Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U subotu proslava 

Znači zeljezničar se nakon "novih vjetrova" okreće starim navikama, odanim partnerima i provjerenim ljudima
Čestitamo 

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Početak posta sve kaže o tebi koja si glupa primitivna seljacina.Haj sad no-liferu seljacki **** u skokovima i ne citiraj me! Rekao bi ti nadi život, ali je za takvog kao ti već je kasno, pa i da živi 9 života nebi znao opet. Ovo je bila najgluplja minuta potrošena u mom životu sto tebi odgovaram. Napisi ti 100milioniti post ovde i misli i dalje da si relevantan i važan, da ti sakrije stvarnu istinu da si miš mali patetični bez života, a još i glup(ubojita kombinacija)Ovo ti je najpristojnije bilo sto sam ti mogao odgovoriti, idući put nećeš biti toliko sretan.Virtu4l je napisao/la: ↑12 sep 2024, 22:07Eha dorate. Da niste poklapali sve živo u federalnoj vjerovatno bi i danas igrali derbije sa Jedinstvom.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:28Imali ste nekad i nakrali se za 100godina!!! Ukucaj zeljo na Google izbacit će ti milion linkova o vašim krađama, dokazanim i ne dokazanim. Vi ste sinonim za kradu u fudbalu, i prije rata i poslije rata! Pa da ne idem daleko u prošlost, pokrali ste nas prošle godine, gdje su vaši govorili da je sramota(faul nad golmanom) , tu je bio vas sivac **** li mu sve po spisku!!
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
-
- Kontakt:
1981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:39Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vasNije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
Neko ko napise ovakve dvije gluposti nije relevantan da nekome govori da je glup. Jos sam se i iznenadio kakvih jos postova imas sa nekom cudnom mrznjom prema glavnom gradu, bas neki seljacki menatalitet, sta li.
-
- Kontakt:
Bojim se da te ništa nisam pitao. Moje mišljenje, imaš svoje i ne interesuje me iskreno. Vidiš meni nebi palo na pamet da čitam sta si ti pisao i koje ti je mišljenje, a ti se se dobro načitao. Bezveze si potrošio vrijeme mazlo. To sve govori samo za sebe. Pitao sam lika jednostavno pitanje, ali izgleda vas je zabolila istina pa se morate javljati i odgovarati, mada vas niko ništa nije pitao. ****nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:311981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:39Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vasNije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
Neko ko napise ovakve dvije gluposti nije relevantan da nekome govori da je glup. Jos sam se i iznenadio kakvih jos postova imas sa nekom cudnom mrznjom prema glavnom gradu, bas neki seljacki menatalitet, sta li.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Bilo bi interesantno da je Zeljo ispao prošle sezone,ovako valja čekati sljedecu.
Neće Vice biti dovijeka
Neće Vice biti dovijeka
Nisam znao da Mostar ima prvaka Evrope u kosarci i sahu, klubove koji imaju titule u fudbalu u prosloj i ovoj drzavi, najvece uspjehe u Evropi na nivou fudbala, rukometa i borilackih vjestina.1981oldschool je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:41Bojim se da te ništa nisam pitao. Moje mišljenje, imaš svoje i ne interesuje me iskreno. Vidiš meni nebi palo na pamet da čitam sta si ti pisao i koje ti je mišljenje, a ti se se dobro načitao. Bezveze si potrošio vrijeme mazlo. To sve govori samo za sebe. Pitao sam lika jednostavno pitanje, ali izgleda vas je zabolila istina pa se morate javljati i odgovarati, mada vas niko ništa nije pitao. ****nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:311981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:39Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vasNije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
Neko ko napise ovakve dvije gluposti nije relevantan da nekome govori da je glup. Jos sam se i iznenadio kakvih jos postova imas sa nekom cudnom mrznjom prema glavnom gradu, bas neki seljacki menatalitet, sta li.![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
https://www.facebook.com/share/r/QN5zoy ... tid=D5vuiz
Ovaj turčin u Veležu bolje priča bosanski nego pola reprezentacije
Ovaj turčin u Veležu bolje priča bosanski nego pola reprezentacije
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
1981oldschool je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:39Mostar od 100k stanovnika ima veći standard od glavnog grada. Upitate li se zašto? Radi tog vašeg poganog mentaliteta. Kradete od cijele države, pa je opet Mostar sportskiji grad od vasNije sport za vas, da ima svjetsko prvenstvo u pitama i ćevapima, bili bi prvi uvijek! Zaostali ste i primitivni. Sa kontom nek krepa komsiji krava, daleko ćete dogurati, a i mi sa vama!
U kojem svijetu ovi zive vise

