH sa reklamnim LED banerima. FK Željezničar poziva sve navijače da kupovinom ulaznica i dolaskom na sutrašnju utakmicu direktno pomognu radu voljenog kluba.
Ima u ovim Pitarima nešto
Ono nešto....
Kompanija Alba preuzima brigu o travnjaku Stadiona Grbavica
Kompanija Alba i FK Željezničar potpisali su ugovor o saradnji prema kojem će ova kompanija preuzeti brigu o održavanju i servisiranju glavnog i pomoćnog terena na Stadionu Grbavica.
Ugovor će dijelom biti realiziran i na sponzorskim osnovama jer je Alba prepoznala značaj i transparentnost projekata FK Željezničar.
Kompanija Alba ima sve potrebne reference i savremenu mehanizaciju za održavanje terena visoke klase što potvrđuje održavanje travnjaka na Stadionu Bilino polje u Zenici te Trening centra NS/FS BiH. Osim toga, FK Željezničar je zahvaljujući donacijama članova Upravnog odbora kluba kupio tri nove savremene mašine, kako bi se novi travnjak održavao u skladu sa svim preporukama izvođača radova.
Od klubova u voljenoj BiH samo mi imamo ugovor sa firmom Alba
Odvajkada
Pa Alba vam je održavala teren i kad je tek postavljen samo niste plaćali pa su vas nogirali....
Hairli da bude ova saradnja

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vrijeme ti je da se osamostalis i nesta uradis, a ne treca generacija u istoj kuci i bez pomaka.PeppermintSA je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:43RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:15Mislis ZeljA, a graDZanineSandzak ili I.B ?
Zar je bitno ko je odakle inace?! Svima puna usta da su regionalni i veliki klub, a dodje neko 100km dalje od Sarajeva i problem sto navija za neki od sarajevskih klubova. Kakvo kasabsko i mahalsko razmisljanje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Mozda je momak digao svoj sprat,sta je problemArgentina je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:38Vrijeme ti je da se osamostalis i nesta uradis, a ne treca generacija u istoj kuci i bez pomaka.PeppermintSA je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:43RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:15
Mislis ZeljA, a graDZanineSandzak ili I.B ?
Zar je bitno ko je odakle inace?! Svima puna usta da su regionalni i veliki klub, a dodje neko 100km dalje od Sarajeva i problem sto navija za neki od sarajevskih klubova. Kakvo kasabsko i mahalsko razmisljanje.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ova "tema" mi je ubjedljivo najgora kad se "potegne".Argentina je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:38Zar je bitno ko je odakle inace?! Svima puna usta da su regionalni i veliki klub, a dodje neko 100km dalje od Sarajeva i problem sto navija za neki od sarajevskih klubova. Kakvo kasabsko i mahalsko razmisljanje.PeppermintSA je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:43RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:15
Mislis ZeljA, a graDZanineSandzak ili I.B ?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Sta bi sa santosom, predje li kod kona, nisam upratio?
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 5 gostiju.