Mnogo je čistio po strani. Izbacivao loptu u aut. Kontrolisao. Meni je bio jedan od boljih na terenu
Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Adrian Leon Barišić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Prema njemu imam najveci respekt iako nas je zavalio protiv Luksemburga ko budale. Nije kao neki, igrao je za nas u omladinskim selekcijama po porijeklu svoje majke, a sigurno je mogao i imao priliku za omladinske selekcije Hrvatske obzirom na tok njegove karijere. Zelim mu transfer u ligu 5 uskoro, mislim da je jos uvijek dovoljno mlad i da ima prostora napredovat. Od ovih sto su ostali u reprezentaciji, on jedini ima sanse za napredak
Nikad nije bijo na radaru z Hrvatsku U21-U19, za to vrijeme Hrvati su imali
Marija Vuskovica
Joska Gvardiola
Martina Erlica
Boska Sutala
Josipa Sutala
ko glavnih igraca u obrani i par drugih za dispoziciju iza.
Nekazem da nebi ipak prije izabrao Hrvatsku da je bilo mjesta za njega, ali trebamo biti iskreni da on nije imao sansu tada da izbori mjesto
Marija Vuskovica
Joska Gvardiola
Martina Erlica
Boska Sutala
Josipa Sutala
Nekazem da nebi ipak prije izabrao Hrvatsku da je bilo mjesta za njega, ali trebamo biti iskreni da on nije imao sansu tada da izbori mjesto
Mlad je i borben. Neke stvari će naučiti i sa iskustvom ali bar se trudi. Posle tekme sa Holandijom je ko malo dijete slušao sta mu Edin priča i kako mu objašnjava gdje je pogriješio. To je i kamerman pokazao na kraju tekme. Njih dvojica stoje, Edin ga prigrlio i doslovno mu objašnjava kako da se postavi ovaj ne trepce.fanatik19 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:08Prema njemu imam najveci respekt iako nas je zavalio protiv Luksemburga ko budale. Nije kao neki, igrao je za nas u omladinskim selekcijama po porijeklu svoje majke, a sigurno je mogao i imao priliku za omladinske selekcije Hrvatske obzirom na tok njegove karijere. Zelim mu transfer u ligu 5 uskoro, mislim da je jos uvijek dovoljno mlad i da ima prostora napredovat. Od ovih sto su ostali u reprezentaciji, on jedini ima sanse za napredak
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Mislim da je on dobio deal kao i Sucic da predje u Dinamo al da mora igrati za Hrvatsku a valjda je Barisic to odbio.KoloDD je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:13Nikad nije bijo na radaru z Hrvatsku U21-U19, za to vrijeme Hrvati su imali
Marija Vuskovica
Joska Gvardiola
Martina Erlica
Boska Sutala
Josipa Sutala
Odyebi sa foruma skutore, vidim nestao si neki dan kad sam te suocio sa realnoscu oko Sucica i njegovog doprinosa Dinamu prosle sezoneKoloDD je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:13Nikad nije bijo na radaru z Hrvatsku U21-U19, za to vrijeme Hrvati su imali
Marija Vuskovica
Joska Gvardiola
Martina Erlica
Boska Sutala
Josipa Sutala
Pa ne znam što odgovarate ovoj nakazi, koja se hrani trolanjem na temi reprezentacije koju mrzi?
Vi ste gori od njega. Ovaj forum radi po principu ulice, ne postoji nikakva moderacija i jedini način da ovakve odstranite je da ih ignorišete.
Ignorišete i kada se prave da ozbiljno raspravljaju, jer je to samo priprema za novu turu trolanja i botanja.
Neka ide na p.oskok
Vi ste gori od njega. Ovaj forum radi po principu ulice, ne postoji nikakva moderacija i jedini način da ovakve odstranite je da ih ignorišete.
Ignorišete i kada se prave da ozbiljno raspravljaju, jer je to samo priprema za novu turu trolanja i botanja.
Neka ide na p.oskok
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pa sta vam ja mogu kad ste puni kompleksa I izmislite svoju istinu svaki 10 min????
