FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo je kod nas pocetak izgradnje **** tribine naucna fantastika. Satro vazda neke dozvale a ustvari nemaju para ni oni sto su obecali a ni mi.
-
- Kontakt:
- mamonelafo
- Kontakt:
Kako je odigrao Šemdin,je li neko išao gledati ili ima info?
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Vojvoda napravi zgradu za tri mjeseca a mi kao ne mozemo tribinu. Kad dodje zima reci ce nisu uslovi pogodni za rad. Pa onda tamo iduce ljeto nesto opet natuknu.
mamonelafo je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:09Kako je odigrao Šemdin,je li neko išao gledati ili ima info?
irfo uleti na forum izvali par nebuloza lafo insajderskih i na kraju se nista ne desi. Predstavi nekog igraca kaze sutra javno potpis. Evo jos cekam. Sad su poceli i Mamica ubacivati u klub. Jos samo fali da kazu da nas mirvic drzi 

- mamonelafo
- Kontakt:
Hvala @Braco.braco je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:18mamonelafo je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:09Kako je odigrao Šemdin,je li neko išao gledati ili ima info?
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
ja znam samo da ks ima budzet 1.5 milijardi, a ovo je projekat od nekih 5 miliona. znaci bas, bas sica.
kasnjenja uvijek ima, ali postoje zakonske procedure koje treba ispostovati. ja stvarno ne bi bio toliko skeptican u ovom momentu.
Fakat se nesto odugovlaci i mrljavi da raji daje puno pravo da misli da je ovo jos jedna u nizu politickih podvala.
Spominjali su 15.08.2024 kao neki rok pa ce kao onda izaci sa detaljima itd,evo haman dodje i 15.09.2024 a od projekta,tendera ili bilo kakve price o jugu ni trag ni glasa.
Sva dokumentacija gotova, tender ce biti objavljen najkasnije do kraja septembra.General1976 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:51I zašto svi šutite o izgradnji južne tribine, gdje su Magodini botovi, kad će nam opet sarajevska trojka pokucati na stadion da se slika za potrebe politicke predizborne kampanje?
Treba li Vas podsjećati da je danas 12. Septembar a o izgradnji Juga nema nikakvih aktivnosti...
FKŽ !
-
- Kontakt:
Raja,treba se malo fokusirati na raspored do kraja Septembra,a manje o Upravi,jugu i ostalom do te skupštine,po meni ovih 4,5 tekmi ce nam pokazati u kojem pravcu idemo u nastavku sezone.
-
- Kontakt:
Cim je ova skupstina zakazana vjerovatno se nesto i desava u rukovodstvu. Naravno treba se foksurati na naredne utakmice, komentarisati njih, gdje se i vidi odredjeni pomak. Treba i to cijeniti. Ali isto tako tesko da se covjek ne sjeti raspisivanje poziva za investitore, aktivno ici u Saudijsku Arabiju i prezentiranje plana potencijalnim investitorima. Citav taj fokus je nekako stao. Kao od pocetka pa evo i danas ne vjerujem u taj famozni njemacki model, da ce se moci naci investitor u takvom nekom okviru. Evo i danas nista konkretno. Niko me ne moze reci da ne postoje potencijalni investitori koji bi ulagali, nego jednostavno taj biznis model nema smisla.
-
- Kontakt:
U jednoj akciji u prvom poluvremenu se bas vidi sta znaci pokretan napadac poput Dangubića, onda se otvaraju dvije tri opcije za dupli pas i ulazak nekog drugog igraca 1 na 1. Nadam se da ce protiv goska dobiti sansu od prve na spicu.braco je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:18mamonelafo je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:09Kako je odigrao Šemdin,je li neko išao gledati ili ima info?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Receno je da se krajem godine krece s jugom (Novembar/decembar). Demantuj me ako nisam u pravu.Ejnur je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:38Fakat se nesto odugovlaci i mrljavi da raji daje puno pravo da misli da je ovo jos jedna u nizu politickih podvala.
Spominjali su 15.08.2024 kao neki rok pa ce kao onda izaci sa detaljima itd,evo haman dodje i 15.09.2024 a od projekta,tendera ili bilo kakve price o jugu ni trag ni glasa.
-
- Kontakt:
To su zelje i pozdravi, ne pitaju se samo oni, nit ce to biti dopusteno, barem model koji su zamislili. Ljudi poprilicno prate desavanja i i oko kluba, malo su se preracunali.General1976 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 10:30Kako stvari stoje, Tunović ide iz kluba nakon Skupstine, ulazi Mamićev čovjek. I zapitajte se dobro zašto više nema piskaranja f.aktora, uspjeli su u par članaka srušiti Upravu.
Toliko smo krhki da niste svjesni, potrošili smo još jednu strukturu ljudi zarad ega, kao što je bio i Amarov kad je rekao svi se sklonite da ja uđem sa svojim ljudima. Isto se to ponovilo i sada, samo je drugi 'zeljovac' u ulozi Amara Osima.
Zavaljivanje kluba po principu ja dovodim, a klub placa je davno proslo vrijeme. Takve stvari moraju proci navijace i NO, a nece. To znam sigurno.
Mozda to bude promjena i iznenadjenje. A lesinari se skupili cim su nanjusili da ima para, klasika.
Znaci slijedi opet jad i cemer
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 sep 2024, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Samo da pozdravim Plavu porodicu. Novi sam na forumu..
Ma za početak, hajmo mi svi u Gabelu, da se vratimo na pobjednički kolosijek a ostalo će sve biti dobro aBd!
Ma za početak, hajmo mi svi u Gabelu, da se vratimo na pobjednički kolosijek a ostalo će sve biti dobro aBd!
Boze sacuvaj sta pisete, ovdje ne treba vise pisati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.