Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

DamirT
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la DamirT » 13 sep 2024, 09:56

:salut: :salut:

Eto nadam se da ce pojedini prestati drkati na Anela. Kljucaj temu :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 13 sep 2024, 09:57

Pozitivanstav je napisao/la:
11 sep 2024, 12:46
Argentina je napisao/la:
11 sep 2024, 12:24
Trazenje opravdanja je glupost, frajer je papak iz dijaspored i to je to. Pomislio da je pametan i da moze. Cim prije zavrsiti sa njegovim spominjanjem i davanjem medijskog prostora.
Sto papak iz dijaspore,papa je papak pa.makar iz tvog ili mog sela :)
Nacin na koji razmisljas je slican njegovom..
Papak mozes biti i ti i ja,ne bitno gdje smo..
A u pravu si da treba zavrsit s njim,ne trosit energiju na njega..
Papak jer se u ovom sucaju ponasa dezerterski, negativna odlika dijasporskog odgoja gdje misli da je pametniji, vrijedniji i veci patriota od ljudi koji su stalno nastanjeni i zive svakodnevnicu te drzave punim srcem.

To ti je slicno papak iz Dalamcije gdje misli da je njegovo more bogom dato, papak iz Sarajeva gdje misli da je Sarajevo centar svijeta i misli da moze ostale podcijeniti itd.

Da se razumijemo, ne generalizujem dijasporu da mislim za svakoga to, kao sto u primjerima ne mislim to za sve Dalmatince ili ljudi mog grada, Sarajeva da su svi takvi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 13 sep 2024, 09:59

DurmitorskiJablan je napisao/la:
12 sep 2024, 13:42
ja samo znam da je ovaj doticni mogao birati svedsku,uredjenu i mnogo bogatiju drzavu ,ali na nagovor i odgoj svog oca Bosna mu bila bliza.

sta se u medjuvremenu desilo ne znam ali mala smo zemlja i sa velikom neimastinjom i gotovo nepostojecom infrastrukturom da bi pljuvali nase igrace i tjerali iz reprezentacije,pa nas vodi covjek koji je zadnjih 10 godina igrao pokera

uvijek ima gore,cuti i gledaj
To što je mogao nije naš problem. Ako je odlučio igrati za Bosnu i Hercegovinu ponašat će se kao neko ko je sa najmanjeg sela u našoj državi, dakle ponizno i časno nositi naš dres. A ne birat kad mu se igra a kada ne, sa pola selektora se do sad posvađao i odbijao pozive.
Grupa iznad svakog pojedinca.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 sep 2024, 10:01

Steta, kljucaj temu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 sep 2024, 10:01

Šteta što ovako završi ali Spaha je u pravu. Nema sad hoću, sutra neću pa opet hoću. Ovaj dio: ne biraš ti već tebe bira reprezentacija. Dok god igrači ovo ne skontaju nema nama dalje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 13 sep 2024, 10:01

NoDi80 je napisao/la:
13 sep 2024, 07:26
A nije ti pisanje kad Katic koji je rodjen u BiH izabere Hrvatsku i sad kad ne moze tamo igrati dodje kod nas
To je za mene pisanje neuppredivo vece nego Anelov slucaj
Anel je jos rodjen u Svedskoj i izabrao BiH
Jos je Anel najbolji nas stoper malo pretjerujete vi koji se nazivate patriotama
Realno, 99% katolika i pravoslavaca rođenih u BiH žele da igraju za Hrvatsku/Srbiju.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 sep 2024, 10:02

Pa nije ga niko tjerao da izabere BiH. Imao je i Dzeko ponudu Ceske da nastupa za njih, pa ih odbio. Sta, ako nas je izabrao, moze nas praviti debilima i birati utakmice? A ovo "privremen oprostaj" znaci ako se negdje plasiramo, dovuci ce se nazad. U ovim slucajevima bi vise volio vidjeti i nekog iz PL, nego da ovaj ponovo dodje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

al87
Kontakt:

Post Postao/la al87 » 13 sep 2024, 10:02

Bravo za Spahića. Ovo nije poruka samo Ahmedhodžići, već i svim drugim ahmedhodžićima. Dok se ne bude voljelo i davalo 100 % za repku, rezultata neće biti.

