FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
22%
2. Borbu za Evropu
79
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 158

V3rtigo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la V3rtigo » 13 sep 2024, 08:30

ManijakDo je napisao/la:
12 sep 2024, 21:49
V3rtigo je napisao/la:
12 sep 2024, 19:35
ManijakDo je napisao/la:
12 sep 2024, 18:36

Bas bih volio znati kako mislis praviti nesto u decembru kad padne snijeg i bude minus 10?
Bas bih volio znati kako mislis praviti nesto u julu na plus 40?
Ti vec znas da ce biti snijega u decembru (citav mjesec u tolikoj kolicini da ne mozes bar temelje iskopati 😂)? Koliko se sjecam i istok se počeo praviti u decembru.

I da krenu jug graditi kako to ti zamisljas u septembru ne mogu ga prije decembra zavrsiti, a tad cemo imati puuuuuuno snijega i temperature do minus 10. Sta ti ocekujes da ga za 3 dana zavrse?
Prvo nemam namjeru da se s tobom raspravljam. Drugo, zna se sta sve zahtjeva juzna tribina da bi se uradila. To u decembru neces moci raditi. A to sto pokusavas da ispadnes pametan i valjda smijesan je tvoja stvar. Jest u decembru ce biti toplo.
Sta ti jarane nije jasno? Pa ISTOK SE KRENUO U DECEMBRU GRADITI. Opet ponavljam sta god juzna tribina zahtjeva moze se poceti u decembru jer NECE, ponavljam NECE je moc zavrsiti za par dana. Kazem ti da je i krenu u septembru kako ti to inzistiras jer hoces pomutnju na forumu opet ce je graditi i tokom decembra jer je nemoguce zavrsiti tako brzo kako ti to zamisljas.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 sep 2024, 08:32

GOŠK zbog kartona bez Faruka Gogića i Davida Martića protiv nas.

Generalno tanka im je ekipa, 5/5 poraza imaju ove sezone, ali toga me i strah s obzirom kakvi smo maleri da se protiv nas ne prekine crni niz. :mrgreen:

Naprijed im je sigurno najopasniji igrač Ivan Ikić koji ima gol i asistenciju ove sezone, on može prelomiti utakmicu nekim opasnim šutem, ovi ostali su ništa specijalno.

Vraća im se i Sipović poslije suspenzije.

Kod nas će biti interesantno šta Ćorić planira sa Dangubićem ovu utakmicu, da li ponovo kao neki polušpic ili možda čak i kao prvi špic ili će preći na klupu, a umjesto njega Hiroš/Mirčevski. Nešto ne vjerujem da će biti prvi špic jer sumnjam da će Ćorić klupirat Krpića, tako da prije da će ponovo biti neki polušpic ako krene od prve minute.

Igrači kojim prijeti suspenzija za naredno kolo (Zrinjski na Grbavici) su Galić, Cavnić i Krpić.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 13 sep 2024, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2024, 08:38

TefalTava je napisao/la:
13 sep 2024, 08:24
jel realno sta ljudi pisu u pm
Itekako je realno, i imaju razlozi zašto to pišu. ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 13 sep 2024, 08:45

braco je napisao/la:
13 sep 2024, 08:32

Generalno tanka im je ekipa, 5/5 poraza imaju ove sezone, ali toga me i strah s obzirom kakvi smo maleri da se protiv nas ne prekine crni niz. :mrgreen:

Naprijed im je sigurno najopasniji igrač Ivan Ikić koji ima gol i asistenciju ove sezone, on može prelomiti utakmicu nekim opasnim šutem, ovi ostali su ništa specijalno.

Kod nas će biti interesantno šta Ćorić planira sa Dangubićem ovu utakmicu, da li ponovo kao neki polušpic ili možda čak i kao prvi špic ili će preći na klupu, a umjesto njega Hiroš/Mirčevski. Nešto ne vjerujem da će biti prvi špic jer sumnjam da će Ćorić klupirat Krpića, tako da prije da će ponovo biti neki polušpic ako krene od prve minute.

Igrači kojim prijeti suspenzija za naredno kolo (Zrinjski na Grbavici) su Galić, Cavnić i Krpić.
Ko su im ova dva nova igrača što će biti u konkurenciji?
Brohra ribo se...

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 13 sep 2024, 08:49

Imaju dva jaka pojacanja Gigovic glavni i Njegomirovic u VAR sobi.

Sjetite se samo prosle godine i Gigovicevog suđenja dole, kada je iskljucio Galica.

Nasi moraju odigrati pametno, nametnuti inicijativu i sto prije rijesiti utakmicu u nasu korist. Ako dugo budemo drzali "nulu" tu ce se oni uz pomoc Gigovica osiliti i onda je svasta moguce.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 sep 2024, 08:56

gegenpressing je napisao/la:
13 sep 2024, 08:45
braco je napisao/la:

Ko su im ova dva nova igrača što će biti u konkurenciji?
Ovaj Martin Šroler što je im je potpisao mi je "poznat" u smislu da smo ga spominjali na forumskoj kartoteci prije 3 godine u kontekstu igrača iz 2. HNL sa zanimljivom statistikom, te sezone 9 golova i 11 asistencija za Inter iz Zaprešića. Igrao je i za hrvatsku Goricu ali bez uspjeha. U Sloveniji igrao za Muru gdje je bio solidan pretprošle sezone sa 2 gola i 4 asistencije u preko 1000 odigranih minuta, pa je bio u Aluminiju gdje je imao 4 gola u 1000 odigranih minuta. Vratio se prošle sezone u Goricu ali je odigrao samo malo više od 200 minuta za čitavu sezonu. Ove sezone prešao prvo u 2. HNL u Kustošiju da bi je iz nekog razlog napustio nakon 200 odigranih minuta i potpisao za GOŠK. Treba pažnju obratiti i na njega sa obzirom da ima iskustvo igranja HNL-a i slovenske lige.

