Eto nadam se da ce pojedini prestati drkati na Anela. Kljucaj temu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Papak jer se u ovom sucaju ponasa dezerterski, negativna odlika dijasporskog odgoja gdje misli da je pametniji, vrijedniji i veci patriota od ljudi koji su stalno nastanjeni i zive svakodnevnicu te drzave punim srcem.Pozitivanstav je napisao/la: ↑11 sep 2024, 12:46Sto papak iz dijaspore,papa je papak pa.makar iz tvog ili mog sela
Nacin na koji razmisljas je slican njegovom..
Papak mozes biti i ti i ja,ne bitno gdje smo..
A u pravu si da treba zavrsit s njim,ne trosit energiju na njega..
To što je mogao nije naš problem. Ako je odlučio igrati za Bosnu i Hercegovinu ponašat će se kao neko ko je sa najmanjeg sela u našoj državi, dakle ponizno i časno nositi naš dres. A ne birat kad mu se igra a kada ne, sa pola selektora se do sad posvađao i odbijao pozive.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:42ja samo znam da je ovaj doticni mogao birati svedsku,uredjenu i mnogo bogatiju drzavu ,ali na nagovor i odgoj svog oca Bosna mu bila bliza.
sta se u medjuvremenu desilo ne znam ali mala smo zemlja i sa velikom neimastinjom i gotovo nepostojecom infrastrukturom da bi pljuvali nase igrace i tjerali iz reprezentacije,pa nas vodi covjek koji je zadnjih 10 godina igrao pokera
uvijek ima gore,cuti i gledaj
Realno, 99% katolika i pravoslavaca rođenih u BiH žele da igraju za Hrvatsku/Srbiju.NoDi80 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 07:26A nije ti pisanje kad Katic koji je rodjen u BiH izabere Hrvatsku i sad kad ne moze tamo igrati dodje kod nas
To je za mene pisanje neuppredivo vece nego Anelov slucaj
Anel je jos rodjen u Svedskoj i izabrao BiH
Jos je Anel najbolji nas stoper malo pretjerujete vi koji se nazivate patriotama
Ma daleko od toga da se smijes ponasati kako hoces,nego vise sam za varijantu da ne vjerujem nikome,ni ovom spahicu koji je kao brat vici a ni ostalima u savezu kao ni AneluRiquelme1921 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:59To što je mogao nije naš problem. Ako je odlučio igrati za Bosnu i Hercegovinu ponašat će se kao neko ko je sa najmanjeg sela u našoj državi, dakle ponizno i časno nositi naš dres. A ne birat kad mu se igra a kada ne, sa pola selektora se do sad posvađao i odbijao pozive.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:42ja samo znam da je ovaj doticni mogao birati svedsku,uredjenu i mnogo bogatiju drzavu ,ali na nagovor i odgoj svog oca Bosna mu bila bliza.
sta se u medjuvremenu desilo ne znam ali mala smo zemlja i sa velikom neimastinjom i gotovo nepostojecom infrastrukturom da bi pljuvali nase igrace i tjerali iz reprezentacije,pa nas vodi covjek koji je zadnjih 10 godina igrao pokera
Koji qurcev ponos, ne seriiite ba ljudi.nebeskasila je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:55Bravo Spaha. To je to. Zakljucati temu kao i za Vranjesa i to je to.
Niko nije veci od repke, ponos se mora imati ako se zeli nesto napraviti. Opomena za ostale.
Pa bez ponosa neces nikad nista imati. Sta je trebao Spaha reci. De ti kad se smiris i dodjes sebi dobices poziv, ili ici kod njega na razgovor.feniksptica je napisao/la: ↑13 sep 2024, 10:04Koji qurcev ponos, ne seriiite ba ljudi.nebeskasila je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:55Bravo Spaha. To je to. Zakljucati temu kao i za Vranjesa i to je to.
Niko nije veci od repke, ponos se mora imati ako se zeli nesto napraviti. Opomena za ostale.
Koji su nas igraci bili ****, ispisali pa im se svašta reklo. Na kraju došli nama opet a mi sutioi i bilo nam drago.
