LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Samo @neno#4 i ja ovdje i to pri povoljnom terminu. Nakon prvog poluvremena imamo sedam poena prednosti i to uz losu partiju klupe koja je postigla svega 8 poena. Zasad nam Bryant drzi ovu prednost, ali morau i drugi poceti igrati ukoliko zelimo pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nesvidja mi se
, igrali smo od all-star-a extra , ova utakmica , opusteno ko da je trening 
- majestic24
- Kontakt:
Ma dobiti ce ovo Lakersi...samo za mene ce biti pobjede
I da vam se svima pohvalim,moram radosnu vijest podjeliti sa navijacima Lakersa i Manchester Uniteda. Prvog maja se zenim.
I da vam se svima pohvalim,moram radosnu vijest podjeliti sa navijacima Lakersa i Manchester Uniteda. Prvog maja se zenim.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Nail for Real
- Kontakt:
Cestitke.majestic24 je napisao/la:Ma dobiti ce ovo Lakersi...samo za mene ce biti pobjede
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
cestitam da bude sve kak treba,i da lakers-bulls finale budemajestic24 je napisao/la:Ma dobiti ce ovo Lakersi...samo za mene ce biti pobjede
Cestitam. Nadam se da ce ti zena dozvoliti da gledas Lakerse u PO, mada me iskreno ne bi cudilo da se oprostis i od Lakersa, i od ManU-a i od HSV-a.majestic24 je napisao/la:Ma dobiti ce ovo Lakersi...samo za mene ce biti pobjede
Tesko da cemo ovo veceras dobiti, igramo stvarno lose.
Auuuu, cestitke i da sve hairli bude i kako treba..majestic24 je napisao/la:Ma dobiti ce ovo Lakersi...samo za mene ce biti pobjede
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
majestic24 je napisao/la:Ma dobiti ce ovo Lakersi...samo za mene ce biti pobjede
OOOO cestitam druze...sretno ti bilo
P.S.Evo i mene da ispratim bar ovu zavrsnicu...vidim da ce biti zanimljivo,nije naivan ovaj Denver ni sekunde.
Meni u neku ruku nije ni zao sto ne briljiramo trenutno jer mislim da je jos rano da igramo 100%.
Ma ja nijednu akciju dosada nisam normalno ispratio...Na ovom je odlican kvalitet slike, ali stopa...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jarane evo ja visim u zraku na kladionici sa ovim tvojim lajkersima..majestic24 je napisao/la:Ma dobiti ce ovo Lakersi...samo za mene ce biti pobjede
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Na kraju ces i izvisiti.haxonja je napisao/la:Jarane evo ja visim u zraku na kladionici sa ovim tvojim lajkersima..majestic24 je napisao/la:Ma dobiti ce ovo Lakersi...samo za mene ce biti pobjede
Edit: Ovo je gotovo. "Softie" dopusta u dva uzastopna napada da mu Nene ukrade loptu.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 03 apr 2011, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
-6 na 3:20 do kraja...ne izgleda ovo dobro...16 izgubljenih lopti...previse
42-37 skok za vas ali nedovoljno iskoristen jedno vrijeme je bilo 10 skokova vise za lal,ma dobro ali ipak mora se nekad i izgubit u strasnoj ste seriji,iako ovo jos nije gotovo.adnan24 je napisao/la:-6 na 3:20 do kraja...ne izgleda ovo dobro...16 izgubljenih lopti...previse
dema je napisao/la:42-37 skok za vas ali nedovoljno iskoristen jedno vrijeme je bilo 10 skokova vise za lal,ma dobro ali ipak mora se nekad i izgubit u strasnoj ste seriji,iako ovo jos nije gotovo.adnan24 je napisao/la:-6 na 3:20 do kraja...ne izgleda ovo dobro...16 izgubljenih lopti...previse
A dobro...+5 u skokovima i nije prevelika prednost.
Ovo smo izgubili 99%,ono sto sam ja vidio je veoma lose ali kako ti kazes mora se nekad i izgubiti...imali smo strasnu seriju...bolje je da se sad malo "smirimo" nego u play offu.
Sta je sa Bynumom-nesto je povrijedjen???
Sad nam Nene dao priliku da izjednacimo a mi dopustili ofanzivni skok
Sad nam Nene dao priliku da izjednacimo a mi dopustili ofanzivni skok
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 04 apr 2011, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
- majestic24
- Kontakt:
Yebo ih Martin. Onaj debil napravi skok u napadu i odose na +5
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Eto jarane moj.. padoh ja na popravnommajestic24 je napisao/la:Yebo ih Martin. Onaj debil napravi skok u napadu i odose na +5
There is only one United!!!!
Opet se Bynum povrijedio sigurno..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Phill-ov poraz 90% ostalo na lezernost igraca , kao ono bolji smo nemoramo da se trudimo 100% 
neno#4 je napisao/la:Opet se Bynum povrijedio sigurno..
Ovo bi bio belaj veliki ako bude opet nesto teze prirode...ovaj poraz manje-vise