Ovaj drugi Karlo Perić (špic) u zadnje 3 godine je dao 4 gola, od čega prošle sezone nije dao nijedan. Igrao u HNL-u za Varaždin i Dragovoljac, prošle sezone u 2. HNL nije dao gola za Sesvete, a i malo je igrao.

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 13 sep 2024, 09:05

Virtu4l je napisao/la:
13 sep 2024, 08:38
TefalTava je napisao/la:
koji su to razlozi? Je li samo lose namjere prema klubu pa unose nemir preko foruma ili pokusavaju biti neki insajderi pa svaku glupost sto cuju pozure ovde da pisu da se prave vaznima i dobiju osjecaj da su korisni i da imaju neku svrhu u zivotu svom?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 sep 2024, 09:23

Virtu4l je napisao/la:
TefalTava je napisao/la:
Naravno, evo ovaj vertigo npr pise sa dva profila, ponovo se botovi aktivirali, isprobani recept

slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 13 sep 2024, 09:30

irfo je napisao/la:
13 sep 2024, 09:23
Virtu4l je napisao/la:
TefalTava je napisao/la:
Naravno, evo ovaj vertigo npr pise sa dva profila, ponovo se botovi aktivirali, isprobani recept

slika
:rol:

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 13 sep 2024, 09:36

irfo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
TefalTava je napisao/la:

slika
Ja sam pitarski bot pa sta?

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 13 sep 2024, 09:48

V3rtigo je napisao/la:
13 sep 2024, 09:36
irfo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

slika
halo ba. Ne mijenjaj mi tekst. Vracaj sta sam napisao

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 sep 2024, 09:55

V3rtigo je napisao/la:
13 sep 2024, 09:48
V3rtigo je napisao/la:
irfo je napisao/la:

slika
cuvam te da se jos blamiras i da te admin ne banuje jer si napiso sljedece:

"Ko mu daje za pravo da javno objavljuje moje prethodne profile?"

Jel tako?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 13 sep 2024, 09:58

irfo je napisao/la:
13 sep 2024, 09:55
V3rtigo je napisao/la:
13 sep 2024, 09:48
V3rtigo je napisao/la:

cuvam te da se jos blamiras i da te admin ne banuje jer si napiso sljedece:

"Ko mu daje za pravo da javno objavljuje moje prethodne profile?"

Jel tako?
Napisao sam da ti je krivo sto te napadam jer pises po forumu pogresne insajderske informacije koje se ispostave netacnim. Zadnji primjer sam naveo kad si najavio Santosa. A te pogresne insajderske unose nemir.
I ti si to editovao da sam napisao ´´Ja sam pitarski bot pa sta?´´

"Ko mu daje za pravo da javno objavljuje moje prethodne profile?" to sam u prijavi posta napisao.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 13 sep 2024, 10:30

Sreca je pa smo nekih bodova skupili na pocetku valjda nakon ovog raspada opstanak nece doci u pitanje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2024, 10:42

V3rtigo je napisao/la:
13 sep 2024, 09:05
koji su to razlozi? Je li samo lose namjere prema klubu pa unose nemir preko foruma ili pokusavaju biti neki insajderi pa svaku glupost sto cuju pozure ovde da pisu da se prave vaznima i dobiju osjecaj da su korisni i da imaju neku svrhu u zivotu svom?
Pa evo, ti nam objasni zašto pišeš sa dva profila?

Da se razumijemo, nisi ti jedini, dobar dio vas ste tu zbog svega osim zbog Želje.

Mora postojati neki interes, ne mogu vjerovati da je neko toliko bolestan da bi registrovao minimalno dva naloga samo da bi provocirao. Čak i pitari kad se ubace, rade to sa jednim profilom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 13 sep 2024, 10:52

Virtu4l je napisao/la:
13 sep 2024, 10:42
V3rtigo je napisao/la:
13 sep 2024, 09:05
Pa evo, ti nam objasni zašto pišeš sa dva profila?

Da se razumijemo, nisi ti jedini, dobar dio vas ste tu zbog svega osim zbog Želje.

Mora postojati neki interes, ne mogu vjerovati da je neko toliko bolestan da bi registrovao minimalno dva naloga samo da bi provocirao. Čak i pitari kad se ubace, rade to sa jednim profilom.
ono mi je stari profil koji vise nije u upotrebi. Udji eto pogledaj postove i nadji 1 post gdje provociram. Mozes samo viditi da kritikujem ove sto ove pisu pogresne informacije i unose nemir.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 13 sep 2024, 10:54

Stanje na temi kao da sam na forumu Misketovih uposlenika.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 13 sep 2024, 11:05

braco je napisao/la:

Poslije Borca napustili su ih Ćubel i Stranput, po dva nastupa upisali. Stigao je neki dan napadač Perić ali sumnjam da će biti tu za ponedjeljak.
Suljo se dozvao malo, imam osjećaj da će ga dati ali ovaj put nogom. Pulen se vraća na mjesto gdje je dao prvi gol u najdražem dresu :ljepota:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 13 sep 2024, 11:11

Došao im je i Martin Šroler prije tri dana.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 13 sep 2024, 11:30

Ako bude u ekipi atmosfera kao sto je u UO i po forumima, gosk bi mogo i do prvih bodova u novoj sezoni
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Predatod, Proximic, TETRAPAK, Vanja8 i 51 gost.