Nemoj samo taj ponos spominjati.![]()
Anela vole naši svi navijači jer je objektivno naš najbolji štoper trenutno, i da je uradio sve po pravilima ništa se od ovog ne bi desilo..Dakle, povrijeđen si okej moraju te pregledat naši doktori barem Barbarez kaže da mu je tako poručio i da je rekao da se isto desilo Barišiću pregledali ga on otišao kući, to je valjda praksa u reprezentaciji. A ne on se samo ispalio i nije htio nikome javiti na telefon? Čemu brate? Šta ti se desilo ovdje toliko da nisi htio pričati ni sa Barbarezom, ni sa Spahićem, ni Džekom? I na sve to onaj video sa Mirsinog fb gdje Barbarez ili ko već govori da im je Sheffild poslao izvještaj u kojem stoji da se ne vidi nova povreda uopšte..dakle pitanje je zašto je on otišao tog dana, jer očito laže. Da je on vidio neke nepravilnosti, da je vidio da savez ima neke veze s biranjem ekipe itd., pa da je otišao i odmah to objavio šta se radi a ne šutio ko zadnja...DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 sep 2024, 10:04Ma daleko od toga da se smijes ponasati kako hoces,nego vise sam za varijantu da ne vjerujem nikome,ni ovom spahicu koji je kao brat vici a ni ostalima u savezu kao ni AneluRiquelme1921 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:59To što je mogao nije naš problem. Ako je odlučio igrati za Bosnu i Hercegovinu ponašat će se kao neko ko je sa najmanjeg sela u našoj državi, dakle ponizno i časno nositi naš dres. A ne birat kad mu se igra a kada ne, sa pola selektora se do sad posvađao i odbijao pozive.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:42ja samo znam da je ovaj doticni mogao birati svedsku,uredjenu i mnogo bogatiju drzavu ,ali na nagovor i odgoj svog oca Bosna mu bila bliza.
da je ovo prvi slucaj pa da covjek napadne igraca ali ovo je deseti u zadnjih 3 godine
Ponos smo zaboravili onog dana kad smo Hajrovićev gol proslavili. Spaha kapiten bio.nebeskasila je napisao/la: ↑13 sep 2024, 10:08Pa bez ponosa neces nikad nista imati. Sta je trebao Spaha reci. De ti kad se smiris i dodjes sebi dobices poziv, ili ici kod njega na razgovor.feniksptica je napisao/la: ↑13 sep 2024, 10:04Koji qurcev ponos, ne seriiite ba ljudi.nebeskasila je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:55Bravo Spaha. To je to. Zakljucati temu kao i za Vranjesa i to je to.
Koji su nas igraci bili ****, ispisali pa im se svašta reklo. Na kraju došli nama opet a mi sutioi i bilo nam drago.
Nemoj samo taj ponos spominjati.![]()
Nek je najbolji na svijetu, neces vise, makar svaku gubili i to je to.
nijedan igrac sem Begovica nije nikad izasao javno i rekao ko je u savezu i sta se radi,nego sve natenane dodju informacije,od lumpovanja u Brazilu koje je iznio neki novinar do Lulicevih kolaca i obilazenja familije pa Husarine kapare,pa izostanka zukanovica,rano napustanje Visce,Kodrinog otkaza nakon 2 utakmice,Petevog otkaza nakon uspostavljanja mira,pa oprostaj DjuricaRiquelme1921 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 10:10Anela vole naši svi navijači jer je objektivno naš najbolji štoper trenutno, i da je uradio sve po pravilima ništa se od ovog ne bi desilo..Dakle, povrijeđen si okej moraju te pregledat naši doktori barem Barbarez kaže da mu je tako poručio i da je rekao da se isto desilo Barišiću pregledali ga on otišao kući, to je valjda praksa u reprezentaciji. A ne on se samo ispalio i nije htio nikome javiti na telefon? Čemu brate? Šta ti se desilo ovdje toliko da nisi htio pričati ni sa Barbarezom, ni sa Spahićem, ni Džekom? I na sve to onaj video sa Mirsinog fb gdje Barbarez ili ko već govori da im je Sheffild poslao izvještaj u kojem stoji da se ne vidi nova povreda uopšte..dakle pitanje je zašto je on otišao tog dana, jer očito laže. Da je on vidio neke nepravilnosti, da je vidio da savez ima neke veze s biranjem ekipe itd., pa da je otišao i odmah to objavio šta se radi a ne šutio ko zadnja...DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 sep 2024, 10:04Ma daleko od toga da se smijes ponasati kako hoces,nego vise sam za varijantu da ne vjerujem nikome,ni ovom spahicu koji je kao brat vici a ni ostalima u savezu kao ni AneluRiquelme1921 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:59
To što je mogao nije naš problem. Ako je odlučio igrati za Bosnu i Hercegovinu ponašat će se kao neko ko je sa najmanjeg sela u našoj državi, dakle ponizno i časno nositi naš dres. A ne birat kad mu se igra a kada ne, sa pola selektora se do sad posvađao i odbijao pozive.
da je ovo prvi slucaj pa da covjek napadne igraca ali ovo je deseti u zadnjih 3 godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.