FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bez novajlija protiv Posušja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šteta, ako ništa Lulić bi dobrodošao da odmah upadne u prvih 11, jer nemamo Đorđevića.
Ovako ćemo morati improvizovati, bez pravog kreativca u veznom redu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Imamo 5 veznih nema potrebe improvizirati .Mustafic,Bubanja, Hamzic, Mehmedovic, Andjusic.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 sep 2024, 20:40Šteta, ako ništa Lulić bi dobrodošao da odmah upadne u prvih 11, jer nemamo Đorđevića.
Ovako ćemo morati improvizovati, bez pravog kreativca u veznom redu![]()
-
- Kontakt:
Jel se Kyeremeh oporavio? Ako jeste pomoci ce on i Guli u sredini i to je to.
Ispred Renan pa Turkes i slatko.
Ispred Renan pa Turkes i slatko.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Mislio sam Suljic

Gubi svinjski sviraj sudija kraj!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A đè?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mi ako hocemo titulu kuci moramo dobiti sigurno 9 ekipa, sve sem Zrinjskog i Borca. Te dvije ekipe skoro nigdje nece kiksati, a i zasticeni su 100 puta bolje od nas. U gostima isto tako, bar 7 ekipa moramo pobijediti.
Znaci to nam je 16 pobjeda. U preostalih 6 kad bi imali ucinak 3-2-1, mogli bi se nadati necemu. Nakon toga vidjeti raspored zadnjih 11 kola sezone.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Gledajuci u nas trenutni roster na orvu cini se da je sirok i kvalitetan al kad detaljno analiziras dase se uvidit da je nas roster poprilicno tanak posebno u SIRINI
GLAVNA pozicija to jest golmanska pozicija VEOMA TANKA I PRVI I DRUGI GOLMAN 0 bodeva
Stoperi
Imas 4,5 stopera uz to jedan od njih je Nidal djete koje ima 18 godina i koje ce napravit gluposti ( crveni karton na primjer ) penal itd plu sto bez njeg mozes ostat vec u decembru (mlada nevina cura kvalitetna cura se uvjek lahko uvali proda)
Haj sad sa ovom dvoicom defanzivni dio srednje reda je dobar
Ofanzivni vezni tu imas Andjusica i Mehmedovica oboica su igraci sa klupe
Spic renam ce vec 1 vog novembra prestat igrat fudbal
Ova djeca hamzic tiro crnac durakovic nisu nikakvi igraci trenutno da ih mozemo racunat
Top igraci
Gulashvili
Tircin
Keremah
Senad Lulic
Ovaj drugi hrvat
I junacsic (najbolji centar sutevi odkad je picka izbacila pl bh )
GLAVNA pozicija to jest golmanska pozicija VEOMA TANKA I PRVI I DRUGI GOLMAN 0 bodeva
Stoperi
Imas 4,5 stopera uz to jedan od njih je Nidal djete koje ima 18 godina i koje ce napravit gluposti ( crveni karton na primjer ) penal itd plu sto bez njeg mozes ostat vec u decembru (mlada nevina cura kvalitetna cura se uvjek lahko uvali proda)
Haj sad sa ovom dvoicom defanzivni dio srednje reda je dobar
Ofanzivni vezni tu imas Andjusica i Mehmedovica oboica su igraci sa klupe
Spic renam ce vec 1 vog novembra prestat igrat fudbal
Ova djeca hamzic tiro crnac durakovic nisu nikakvi igraci trenutno da ih mozemo racunat
Top igraci
Gulashvili
Tircin
Keremah
Senad Lulic
Ovaj drugi hrvat
I junacsic (najbolji centar sutevi odkad je picka izbacila pl bh )
Sad dolaze teze utakmica u kojima cemo vidjeti gdje je Sarajevo u odnosu na ostale ekipe.. to ce pokazati pravu sliku kvaliteta igraca, ovo do sada ne mora nista znaciti.
Ne slazem se, mi ako hocemo titulu moramo dobiti i zrinjski i borac kuci. Cemu predavanje unaprijed?
-
- Kontakt:
Treba pobjediti Posušje ,prica o tituli je daleko ,daleko.
Svi na kosevo to je nas zadatak.
Jedina istina.bordobijeli je napisao/la: ↑12 sep 2024, 08:27Treba pobjediti Posušje ,prica o tituli je daleko ,daleko.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kakva prica o tituli, tek sezona pocela, sta vam je ljudi. Treba ici utakmicu po utakmicu, jos je dug put pred nama, svasta se moze promjeniti
Šta će nam ovaj, 35 mu godina?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, ŠTA_JE i 62 gosta.