Kako je ljutito reagirao pred kraj tekme protiv madjarasoccerfan je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:16Mlad je i borben. Neke stvari će naučiti i sa iskustvom ali bar se trudi. Posle tekme sa Holandijom je ko malo dijete slušao sta mu Edin priča i kako mu objašnjava gdje je pogriješio. To je i kamerman pokazao na kraju tekme. Njih dvojica stoje, Edin ga prigrlio i doslovno mu objašnjava kako da se postavi ovaj ne trepce.fanatik19 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:08Prema njemu imam najveci respekt iako nas je zavalio protiv Luksemburga ko budale. Nije kao neki, igrao je za nas u omladinskim selekcijama po porijeklu svoje majke, a sigurno je mogao i imao priliku za omladinske selekcije Hrvatske obzirom na tok njegove karijere. Zelim mu transfer u ligu 5 uskoro, mislim da je jos uvijek dovoljno mlad i da ima prostora napredovat. Od ovih sto su ostali u reprezentaciji, on jedini ima sanse za napredak
Mislim da je bio zadnji ubacaj, po meni bolji od Katica i srcaniji!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Dobar je momak, samo mi sa loptom djeluje bojazljivo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Zato sto je igrao na lijevoj strani, a desnjak je. Bolje i da izbije u aut nego da petlja i izgubi loptu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
100 puta ću radije birati štopera koji će je nabiti nebu pod oblake nego driblere koji gube loptu u 16 metara.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 14:16Zato sto je igrao na lijevoj strani, a desnjak je. Bolje i da izbije u aut nego da petlja i izgubi loptu
Spahić je za to dobar primjer.
HariTz je napisao/la: ↑13 sep 2024, 14:38100 puta ću radije birati štopera koji će je nabiti nebu pod oblake nego driblere koji gube loptu u 16 metara.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 14:16Zato sto je igrao na lijevoj strani, a desnjak je. Bolje i da izbije u aut nego da petlja i izgubi loptu
Spahić je za to dobar primjer.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
fanatik19 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:32Odyebi sa foruma skutore, vidim nestao si neki dan kad sam te suocio sa realnoscu oko Sucica i njegovog doprinosa Dinamu prosle sezoneKoloDD je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:13Nikad nije bijo na radaru z Hrvatsku U21-U19, za to vrijeme Hrvati su imali
Marija Vuskovica
Joska Gvardiola
Martina Erlica
Boska Sutala
Josipa Sutala
Ti ko neka komunjara ili nacist, čim se priča o istini ,ti popizdis.
Budemo sretni da pokoji Hrvat igra i pomaze BiH
Kakvoj istini? Pricas mi kako je Petar Sucic imao bitniju ulogu u osvajanju titule Dinama nego Gigovic u Midtylandu, kako je Tahirovic koji u svom CV-u ima Romu i Ajax losiji od njeg a hladno likovi 2003 godiste obojica. Mrs u pm baKoloDD je napisao/la: ↑13 sep 2024, 19:32fanatik19 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:32Odyebi sa foruma skutore, vidim nestao si neki dan kad sam te suocio sa realnoscu oko Sucica i njegovog doprinosa Dinamu prosle sezoneKoloDD je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:13Nikad nije bijo na radaru z Hrvatsku U21-U19, za to vrijeme Hrvati su imali
Marija Vuskovica
Joska Gvardiola
Martina Erlica
Boska Sutala
Josipa Sutala
Ti ko neka komunjara ili nacist, čim se priča o istini ,ti popizdis.
Budemo sretni da pokoji Hrvat igra i pomaze BiH![]()
Pa jbg vidi se da sam u pravu, jedan nema ulogu u Kielu , drugi fura u drugoj ligi holandije.fanatik19 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 19:38Kakvoj istini? Pricas mi kako je Petar Sucic imao bitniju ulogu u osvajanju titule Dinama nego Gigovic u Midtylandu, kako je Tahirovic koji u svom CV-u ima Romu i Ajax losiji od njeg a hladno likovi 2003 godiste obojica. Mrs u pm ba
Sučić igra LS i za hrvatsku
Tahirović nemao minutažu za Ajax u ovoj godine, gigovic van ekipe kad je bilo naj gušće u sezoni za m’lland.
Nisam ti ja kriv da Sučić igra za hrvatsku i Barišić nikad dobijo priliku

Laku noc i gotovo
Zadnja izmjena: KoloDD, dana/u 13 sep 2024, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vazi li jos ona oferta za Sucica?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Vazi oferta, bit će para i karijere prave
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.