Mirsad Ahmedhodzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mirsad Ahmedhodzic
Mirso ne daj na sebe gazijo nasa !
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Bas tako. Nemoguce da je takav prema Anelu, a stalno se slika sa onim manjim djetetom, pretpostavljam sinom od njegove kcerke. Kako ga kcerka nije ostavila, nego samo Anel? Ocito je do njega samog, a ne do Mirse...fanatik19 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 18:07Mirso je stvarno covjek za svaki respekt, niko nema razloga da mu ne vjeruje iz cistog razloga sto je jednostavno nemoguce da je takav prema Anelu kako ga on opisuje a da ovamo od unuka pravi novog Anela i maltene ima ulogu drugog oca! Gazijo nas, uz tebe smo svi![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Upravo sam se čuo sa Mirsom, puno mu znaci nasa podrska!!! 

Aauuu ovo je bas sumnjivo... Anel bio u Engleskoj, ona cesto u Crnoj Gori i porodila se dva mjeseca ranije.Mogli je napisao/la: ↑11 sep 2024, 18:48baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 18:16Daj postavite to nisam vidio19vendetta87 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 18:15Chat sa Marijanom gdje joj spominje kalasnjikov je nesto najjace sto se desilo na ovom forumu![]()
![]()
![]()

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
volimo mirsu oke sve al obrisite/zakljucajte temu
moramo imati neke granice ljudi..
Ovo su teške porodične stvari gdje u sekundi mogu postati i tragične. Obrišite temu, treba da postoji neka granica.
Al kako pise, mozak mi otekne dok procitam
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Nerminovic
- Kontakt:
al fakat nisam mislio da je moguce, covjek pise kao ja 2014'

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Slažem se. Ovo brisati , Abelovu pod ključ .QUARTERBACK je napisao/la: ↑11 sep 2024, 21:00volimo mirsu oke sve al obrisite/zakljucajte temu
Dečko je psihički labilan očito, a pritom čita forum.
Nema potrebe da se dalje pristaje na muku nekome. Neka svoje probleme u svoja 4 zida rješavaju
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cuj Mirse DNK analizu da uradiMogli je napisao/la: ↑11 sep 2024, 18:48baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 18:16Daj postavite to nisam vidio19vendetta87 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 18:15Chat sa Marijanom gdje joj spominje kalasnjikov je nesto najjace sto se desilo na ovom forumu![]()
![]()
![]()

Sva sreca pa je Mirso pismenNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 sep 2024, 00:57Cuj Mirse DNK analizu da uradi![]()

Globalni superstarFormer Premier League captain cuts ties with his father in explosive public row after his claim the player's wife had cast 'black magic' on him
— Mail Sport

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neko je na forumu prvi pisao za sihre i onda je to Mirso iznio u javnost.
Ovaj put ne trolla

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Tema je suvisna, sve vezano za Anela mozete diskutovati - u normalnim granicama - na Anelovoj temi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)