Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Sramota je ovo ovako,bez obzira ko je kriv i sta ne iznosi se ovo u javnost. Mene stid njihovog stida
Ova cura je puno dubljeg uma nego sto su ovdje neki mislili kad su je prozivali zbog tetovaze, itd. Znaci kulturno, i planski, sredila ga da odstrani familiju da bi ona mogla da vlada. Zavedi pa vladaj!
Kako ga Mirso kulturno izyeba 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najveca blamaza u historiji naseg sporta. Santa Barbara je kamilica prema ovom kod nas
Bog zna sta ce jos doci u javnost, ko je koga jahao i koliko puta

Bog zna sta ce jos doci u javnost, ko je koga jahao i koliko puta
- feniksptica
- Kontakt:
Ceka se nastavak 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nikad se nece prodati negdje u jace klubove bez igranja za reprezentaciju. Predvidjam mu pad karijere.
- feniksptica
- Kontakt:
Igra covjek drugu ligu
Pad je vec tu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Interesantno kako je dolazio dok je igrao u Bordeauxu koji dinara nije imao i evo izbacise ih iz lige. Cim je dobio malo bolji ugovor u Sheffieldu, krenuo lagati i obmanjivati narod.
Eto samo da pogledamo video na Mirsinom profilu sto je pricao sa Spahom. Lik slagao da je povrijedjen. Gori su ovi sto ga brane.
Eto samo da pogledamo video na Mirsinom profilu sto je pricao sa Spahom. Lik slagao da je povrijedjen. Gori su ovi sto ga brane.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bosanske kletve su gore od zeninih sihira
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Imamo i mi svoje Anele, Sosa htio u Njemacku kamo srece da jeste, Sigur odjednom prevrnuo za Kanadu.moreno123 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:01Fascinantno je kako se ovo samo nama desava, ovo da igraci nece da igraju za nas. Luka Sucic mogao igrati za Austriju, igra za Hrvatsku. Drugi Sucic prosao sve nase selekcije i sad igra za Hrvatsku. Kovacevic hoce da brani za Srbiju. Huseinbasic ne bi igrao za nas, dao go i 3 asistencija prosle sezone u Kelnu i mislio zvace ga Njemacka, tek kad je skonto da ga niko nece zvati, moze i BiH. Ahmedhodzic igrao nekoliko godina za reprezentaciju i sad kao nece, imbecil.
Kao navijac prihvatam njihovu odluku, neces ne moras, to su djeca iseljenistva i oni ne osjecaju svoju drzavu toliko kao domaca. Odnosno zavisi od odgoja i odrastanja, uglavnom sretno im bilo. Lov na vjestice je besmislen.
-
- Kontakt:
Cekamo Jasminu Ahmedhodzic da se oglasi
Šatro pokušavaju da se "operu" pred narodom a ustvari postižu kontra-efekat i samo se brukaju.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne komunicira sa vlastitim roditeljima zbog zene koju je upozno prije par godina.DamirT je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:09Interesantno kako je dolazio dok je igrao u Bordeauxu koji dinara nije imao i evo izbacise ih iz lige. Cim je dobio malo bolji ugovor u Sheffieldu, krenuo lagati i obmanjivati narod.
To sve govori kakav je on covjek.
Kletve bosanskih navijača su jače od kletve Bele Gutmana i kletvi afričkog šamana Yaye Tourea 

-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Mirso je nepismen, al bar konta stvari.
Sin osim što je nepismen, ne konta ništa i glup je ko ćuskija.
Koševo Zapad
mirso kralj i karakter!! stara skola!!
Anel Ahmedhodžić je u više navrata pokazao da je hirovit, nepouzdan i da se na njega jednostavno ne može ozbiljno računati. To je suština.
Njegov privatni život je njegova stvar, porodicu ne treba vrijeđati ni miješati u ovo. Opet, znamo da je fudbal prljav i da su ovakve stvari uobičajene, a Anel je dao dosta povoda.
Njegov privatni život je njegova stvar, porodicu ne treba vrijeđati ni miješati u ovo. Opet, znamo da je fudbal prljav i da su ovakve stvari uobičajene, a Anel je dao dosta povoda.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.