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Haha kakav standard sine osim turizma i starog Mosta ekonomija smijesna
normala vi zivite, ali varate drzavu ko niko
Opcina ilidza vise uplati pdv od Mostara
U Zrinjski i Velez milini si godinama ulazu dobiju vise nego 80% klubova u ligi zajedno
U aeredrom u Mostaru su ulaze 10 godina
10 godina primaju plate od drzave iako nisu do jucer imali leta godisnje
sportski grad mozda zadnjih 10 godina u plivanju i fudbalu, a gdje ste bili zadnjih 200 godina
Sarajevo ima prvaka BiH, Yuge, Europe
fudbalu, kosarci,rukometu, boksu, skijanju, sahu, odbojci,dzudo, karate,automoto
Mostar nije ni od Banja Luke ni od Tuzle uspjesni u sportu
Da nemate Zrinjski i Lanu Pudar u zadnjih 5,10 godina ni od Zenice jaci ne bi bili
U Zrinjski i Velez milini si godinama ulazu dobiju vise nego 80% klubova u ligi zajedno
sportski grad mozda zadnjih 10 godina u plivanju i fudbalu, a gdje ste bili zadnjih 200 godina
fudbalu, kosarci,rukometu, boksu, skijanju, sahu, odbojci,dzudo, karate,automoto
Da nemate Zrinjski i Lanu Pudar u zadnjih 5,10 godina ni od Zenice jaci ne bi bili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ako ćemo po titulama u svim sportovima, poslje rata, Banja Luka na prvom mjestu, pa Sarajevo....Prije rata Sarajevo, Banja Luka i Tuzla evropske prvake u različitim sportovima i masu titula Od rukometa košarke i fudbala, i daleko od svih ostalih gradova u BIH....Mislim da je Široki tu negdje sa Mostarom po sportskim uspjesima ako ne i jači....Standarda što se tiče mislim da je iluzorno diskutovati i porediti Sarajevo sa ostatkom BIH...NoDi80 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 07:40Haha kakav standard sine osim turizma i starog Mosta ekonomija smijesna
LETS GO FIGHTER
Tako nekako dobro si to srocio kralju iz kastelabagniadiluca je napisao/la: ↑13 sep 2024, 08:07Ako ćemo po titulama u svim sportovima, poslje rata, Banja Luka na prvom mjestu, pa Sarajevo....Prije rata Sarajevo, Banja Luka i Tuzla evropske prvake u različitim sportovima i masu titula Od rukometa košarke i fudbala, i daleko od svih ostalih gradova u BIH....Mislim da je Široki tu negdje sa Mostarom po sportskim uspjesima ako ne i jači....Standarda što se tiče mislim da je iluzorno diskutovati i porediti Sarajevo sa ostatkom BIH...NoDi80 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 07:40Haha kakav standard sine osim turizma i starog Mosta ekonomija smijesna

Samo da se ne uvrijede mostarci ne mislim im nista lose, vec sve najbolje, kao i ostalima sirom BiH
Ipak nije sport samo fudbal i plivanje, a da nema politike Mostar bi bio jos milion puta bolji po mnogim drugim paramaterima
Uglavnom nema potrebe da sirimo negativnu energiju
Samo pozitivia

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- GoskGabela
- Kontakt:
evo sve, al gdje nadje tuzlu i nogometbagniadiluca je napisao/la: ↑13 sep 2024, 08:07Ako ćemo po titulama u svim sportovima, poslje rata, Banja Luka na prvom mjestu, pa Sarajevo....Prije rata Sarajevo, Banja Luka i Tuzla evropske prvake u različitim sportovima i masu titula Od rukometa košarke i fudbala, i daleko od svih ostalih gradova u BIH....Mislim da je Široki tu negdje sa Mostarom po sportskim uspjesima ako ne i jači....Standarda što se tiče mislim da je iluzorno diskutovati i porediti Sarajevo sa ostatkom BIH...NoDi80 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 07:40Haha kakav standard sine osim turizma i starog Mosta ekonomija smijesna

