ccc...Ovo se zovu neostvareni i izfrustrirani likovi !Popović Lazar je napisao/la:Dabogda mu naredni svaki onakav bio...tm-ovac iz mase je napisao/la:Samo nemote sad ismijavanja Kerle jer mu je klub ispao iz lige...Mislim da je dno dna radovat se necijoj nesreci !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
TM87
Možeš li precizirati na koga misliš molim te ?tm-ovac iz mase je napisao/la:ccc...Ovo se zovu neostvareni i izfrustrirani likovi !Popović Lazar je napisao/la:Dabogda mu naredni svaki onakav bio...tm-ovac iz mase je napisao/la:Samo nemote sad ismijavanja Kerle jer mu je klub ispao iz lige...Mislim da je dno dna radovat se necijoj nesreci !
G R B A V I C A 2
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
bilo kako bilo ova 3 boda puno znace prije svega zbog samopouzdanja,pa tek onda ostalo.Treba sve dat i pokusat kup osvojit sve snage posvetiti mecu sa sirokim ,a liga pa Boze moj igra se dok ima i teoretske sanse ,treba cekat kiks borca realno moraju i oni nekad kuci popusit,a nama su gostovanja puno laksa,medjutim jos uvjiek je tesko bez obzira sto smo smanjili bodvno razliku,treba bit posten pa rec skoro pa samo u teoriji moguce
al naravno treba igrat dokle god ima sanse 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Gostujemo Drini i Buducnost sto anulira prednost Borca na 0. Otrest cemo ih kuci i to je +3 za nas. Titula je nasa jer ionako vam ne treba.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Kako nisu ok molim te ??? Kad nam je bio najpotrebniji izdao nas je i to ne jednom nego dva puta !!! Daleko mu kuća od naše bila !tm-ovac iz mase je napisao/la:@Bbay ...na obojicu...ove izjave stvarno nisu ok !
G R B A V I C A 2
- Popović Lazar
- Kontakt:
Boli mene k.urac što si mu ti prijatelj ili rođak,on je Željezničar izdao 2 puta,prvi put mu je oprošteno dok je drugi put opet osima izlevatio(ispostavilo se da je sebe),ali hvala Bogu sve ga stiže..tm-ovac iz mase je napisao/la:@Bbay ...na obojicu...ove izjave stvarno nisu ok !
Hajde lazare,hajde Lazare..
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Nisam mu nista i ne podrzavam ga, al ne mogu ni sitnih dusa i neostvarenih likova !
TM87
Jel ti znaš mene možda pa kažeš da sam ja sitna duša i neostvareni lik ???tm-ovac iz mase je napisao/la:Nisam mu nista i ne podrzavam ga, al ne mogu ni sitnih dusa i neostvarenih likova !
AKO TI JE KERLA TOLIKO DRAG VODI GA KUĆI PA GA GLEDAJ PO CIJELI DAN !!!
G R B A V I C A 2
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Necu ga ja vodit, al' da je Kerla odigrao ovu sezonu mi bi bili u puno izglednijoj situaciji za titulu !
TM87
Da je Vidić odigrao ovu sezonu za nas, mi vjerovatno ne bismo ni gola primili... čovjek je dvaput bjež'o, zinula mu gu.zica za pare, tako da nema nikakve potrebe da beremo brigu oko njega...tm-ovac iz mase je napisao/la:Necu ga ja vodit, al' da je Kerla odigrao ovu sezonu mi bi bili u puno izglednijoj situaciji za titulu !
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Sudeci po sadasnjem stanju tabele imamo velike sanse za titulu, Borac nam bjezi sest bodova, a mi imamo povoljniji raspored.tm-ovac iz mase je napisao/la:Necu ga ja vodit, al' da je Kerla odigrao ovu sezonu mi bi bili u puno izglednijoj situaciji za titulu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Nisam rekao da ga nesto posebno gotivim, al' nije red da mi kao navijači kluba za koji je Kerla igrao cekamo njegovu nesrecu i likujemo...! Ne prilici
TM87
Pa jarane nisu ga @Baby i @Popovic Lazar otjerali pa da ti sad tu nabrajas njima ili nesto drzis pridike,sam si se sebi sad posro u njedra ,lik nas izlevatio i sta sad ti ocekujes da mu podignemo spomenik na jugu ?Dosta mi je tih dusebriznika ba,ajd cao !tm-ovac iz mase je napisao/la:Necu ga ja vodit, al' da je Kerla odigrao ovu sezonu mi bi bili u puno izglednijoj situaciji za titulu !
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Je.bo Kerlu
Pa što si ga spominj'o uopšte, niko se nije ni dokačio te teme prije tebe...tm-ovac iz mase je napisao/la:Nisam rekao da ga nesto posebno gotivim, al' nije red da mi kao navijači kluba za koji je Kerla igrao cekamo njegovu nesrecu i likujemo...! Ne prilici
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Popović Lazar
- Kontakt:
Poznanik,prijatelj ili rođakHawking je napisao/la:Pa što si ga spominj'o uopšte, niko se nije ni dokačio te teme prije tebe...tm-ovac iz mase je napisao/la:Nisam rekao da ga nesto posebno gotivim, al' nije red da mi kao navijači kluba za koji je Kerla igrao cekamo njegovu nesrecu i likujemo...! Ne prilici
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Ajde jel ima neko daj realan ovde pa kaze dobro Borac je zasluzio titulu
pa mislim cijelo prvenstvo vodimo,imamo najvise pobjeda u gostima u istoriji prvenstva,imamo najmanje primljenih golova....pa daj budite jednom realni 
Melburnski Lesinar
Titulu je zaslužio onaj ko nakon 30 odigranih kola bude imao najviše bodova. Pošteno?Nije Bitno je napisao/la:Ajde jel ima neko daj realan ovde pa kaze dobro Borac je zasluzio titulupa mislim cijelo prvenstvo vodimo,imamo najvise pobjeda u gostima u istoriji prvenstva,imamo najmanje primljenih golova....pa daj budite jednom realni
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Popović Lazar
- Kontakt:
aj boJacNije Bitno je napisao/la:Ajde jel ima neko daj realan ovde pa kaze dobro Borac je zasluzio titulupa mislim cijelo prvenstvo vodimo,imamo najvise pobjeda u gostima u istoriji prvenstva,imamo najmanje primljenih golova....pa daj budite jednom realni
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.