Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Sretno i tebi i nama, do sada si nažalost nanio više štete nego koristi.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ovaj covjek je bolestan
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Napravice ovog unuka sa cerkine strane, ako i ovaj mali ne podigne nos ko Anel mada sumnjam jer mu je Mirso doslovno drugi otac.
Tuži bagru Mirso - a valjao bi i neki stream konfrontacija, nije frka i ppv platiti.
The saddest thing in life is wasted talent.
Da, i kada vidim da ga podržava ova woke kretenčina i plaćenik, Haris Pašović, siguran sam da nije u pravu.
Pašović, koji se u ovu priču patetično uključio, kada je pročitao Ahmedhodžićevo manipulativnu poruku.
Pašović, koji se u ovu priču patetično uključio, kada je pročitao Ahmedhodžićevo manipulativnu poruku.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 11 sep 2024, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Al' namazan je Mirso, sve dokumentovano i snimljeno ima, nema zayebancije
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Glupo je zauzimati bilo kakve strane ovdje. Oni kao familija nisu tacni. Prava ona turbofolk porodica za Zadruge ili Parova, a fino je kompletirana ta porodica onom ishabanom, plasticnom starletom sa tetovazama oruzja.
Najvise mi kod danasnjeg fudbala smeta to sto svakom malo treba da se uvrijedi. Ljudi milione zaradjuju a ne smijes mu pisnut jer ce se on naljutiti. Kao da ne shvataju da ih milioni gledaju i da je ogroman pritisak. Sopstvenu drzavu napustiti radi komentara na instagramu, pogotovo uzimajuci u obzir da su ljudi krv svoju dali za istu izmedju ostalog i njegov otac... "I ne treba da igra jer ga vrijedjaju"
Dobro izvinite odsad cemo aplaudirati i na dobar i loš potez, niko ni rijeci vise o nasim princovima i ljepotanima.

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 11 sep 2024, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
Da zakljucimo. Za kompletnu situaciju kriv je samo i jedino Anel. Prvo, jer je bezmuda pichka koja dozvoljava da mu zena diriguje karijeru i zivot. Drugo, jer je lazov i manipulator. Ista situacija kao i prosle godine ‘I know my body’. Ko si ti da preispitujes odluke doktora? Je li to doktori tebi mozda sole pamet kako da stanes u duelu? Trece, jer je osoba koja je ocigledno iskoristila nasu reprezentaciju, jer u Svedskoj sigurno ne bi imao mjesta, bar u momentu kada se odlucio da igra za nas. Sta je trebao uraditi Pjanic kada ga je izvizdao cijeli stadion, Dzeko kad mu se psovalo u Zenici?
Dakle rijec je o lazovu i mentalnom patuljku, koji pokusava od sebe napraviti zrtvu spinujuci rijeci i rad selektora i direktora, te povrh svega javno blati vlastitog oca.
Dno dna. Nikad vise da ne zaigra za nas aBd.
Dakle rijec je o lazovu i mentalnom patuljku, koji pokusava od sebe napraviti zrtvu spinujuci rijeci i rad selektora i direktora, te povrh svega javno blati vlastitog oca.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
NARUŽI IH MIRSADE GAZIJO
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Tako je, kako to da Adi Nalić nikada nije rekao da se oprašta, iako ga se i ne zove više u repku? Ili Varešanović? To su pravi momci, a Anel je papak i treba da ga trollamo sad još više.RajvoSA03 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:19Da zakljucimo. Za kompletnu situaciju kriv je samo i jedino Anel. Prvo, jer je bezmuda pichka koja dozvoljava da mu zena diriguje karijeru i zivot. Drugo, jer je lazov i manipulator. Ista situacija kao i prosle godine ‘I know my body’. Ko si ti da preispitujes odluke doktora? Je li to doktori tebi mozda sole pamet kako da stanes u duelu? Trece, jer je osoba koja je ocigledno iskoristila nasu reprezentaciju, jer u Svedskoj sigurno ne bi imao mjesta, bar u momentu kada se odlucio da igra za nas. Sta je trebao uraditi Pjanic kada ga je izvizdao cijeli stadion, Dzeko kad mu se psovalo u Zenici?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

evo i za majku Anel laže, pa Mirso šta mu radiš, jbt kad skontam onaj debilni Zaniolo jednom pogodio sa ovom cigankom
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trazenje opravdanja je glupost, frajer je papak iz dijaspored i to je to. Pomislio da je pametan i da moze. Cim prije zavrsiti sa njegovim spominjanjem i davanjem medijskog prostora.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- feniksptica
- Kontakt:
Neka slobodna procjena da covjek hoce da se udalji od svega sto ima veze s njegovim ocem.
Pa gledajte sta jedan covjek radi svom dijetu javno.
Pa gledajte sta jedan covjek radi svom dijetu javno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jedina prava istina, ali naravno da je elite i mediji kriju 
Ovaj momak je običan komad budale, jednom, pa i dva put ok, al da sa svakim selektorom imaš problem i radiš jedne te iste stvari ne ide brate.
Vjerovatno i frustriran jer je ostao u Šefildu i valja gulit u Championshipu opet, došao nervozan na okupljanje, i tražio i najmanji razlog da se pokupi i ode. Zahvaliti mu se i ne zvati više nikad, nisi Maldini care.
Ovo sa ženom nije puno toga promijenilo i ne treba nju kakva god ravaku bila miješati u ovo, ovo je isključivo Anelovo maslo.
Vjerovatno i frustriran jer je ostao u Šefildu i valja gulit u Championshipu opet, došao nervozan na okupljanje, i tražio i najmanji razlog da se pokupi i ode. Zahvaliti mu se i ne zvati više nikad, nisi Maldini care.
Ovo sa ženom nije puno toga promijenilo i ne treba nju kakva god ravaku bila miješati u ovo, ovo je isključivo Anelovo maslo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
Da sam znao uzeo bih slobodan dan da ispratim ovo,tesko ovako djelomično
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U ovoj prici niko nije normalan, ovaj da ima muda **** bi i roditelje i zenu i sam se oglasio i rijesio problem sa repkom.
Jao Mirse al ga provali
Ova njegova je proracunata do bola. Sve ona ovo sa namjerom radi. Sjetit ce se Anel svega ovog kad zavrsi u IF Stockholm u trecoj ligi Svedske.

Ova njegova je proracunata do bola. Sve ona ovo sa namjerom radi. Sjetit ce se Anel svega ovog kad zavrsi u IF Stockholm u trecoj ligi Svedske.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.