Sto se tiče standarda tu je Sarajevo broj 1.
5 razina vlasti je u Sarajevu.
Za sport prvo bi valjalo odrediti koji sportovi se računaju, pa onda vidjeti tko ima koliko titula, klubova koliko je sportasa proizislo itd.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pričamo uopšte o sportu, jer je onaj iz Mostara rekao "sportskiji" grad...GoskGabela je napisao/la: ↑13 sep 2024, 08:48evo sve, al gdje nadje tuzlu i nogometbagniadiluca je napisao/la: ↑13 sep 2024, 08:07Ako ćemo po titulama u svim sportovima, poslje rata, Banja Luka na prvom mjestu, pa Sarajevo....Prije rata Sarajevo, Banja Luka i Tuzla evropske prvake u različitim sportovima i masu titula Od rukometa košarke i fudbala, i daleko od svih ostalih gradova u BIH....Mislim da je Široki tu negdje sa Mostarom po sportskim uspjesima ako ne i jači....Standarda što se tiče mislim da je iluzorno diskutovati i porediti Sarajevo sa ostatkom BIH...NoDi80 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 07:40Haha kakav standard sine osim turizma i starog Mosta ekonomija smijesna
Da nemate Zrinjski i Lanu Pudar u zadnjih 5,10 godina ni od Zenice jaci ne bi bili![]()
Sto se tiče standarda tu je Sarajevo broj 1.
5 razina vlasti je u Sarajevu.
Za sport prvo bi valjalo odrediti koji sportovi se računaju, pa onda vidjeti tko ima koliko titula, klubova koliko je sportasa proizislo itd.
LETS GO FIGHTER
Klasično propinjanje na zadnje noge samoprozvanih trabant ex-yu velikana. Samo ih trpaj osmerostruki! 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- bagniadiluca
- Kontakt:
Vi već u nedjelju dobijate ispisnicu iz trke za titulu

LETS GO FIGHTER
- svrakino1921
- Kontakt:
url=https://postimages.org/]
[/url]
Žestoko saopštenje kluba iz Mostara
FK Velež: "Sivac radi u Tužilaštvu BiH, ta će ga institucija i istraživati"
Mnogo bure donio je sinoćnji meč Željezničara i Veleža.
Plavi su slavili 2:1, a gosti imali mnogo primjedbi na suđenje. Smatraju da su oštećeni kod pobjedonosnog pogotka Dženana Haračića, a sada su izdali saopštenje za javnost.
Otvoreno su prozvali sudiju sinoćnje tekme Ermina Sivca iz Zenice, kao i neke druge sudije sa ranijih utakmica Veleža.
"Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež izražava ogorčenje nakon brutalne nepravde učinjene ovom klubu na utakmici protiv Željezničara na Grbavici u režiji sudije Ermina Sivca. Prekršaj nad golmanom Veleža koji je prethodio pobjedonosnom golu domaćina vidjela je cjelokupna bh.javnost, ali sudija Sivac nije. Da će izvršitelji najprljavijih poslova na terenu raditi protiv Veleža dalo se naslutiti još u Tuzli na utakmici protiv Tuzle City kada nam je pobjeda sudijskom odlukom oteta u posljednjim sekundama.
Potom u Širokom Brijegu kada sudija Sabrija Topalović nije svirao čisti kazneni udarac za Velež. Prešli smo preko toga vjerujući da se slična nepravda na terenu neće ponoviti. Međutim, nakon sinoćnje lakrdije na Grbavici odlučili smo da se oglasimo i javnosti saopštimo da je očito Velež problem kada je u situaciji da se u vrhu tabele bori za izlazak na evropsku scenu. Da je situacija obrnuta, da naš klub nije tako visoko Topalović i Sivac ne bi uopšte u tome vidjeli problem i sve bi po njihovim aršinima bilo uredu.
Ermin Sivac uposlenik Tužilaštva BiH i da će se najvjerovatnije desiti da će ga institucija u kojoj je zaposlen istraživati, a paradoks i nečuveno je to da Sivac već deset godina živi u Sarajevu. Kako je moguće da klubu iz Sarajeva sudi sudija iz Sarajeva?
Velež neće stati na ovom saopštenju. Tražit ćemo zaštitu od svih legalnih organa Saveza, Takmičarske komisije, Disciplinskih organa Saveza kao i od državnih institucija nadležnih za zaštitu svih građana i kolektiva u BiH da pokrenu istragu protiv ovakvih sudija. Kao takvi sudije Sivac i Topalović nisu poželjni na stadionu Veleža ni kao gledaoci, a kamoli da sude Veležu.
FK Velež nisu uspjeli slomiti ni mnogo opasniji mešetari u prethodnih 100 godina pa to neće uspjeti ni ovi mešetari našeg vremena. FK Velež će iz ovoga izaći još jači i čvršći i svojom ustrajnošću i sportskom borbom će zadržati svoju poziciju u vrhu bh.fudbala", istakli su iz FK Velež.
FK Velež naredni meč Premijer lige igra u petak sa FK Igman Konjic, a zatim i finalni meč Kupa BiH u Zenici protiv HŠK Zrinjski.
Rođeni se nadaju plasmanu u Evropu, ali biće to žestoka bitka do kraja sezone.
Bravo moj Željo
Kako si pored klubova koje gura politika u Europska takmicenja moj Željo - Sarajevski mangupe ti si uspio Europu izboriti i napravit najveći sportski uspjeh na Dunjaluku
S tim uspjehom si i vratio dugove i stao ponovo na noge a bio si na koljenima
A onda dvije domace utakmice sa atmosferom kakvu Europa nije vidjela