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 13 sep 2024, 10:04

Riquelme1921 je napisao/la:
13 sep 2024, 09:59
ja samo znam da je ovaj doticni mogao birati svedsku,uredjenu i mnogo bogatiju drzavu ,ali na nagovor i odgoj svog oca Bosna mu bila bliza.

sta se u medjuvremenu desilo ne znam ali mala smo zemlja i sa velikom neimastinjom i gotovo nepostojecom infrastrukturom da bi pljuvali nase igrace i tjerali iz reprezentacije,pa nas vodi covjek koji je zadnjih 10 godina igrao pokera

To što je mogao nije naš problem. Ako je odlučio igrati za Bosnu i Hercegovinu ponašat će se kao neko ko je sa najmanjeg sela u našoj državi, dakle ponizno i časno nositi naš dres. A ne birat kad mu se igra a kada ne, sa pola selektora se do sad posvađao i odbijao pozive.
Ma daleko od toga da se smijes ponasati kako hoces,nego vise sam za varijantu da ne vjerujem nikome,ni ovom spahicu koji je kao brat vici a ni ostalima u savezu kao ni Anelu

da je ovo prvi slucaj pa da covjek napadne igraca ali ovo je deseti u zadnjih 3 godine

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 sep 2024, 10:04

nebeskasila je napisao/la:
13 sep 2024, 09:55
Bravo Spaha. To je to. Zakljucati temu kao i za Vranjesa i to je to.
Niko nije veci od repke, ponos se mora imati ako se zeli nesto napraviti. Opomena za ostale.
Koji qurcev ponos, ne seriiite ba ljudi.

Koji su nas igraci bili ****, ispisali pa im se svašta reklo. Na kraju došli nama opet a mi sutioi i bilo nam drago.

Nemoj samo taj ponos spominjati. :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 13 sep 2024, 10:05

Bravo Spaha! Lavicno naša. Otjeraj gov.no iz repke kad nema poštovanja prema ovom grbu i zemlji. Taman sutra u Cityu zavrsio. Ali kako je počeo mogao bi samo do Tuzla City dobaciti.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 13 sep 2024, 10:05

Sasvim korektno od Spahica.
Iako imam malo drugacije misljenje u smislu da je trebalo ostaviti prostora u slucaju javnog izvinjenja i priznanja greske al 100% podrzavam odluku.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 sep 2024, 10:06

Pa ako je on izabrao BiH jel uticao neko na to? Mozda otac njegov pa je toliko ljut na njega. Niko od nas ga nije prisilio da dodje igrati. Sam se ponasao da je veci od reprezentacije, a nije nit ce ikad iko biti veci. Admin treba sto prije ovo zakljucati da ga prestanemo spominjati, nek padne u zaborav i zivi svojom zenom, bez ikakvih uvreda od navijaca.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 sep 2024, 10:08

feniksptica je napisao/la:
13 sep 2024, 10:04
Niko nije veci od repke, ponos se mora imati ako se zeli nesto napraviti. Opomena za ostale.

Koji su nas igraci bili ****, ispisali pa im se svašta reklo. Na kraju došli nama opet a mi sutioi i bilo nam drago.

Pa bez ponosa neces nikad nista imati. Sta je trebao Spaha reci. De ti kad se smiris i dodjes sebi dobices poziv, ili ici kod njega na razgovor.
Nek je najbolji na svijetu, neces vise, makar svaku gubili i to je to.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 sep 2024, 10:08

Ahmedhodžić treba snositi poslijedice za svoje postupke ali kad vidim ko nam je sportski direktor seoska varalica i muljator Spahić onda nije čudo što nam se dešava cirkus oko reprezentcije.Dok je i igrao za a tim pravio je probleme i nasrtao na suigrače.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 13 sep 2024, 10:10

Ma daleko od toga da se smijes ponasati kako hoces,nego vise sam za varijantu da ne vjerujem nikome,ni ovom spahicu koji je kao brat vici a ni ostalima u savezu kao ni Anelu

da je ovo prvi slucaj pa da covjek napadne igraca ali ovo je deseti u zadnjih 3 godine
Anela vole naši svi navijači jer je objektivno naš najbolji štoper trenutno, i da je uradio sve po pravilima ništa se od ovog ne bi desilo..Dakle, povrijeđen si okej moraju te pregledat naši doktori barem Barbarez kaže da mu je tako poručio i da je rekao da se isto desilo Barišiću pregledali ga on otišao kući, to je valjda praksa u reprezentaciji. A ne on se samo ispalio i nije htio nikome javiti na telefon? Čemu brate? Šta ti se desilo ovdje toliko da nisi htio pričati ni sa Barbarezom, ni sa Spahićem, ni Džekom? I na sve to onaj video sa Mirsinog fb gdje Barbarez ili ko već govori da im je Sheffild poslao izvještaj u kojem stoji da se ne vidi nova povreda uopšte..dakle pitanje je zašto je on otišao tog dana, jer očito laže. Da je on vidio neke nepravilnosti, da je vidio da savez ima neke veze s biranjem ekipe itd., pa da je otišao i odmah to objavio šta se radi a ne šutio ko zadnja...

