Plač

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Plač
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 sep 2024, 11:55Treba Mirsada nakon ovoga zovnuti da igra stopera protiv svaba![]()
KarlMarx je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:00Ljudi dragi, on je za psihologa. Izjavio je da je počeo gledati reprezentaciju zbog oca.
Kad mu je odnos sa ocem opao, počeo je i sumnjati u ljubav prema reprezentaciji, i ima neugodu, jer ga veže sjećanje za oca, svjesno ili nesvjesno.
To je tema za psihologa, i ovo je klasican daddy issue, šta se tu može iskopati još sve, to je za stručnjaka.
Izjavio je da je uvijek imao playstation kao druga djeca ali da nekad nije imao sta da jede. Jos gore
Ne ne, tacno je izjavio ovo sto sam napisao. Znam jer sam od ibreta snimak ponavljao vise puta.fanatik19 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:06Izjavio je da je uvijek imao playstation kao druga djeca ali da nekad nije imao sta da jede. Jos gore![]()
Njegov otac treba da se stidi šta radi od sopstvenog djeteta. Umjesto da "odvadi" i povuče se sa svih medija, i pokuša uspostaviti odnos sa sinom, on pravi budalu od sebe blateći vlastito dijete, valjda sa ciljem da sebe prikaže kao heroja i dobrog "babu". FUJ FUJ!!!
Ja sam jednom gledao intervju i zakleo bi se da je rekao da su uvijek gledali da mu obezbjede play jer to drugi imaju a nekad nije imao sta jede jer ybg ne jedu ni drugi. Moze bit da si u pravu, ja sam to gledao jednom kad je izaslo i tjt
Treba trajni ban davati ovakvim koji blate postenog MirsadaAlphonseKauders je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:07Njegov otac treba da se stidi šta radi od sopstvenog djeteta. Umjesto da "odvadi" i povuče se sa svih medija, i pokuša uspostaviti odnos sa sinom, on pravi budalu od sebe blateći vlastito dijete, valjda sa ciljem da sebe prikaže kao heroja i dobrog "babu". FUJ FUJ!!!
Bravo Anele što si se odmakao od ovakve budaletine, nek ti je otac hiljadu puta, ovakav manipulator i narcis ti ne treba u životu...
Ovo što oni trenutno rade i što iznose ovo u javnost je degutantno i to što Mirso sopstvenom dijetu uništava karijeru neću da imam s tim ništa i ne kontam iskreno, ali čovjek nam je dao dokaze da je Anel uvijek izbjegavao reprezentaciju i to ne možemo da ne vidimo.AlphonseKauders je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:07Njegov otac treba da se stidi šta radi od sopstvenog djeteta. Umjesto da "odvadi" i povuče se sa svih medija, i pokuša uspostaviti odnos sa sinom, on pravi budalu od sebe blateći vlastito dijete, valjda sa ciljem da sebe prikaže kao heroja i dobrog "babu". FUJ FUJ!!!
Bravo Anele što si se odmakao od ovakve budaletine, nek ti je otac hiljadu puta, ovakav manipulator i narcis ti ne treba u životu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.