Atmosfera kakva se ne pamti na tribinama u BiH. Navijačima su se klanjali i suparnici
Index Sport
Zadnja nadopuna: 13:32, 14. srpnja 2023.
Atmosfera kakva se ne pamti na tribinama u BiH. Navijačima su se klanjali i suparnici
NOGOMETAŠI Željezničara remizirali su na Grbavici protiv Dinama iz Minska 2:2 u susretu 1. pretkola Konferencijske lige. Gosti su vodili 2:0 nakon golova Ivana Bakhara u 41. minuti i Vladislava Morozova u 50., a onda je Željezničar kasnim golovima osigurao remi. Golove u 85. i 91. minuti zabio je Dženan Haračić.
Utakmicu na rasprodanoj Grbavici, na koju je svih 13 tisuća gledatelja došlo odjeveno u plavo, obilježila je nevjerojatna atmosfera koju su napravili domaći navijači te su upravo oni najzaslužniji za Željin povratak. Navijači, koji su od prošle sezone i glavni sponzor kluba, u posljednjih deset minuta doslovno su nosili igrače koji od umora više nisu mogli ni stajati na terenu. S druge strane, Bjelorusi su se u takvoj atmosferi pogubili i primili dva gola.
P.S.
Znači Rođeni su poslije naše utakmice imali utakmicu u Konjicu gdje su 1 bod izvukli pa Sarajevo kući izgubili i finale kupa izgubili
I oni su se samo na našu utakmicu okomili da su izgubili Europu tu
Svašta

