[youtube][/youtube]
Mourinho

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
JA **** **** MAJKUDAVID VILLA 7' je napisao/la:
Pazi ovde rukice![]()
Webb je sudio onu, bem li ti kostiNail for Real je napisao/la:Sudio je ono 2-2 protiv Milana. Samo da pomocnici nisu isti.
Aj ti tamo kod nas, nesto se desavaPortillo je napisao/la:Webb je sudio onu, bem li ti kostiNail for Real je napisao/la:Sudio je ono 2-2 protiv Milana. Samo da pomocnici nisu isti.
Jest, sudio je Milan v Real Madrid, prošle sezone. Kad je bilo 1-1, svirao je penal, mater mu..Nail for Real je napisao/la:Aj ti tamo kod nas, nesto se desavaPortillo je napisao/la:Webb je sudio onu, bem li ti kostiNail for Real je napisao/la:Sudio je ono 2-2 protiv Milana. Samo da pomocnici nisu isti.
.
A je li nam sudio ovaj koju?
anonymousHD je napisao/la:
Ovaj nam cigo sudi, valjda će ovaj put svirati penal u našu korist..
ma to je jače od njega štaćeš nije on krivanonymousHD je napisao/la:Baš gledam danas temu, sve fini postovi, fina diskusija, kad se ovaj kloc javi i uništi sve.. pu jbt!!
Kakva bolan fina diskusija hahahahahaha - jest vas lahko unistit - to ja od Gijona naucioanonymousHD je napisao/la:Baš gledam danas temu, sve fini postovi, fina diskusija, kad se ovaj kloc javi i uništi sve.. pu jbt!!
Onaj, de molim te šuti, stvarno si mi na vrh glave, pišeš gluposti ba. Prvo, da, bila je fina diskusija, fini postovi, koji su vezani za ovaj klub, a onda ti dolaziš i pišeš stvari koje ni ti sam ne kontaš, koje nemaju veze sa klubom. Hey, najbolje je da skočiš sa lamele, ali znaš ono kao da skačeš u bazen, ono baš HOP. I nemoj da ti stane glas na po sprata..bparena je napisao/la:Kakva bolan fina diskusija hahahahahaha - jest vas lahko unistit - to ja od Gijona naucioanonymousHD je napisao/la:Baš gledam danas temu, sve fini postovi, fina diskusija, kad se ovaj kloc javi i uništi sve.. pu jbt!!
Evo ja se sppremio da skocim.... samo da viim hocel cigan svirat penal za frankovce i odmah skacem. U provaliju ko i vi sto ste skocili.anonymousHD je napisao/la:Onaj, de molim te šuti, stvarno si mi na vrh glave, pišeš gluposti ba. Prvo, da, bila je fina diskusija, fini postovi, koji su vezani za ovaj klub, a onda ti dolaziš i pišeš stvari koje ni ti sam ne kontaš, koje nemaju veze sa klubom. Hey, najbolje je da skočiš sa lamele, ali znaš ono kao da skačeš u bazen, ono baš HOP. I nemoj da ti stane glas na po sprata..bparena je napisao/la:Kakva bolan fina diskusija hahahahahaha - jest vas lahko unistit - to ja od Gijona naucioanonymousHD je napisao/la:Baš gledam danas temu, sve fini postovi, fina diskusija, kad se ovaj kloc javi i uništi sve.. pu jbt!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.