Zlaja je napisao da je registrovan u Cometu. Potpisao.

Zlaja je napisao da je registrovan u Cometu. Potpisao.
Sto, sta se desava, dje je zapelo. Iskreno mi reci, al' bez k(r)eveljenjakillafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:25kako ce ratobornimrmot izgorit' na ovoj temi ove sezone, svjestan nije![]()
Ništa, ništa, samo nastaviRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:14Sto, sta se desava, dje je zapelo. Iskreno mi reci, al' bez k(r)eveljenjakillafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:25kako ce ratobornimrmot izgorit' na ovoj temi ove sezone, svjestan nije![]()
![]()
Hvala
Možda je lažirao povredu da ne bi otišao, prvo je rekao Željo pa onda tata, ispunjen dječački san.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:02Jel istina da se Al Jaber povrijedio i tako upropastio transfer ?
svrakino1921 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 14:02url=https://postimages.org/][/url]
Počela online prodaja karata za meč Sarajevo – Posušje: Očekuje se velika podrška navijača “Bordo kluba”
Sarajevo je na svojim zvaničnim profilima objavilo da su ulaznice za utakmicu šestog kola WWin lige Bosne i Hercegovine, u kojoj će “Bordo klub” ugostiti Posušje, već u prodaji online. Utakmica će se igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase, a Sarajevo je sezonu otvorilo sjajno s maksimalnim učinkom. Posušje, kao i Željezničar, ima deset bodova nakon pet odigranih kola.
Cijene ulaznica su sljedeće:
Sjever: 6,00 KM
Istok: 8,00 KM
Zapad: 10,00 KM
Zapad galerija: 15,00 KM
VIP loža: 80,00 KM
Dječije/senior: 5,00 KM
Ulaznice možete pronaći na svim FKS Official Store lokacijama, a prodaja počinje sutra (utorak) od
Jaaaaoooooo
Kakav hajc
Hoće da budu kao Željo sa posjetom
Ludddiiiilllllooooo
Obicna najava kao i do sad, bice manje gledalaca nego proslu zbog kise, nista specijalno...svrakino1921 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 14:02url=https://postimages.org/][/url]
Počela online prodaja karata za meč Sarajevo – Posušje: Očekuje se velika podrška navijača “Bordo kluba”
Sarajevo je na svojim zvaničnim profilima objavilo da su ulaznice za utakmicu šestog kola WWin lige Bosne i Hercegovine, u kojoj će “Bordo klub” ugostiti Posušje, već u prodaji online. Utakmica će se igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase, a Sarajevo je sezonu otvorilo sjajno s maksimalnim učinkom. Posušje, kao i Željezničar, ima deset bodova nakon pet odigranih kola.
Cijene ulaznica su sljedeće:
Sjever: 6,00 KM
Istok: 8,00 KM
Zapad: 10,00 KM
Zapad galerija: 15,00 KM
VIP loža: 80,00 KM
Dječije/senior: 5,00 KM
Ulaznice možete pronaći na svim FKS Official Store lokacijama, a prodaja počinje sutra (utorak) od
Jaaaaoooooo
Kakav hajc
Hoće da budu kao Željo sa posjetom
Ludddiiiilllllooooo
Što niste tako protiv Veleža?
Sve bude i prodje drug..aBd proči će i Vicino kad tad...
Ako navijaci Veleza nisu "izgorili" nakon onoliko kokodakanja, kurcenja i hvalisanja onda nece nikokillafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:44Ništa, ništa, samo nastaviRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:14Sto, sta se desava, dje je zapelo. Iskreno mi reci, al' bez k(r)eveljenjakillafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:25kako ce ratobornimrmot izgorit' na ovoj temi ove sezone, svjestan nije![]()
![]()
Hvala![]()
Moje pitanje nije bila nikakva provokacija, ne znam što si je tako shvatio?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], JavierBosnia, kogmagie46, Vorovus i 14 gostiju.