Žestoko saopštenje kluba iz Mostara
FK Velež: "Sivac radi u Tužilaštvu BiH, ta će ga institucija i istraživati"
Mnogo bure donio je sinoćnji meč Željezničara i Veleža.
Plavi su slavili 2:1, a gosti imali mnogo primjedbi na suđenje. Smatraju da su oštećeni kod pobjedonosnog pogotka Dženana Haračića, a sada su izdali saopštenje za javnost.
Otvoreno su prozvali sudiju sinoćnje tekme Ermina Sivca iz Zenice, kao i neke druge sudije sa ranijih utakmica Veleža.
"Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež izražava ogorčenje nakon brutalne nepravde učinjene ovom klubu na utakmici protiv Željezničara na Grbavici u režiji sudije Ermina Sivca. Prekršaj nad golmanom Veleža koji je prethodio pobjedonosnom golu domaćina vidjela je cjelokupna bh.javnost, ali sudija Sivac nije. Da će izvršitelji najprljavijih poslova na terenu raditi protiv Veleža dalo se naslutiti još u Tuzli na utakmici protiv Tuzle City kada nam je pobjeda sudijskom odlukom oteta u posljednjim sekundama.
Potom u Širokom Brijegu kada sudija Sabrija Topalović nije svirao čisti kazneni udarac za Velež. Prešli smo preko toga vjerujući da se slična nepravda na terenu neće ponoviti. Međutim, nakon sinoćnje lakrdije na Grbavici odlučili smo da se oglasimo i javnosti saopštimo da je očito Velež problem kada je u situaciji da se u vrhu tabele bori za izlazak na evropsku scenu. Da je situacija obrnuta, da naš klub nije tako visoko Topalović i Sivac ne bi uopšte u tome vidjeli problem i sve bi po njihovim aršinima bilo uredu.
Ermin Sivac uposlenik Tužilaštva BiH i da će se najvjerovatnije desiti da će ga institucija u kojoj je zaposlen istraživati, a paradoks i nečuveno je to da Sivac već deset godina živi u Sarajevu. Kako je moguće da klubu iz Sarajeva sudi sudija iz Sarajeva?
Velež neće stati na ovom saopštenju. Tražit ćemo zaštitu od svih legalnih organa Saveza, Takmičarske komisije, Disciplinskih organa Saveza kao i od državnih institucija nadležnih za zaštitu svih građana i kolektiva u BiH da pokrenu istragu protiv ovakvih sudija. Kao takvi sudije Sivac i Topalović nisu poželjni na stadionu Veleža ni kao gledaoci, a kamoli da sude Veležu.
FK Velež nisu uspjeli slomiti ni mnogo opasniji mešetari u prethodnih 100 godina pa to neće uspjeti ni ovi mešetari našeg vremena. FK Velež će iz ovoga izaći još jači i čvršći i svojom ustrajnošću i sportskom borbom će zadržati svoju poziciju u vrhu bh.fudbala", istakli su iz FK Velež.
FK Velež naredni meč Premijer lige igra u petak sa FK Igman Konjic, a zatim i finalni meč Kupa BiH u Zenici protiv HŠK Zrinjski.
Rođeni se nadaju plasmanu u Evropu, ali biće to žestoka bitka do kraja sezone.
Bravo moj Željo
Kako si pored klubova koje gura politika u Europska takmicenja moj Željo - Sarajevski mangupe ti si uspio Europu izboriti i napravit najveći sportski uspjeh na Dunjaluku
S tim uspjehom si i vratio dugove i stao ponovo na noge a bio si na koljenima
A onda dvije domace utakmice sa atmosferom kakvu Europa nije vidjela

Index Sport
Zadnja nadopuna: 13:32, 14. srpnja 2023.
NOGOMETAŠI Željezničara remizirali su na Grbavici protiv Dinama iz Minska 2:2 u susretu 1. pretkola Konferencijske lige. Gosti su vodili 2:0 nakon golova Ivana Bakhara u 41. minuti i Vladislava Morozova u 50., a onda je Željezničar kasnim golovima osigurao remi. Golove u 85. i 91. minuti zabio je Dženan Haračić.
Utakmicu na rasprodanoj Grbavici, na koju je svih 13 tisuća gledatelja došlo odjeveno u plavo, obilježila je nevjerojatna atmosfera koju su napravili domaći navijači te su upravo oni najzaslužniji za Željin povratak. Navijači, koji su od prošle sezone i glavni sponzor kluba, u posljednjih deset minuta doslovno su nosili igrače koji od umora više nisu mogli ni stajati na terenu. S druge strane, Bjelorusi su se u takvoj atmosferi pogubili i primili dva gola.
P.S.
Znači Rođeni su poslije naše utakmice imali utakmicu u Konjicu gdje su 1 bod izvukli pa Sarajevo kući izgubili i finale kupa izgubili
I oni su se samo na našu utakmicu okomili da su izgubili Europu tu
Svašta
-
- Kontakt:
Zrinjskom upisana 3:0 pobjeda, protiv Posušja pokrenut postupak
Zeljeznicar osmerostruki jos od 2013

Nisu samoprozvani vec ste vi brate neki imaju vise navijaca izvan svog grada nego vi u Mostaru
Evo Borac konkretno prvak Yuge i BiH u mnogim sportovima i oni sto su radili vi to ne mozete nadoknaditi, dok vi sto ste uradili svi mogu u buducnosti
Uzmi i lupam Slobodu uspjesni su u svakom sportu od vas od kosarke, rukometa, odbojke, tenisa, karate, sta hoces
Vi ste samo u fudbalu usojesniji od njih
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Odakle ti ova informacija?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:21Zrinjskom upisana 3:0 pobjeda, protiv Posušja pokrenut postupak
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.