Sudeci po sadasnjem stanju tabele imamo velike sanse za titulu, Borac nam bjezi sest bodova, a mi imamo povoljniji raspored.tm-ovac iz mase je napisao/la:Necu ga ja vodit, al' da je Kerla odigrao ovu sezonu mi bi bili u puno izglednijoj situaciji za titulu !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Nisam rekao da ga nesto posebno gotivim, al' nije red da mi kao navijači kluba za koji je Kerla igrao cekamo njegovu nesrecu i likujemo...! Ne prilici
TM87
Pa jarane nisu ga @Baby i @Popovic Lazar otjerali pa da ti sad tu nabrajas njima ili nesto drzis pridike,sam si se sebi sad posro u njedra ,lik nas izlevatio i sta sad ti ocekujes da mu podignemo spomenik na jugu ?Dosta mi je tih dusebriznika ba,ajd cao !tm-ovac iz mase je napisao/la:Necu ga ja vodit, al' da je Kerla odigrao ovu sezonu mi bi bili u puno izglednijoj situaciji za titulu !
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Je.bo Kerlu
Pa što si ga spominj'o uopšte, niko se nije ni dokačio te teme prije tebe...tm-ovac iz mase je napisao/la:Nisam rekao da ga nesto posebno gotivim, al' nije red da mi kao navijači kluba za koji je Kerla igrao cekamo njegovu nesrecu i likujemo...! Ne prilici
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Popović Lazar
- Kontakt:
Poznanik,prijatelj ili rođakHawking je napisao/la:Pa što si ga spominj'o uopšte, niko se nije ni dokačio te teme prije tebe...tm-ovac iz mase je napisao/la:Nisam rekao da ga nesto posebno gotivim, al' nije red da mi kao navijači kluba za koji je Kerla igrao cekamo njegovu nesrecu i likujemo...! Ne prilici
Hajde lazare,hajde Lazare..
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Ajde jel ima neko daj realan ovde pa kaze dobro Borac je zasluzio titulu
pa mislim cijelo prvenstvo vodimo,imamo najvise pobjeda u gostima u istoriji prvenstva,imamo najmanje primljenih golova....pa daj budite jednom realni 
Melburnski Lesinar
Titulu je zaslužio onaj ko nakon 30 odigranih kola bude imao najviše bodova. Pošteno?Nije Bitno je napisao/la:Ajde jel ima neko daj realan ovde pa kaze dobro Borac je zasluzio titulupa mislim cijelo prvenstvo vodimo,imamo najvise pobjeda u gostima u istoriji prvenstva,imamo najmanje primljenih golova....pa daj budite jednom realni
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Popović Lazar
- Kontakt:
aj boJacNije Bitno je napisao/la:Ajde jel ima neko daj realan ovde pa kaze dobro Borac je zasluzio titulupa mislim cijelo prvenstvo vodimo,imamo najvise pobjeda u gostima u istoriji prvenstva,imamo najmanje primljenih golova....pa daj budite jednom realni
Hajde lazare,hajde Lazare..
budite prvi nakon zadnjeg kola i svi ce vam potvrdit to sto si ti rekoNije Bitno je napisao/la:Ajde jel ima neko daj realan ovde pa kaze dobro Borac je zasluzio titulupa mislim cijelo prvenstvo vodimo,imamo najvise pobjeda u gostima u istoriji prvenstva,imamo najmanje primljenih golova....pa daj budite jednom realni
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Po meni ne bih bilo posteno po svemu gore navedenom da uzmete titulu priznajem prosle godne ste bili bolji u zasluzeno uzeli titulu ali ove niste 
Melburnski Lesinar
Ne osvaja titulu bolji nego onaj ko skupi više bodova.
-
Nije Bitno
- Kontakt:
[quote="elSaik"]Ne osvaja titulu bolji nego onaj ko skupi više bodova.[/quote
Ako hoces da skupis sto vise bodova logicno je da budes najbolji u svim segmentima
Ako hoces da skupis sto vise bodova logicno je da budes najbolji u svim segmentima
Melburnski Lesinar
bar vi nemate sta o tome pricat,necu sad da vam pricam nesto o ekipi al prije jedno 15 20 dana sam reko da ste ko MAN UTD jer i kad karinaski igrate dobijeteNije Bitno je napisao/la:elSaik je napisao/la:Ne osvaja titulu bolji nego onaj ko skupi više bodova.[/quote
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Vidjecemo sve na kraju nadam se dace te na kraju priznati i cestitati ako imate obraza a tako cu i ja uraditi ako bude obrnutu ali male su sanse....Kako ide ona Nada umire posljednja 
Melburnski Lesinar
realno leotara smo malo je reeci nadigrali
btw: konacno se posteno odigralo u tuzli likovi se sj.e.bali ne mogu vjerovat da im nije na siljeno
SUPCI JEDNI,a komentator " OLICENJE PROFESIONALIZMA" 
btw: konacno se posteno odigralo u tuzli likovi se sj.e.bali ne mogu vjerovat da im nije na siljeno
-
Nije Bitno
- Kontakt:
E jeste se pretrgli pa vas otislo cak 20 u Trebinje moglo vas je i manje otici 
Melburnski Lesinar
Nek je vas bilo 500 u LukaviciNije Bitno je napisao/la:E jeste se pretrgli pa vas otislo cak 20 u Trebinje moglo vas je i manje otici
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Necemo pretjeravati tacnije 300 ali 20 momak koji svoju grupu nazivaju najboljom u ovoj drzavi stvarno slaboHawking je napisao/la:Nek je vas bilo 500 u LukaviciNije Bitno je napisao/la:E jeste se pretrgli pa vas otislo cak 20 u Trebinje moglo vas je i manje otici
Melburnski Lesinar
Još da nisam gled'o pregled možda bi' ti i povjerov'o... nije vas bilo ni 20Nije Bitno je napisao/la:Necemo pretjeravati tacnije 300 ali 20 momak koji svoju grupu nazivaju najboljom u ovoj drzavi stvarno slaboHawking je napisao/la:Nek je vas bilo 500 u LukaviciNije Bitno je napisao/la:E jeste se pretrgli pa vas otislo cak 20 u Trebinje moglo vas je i manje otici
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.