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 13 sep 2024, 10:11

gotovo napokon, bilo me strah vec da ce popustiti i moliti seljacica dijasporaskog. MRS

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 sep 2024, 10:14

13 sep 2024, 10:08
feniksptica je napisao/la:

Pa bez ponosa neces nikad nista imati. Sta je trebao Spaha reci. De ti kad se smiris i dodjes sebi dobices poziv, ili ici kod njega na razgovor.
Nek je najbolji na svijetu, neces vise, makar svaku gubili i to je to.
Ponos smo zaboravili onog dana kad smo Hajrovićev gol proslavili. Spaha kapiten bio.

Da ne bude zabune, preponosi na rezultat i sve, ali nije to ista stvar.

Ne mozes sad pokusavat nesto, zakasnio si.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 13 sep 2024, 10:16

13 sep 2024, 10:10

Anela vole naši svi navijači jer je objektivno naš najbolji štoper trenutno, i da je uradio sve po pravilima ništa se od ovog ne bi desilo..Dakle, povrijeđen si okej moraju te pregledat naši doktori barem Barbarez kaže da mu je tako poručio i da je rekao da se isto desilo Barišiću pregledali ga on otišao kući, to je valjda praksa u reprezentaciji. A ne on se samo ispalio i nije htio nikome javiti na telefon? Čemu brate? Šta ti se desilo ovdje toliko da nisi htio pričati ni sa Barbarezom, ni sa Spahićem, ni Džekom? I na sve to onaj video sa Mirsinog fb gdje Barbarez ili ko već govori da im je Sheffild poslao izvještaj u kojem stoji da se ne vidi nova povreda uopšte..dakle pitanje je zašto je on otišao tog dana, jer očito laže. Da je on vidio neke nepravilnosti, da je vidio da savez ima neke veze s biranjem ekipe itd., pa da je otišao i odmah to objavio šta se radi a ne šutio ko zadnja...
nijedan igrac sem Begovica nije nikad izasao javno i rekao ko je u savezu i sta se radi,nego sve natenane dodju informacije,od lumpovanja u Brazilu koje je iznio neki novinar do Lulicevih kolaca i obilazenja familije pa Husarine kapare,pa izostanka zukanovica,rano napustanje Visce,Kodrinog otkaza nakon 2 utakmice,Petevog otkaza nakon uspostavljanja mira,pa oprostaj Djurica
i sad svi ufatili anela koji je bez objasnjenja napustio kamp reprezentacije i milion nekih informacija.
Kome da vjerujem Anelu koji vec nekoliko puta ne igra za repku ili Spahicu koji je i kao igrac barem se tako pisalo namjestao utakmice a sada je sa najvecim grobarom naseg fudbala kao brat.
po meni ,svejedno.
znam da nesto ne stima i da to nije samo ovako kako se predstavlja

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 13 sep 2024, 10:27

Najsretniji u ovome svemu je anel jer ovo mu je vec dugo bio cilj. Ne mozes bukvalno sa svim selektorima imati problema, a ne traziti svjesno ili nesvjesno da te ne odhebu. Ovo kao napustio repku zbog komentara na netu je najveca hrpa gluposti u koju su nazalost pojedini povjerovali, a ustvari je bio posljednji cin kulminacije onoga sto radi vec nekoliko godina u kontinuitetu.

Ispao bi milion puta veci covjek da je samo rekao ne zelim vise da igram, privatna karijera mi je preca i to je to al zato treba imati muda. Kad ih nemas onda radis ove sitne eskalacije par godina dok ne dodjes do toga da izazoves bijes i kod navijaca ali i strucnog staba. Jer neki zaboravljaju da ti komentari nisu bili plod necega sto se desilo jedanput nego su plod onoga kad skontas da te neko vuce za nos vec par godina.

Svaka cast za spahica sa ovim pismom.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.