NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
.
Zadnja izmjena: zomir, dana/u 08 sep 2024, 21:09, ukupno mijenjano 2 puta.
- prisonbreak
- Kontakt:
Od Gorazda, Jedinsta i Zvijezde daleko najbolje igrala Zvijezda.
Zasluzili ste bod i to bas bod.
Mi se drugo poluvrijeme nismo sastavili.
Crnjo pravo dobar. Desno krilo u drugom dijelu odlicno odigralo.
9 ispo pravi seljo, pa se poslije izvinuo i popravio, dobio je na kraju aplauz.
Zasluzili ste bod i to bas bod.
Mi se drugo poluvrijeme nismo sastavili.
Crnjo pravo dobar. Desno krilo u drugom dijelu odlicno odigralo.
9 ispo pravi seljo, pa se poslije izvinuo i popravio, dobio je na kraju aplauz.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nema šta baš je perspektivan ovaj Piškićev trener. Doduše moẓ̌da nekako dobiju Jedinstvo slijedeću, pa bude Piškić najjači direktor i ovaj kao dobar trener.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Piskicu ostani!!! Dok je tebe dobro nama ostalima. Taman si to poslozio u sezoni kad pola lige ispada.
-
- Kontakt:
I tog vašeg trenera sam ja napravio trenerom iz Jelaha sela ga doveo u carsiju da vodi veliki klub kao Zvijezda Gradacac, a I od ovog ću Napravit trenera samo strpljenje, vama ide svaka čast. Q sve sto imaš protiv mene imaš broj javi se legendo, lako je doc ovdje provocirati, vidimo se 15 kolo.
Koliko ekipa ispada iz prve lige fbih ove sezone?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sad ako ne uzmemo bihac mozemo lagano i ne igrat vise.Hoces se probat sta u kupu ili ce djeca ic u bihac
Jedinstvo ima jednog od boljih trenera u 1 ligi fbih I vidi se da su stabilni dosta od kako je on preuzeo ekipu.
Da ce bit lahko nece takticki ce ih postavit dobro kod nas mozda presudi neki invidualni kvalitet jer imamo mozda malo bolje igrače.
Gurat do kraja pa šta nam bog da
Da ce bit lahko nece takticki ce ih postavit dobro kod nas mozda presudi neki invidualni kvalitet jer imamo mozda malo bolje igrače.
Gurat do kraja pa šta nam bog da
Hoce li biti prenos utakmice?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Meda mi ne mozemo sa ovim trenerom, **** vas prica treba ju nam rezultati. Svaku utakmicu neko vadjenje
Vidjet ces da cemo moc samo pogledaj ko nam sudi kec ko kuca vjeruj mi
-
- Kontakt:
Sudije nas yebu kako je pocela ova sezona. U Bihacu vec par puta neke cudne odluke. Protiv Gorazda nas sudija ubio, tako da vjerujem da ce sudjenje 90% biti za vas. Nije prica da ns uvijek yebu sudije, nego ove sezone je nesto cudno barem meni
-
- Kontakt:
TV je prenos neće se niko brukat to je sigurno, pusti ove debile kad gubimo ništa ne valja kada se pobjedi onda su sudije navukle Itd, njima Bog ne može udovoljit, samo puste price najjači smo grad po pametovanju kako treba a uradi sam 0 poene. A da znaju da kada Kovacic sudi Zvijezda se uvijek pati zadnju je sudio protiv Radnika Hadžića jedva smo sretno dobili u 90+ al bolje pametovat… Jedva čekam da polusezona dodje.nebeskasila je napisao/la: ↑13 sep 2024, 00:16Sudije nas yebu kako je pocela ova sezona. U Bihacu vec par puta neke cudne odluke. Protiv Gorazda nas sudija ubio, tako da vjerujem da ce sudjenje 90% biti za vas. Nije prica da ns uvijek yebu sudije, nego ove sezone je nesto cudno barem meni
-
- Kontakt:
Ni mi ko grad nismo daleko. Uvijek nas sudija yebe, zato sad i kazem da je nesto cudno. Zalosno je stanje u oba kluba, da se nalazimo na ovakvom mjestu.zvezdas1922 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 07:11TV je prenos neće se niko brukat to je sigurno, pusti ove debile kad gubimo ništa ne valja kada se pobjedi onda su sudije navukle Itd, njima Bog ne može udovoljit, samo puste price najjači smo grad po pametovanju kako treba a uradi sam 0 poene. A da znaju da kada Kovacic sudi Zvijezda se uvijek pati zadnju je sudio protiv Radnika Hadžića jedva smo sretno dobili u 90+ al bolje pametovat… Jedva čekam da polusezona dodje.nebeskasila je napisao/la: ↑13 sep 2024, 00:16Sudije nas yebu kako je pocela ova sezona. U Bihacu vec par puta neke cudne odluke. Protiv Gorazda nas sudija ubio, tako da vjerujem da ce sudjenje 90% biti za vas. Nije prica da ns uvijek yebu sudije, nego ove sezone je nesto cudno barem meni
-
- Kontakt:
Zbog čega bojkotuju Red Dragonsi ?
Igru brisi, bodove pisi
Eto Mato slobodan,vrati Matuuuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.