FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Ti to (Tito
) tek sad vidjeo
, neka ga, mashala napreduje momak.... 
Vom Jäger zum Gejagten
- majestic24
- Kontakt:
Predsjednik Nadzornog odbora Bayerna Franz Beckenbauer izjavio je da je produženje ugovora sa Franckom Riberyjem najbolji način da se prekinu nagađanja o njegovu odlasku iz minhenskog kluba.
- Postoje dva rješenja, da produžimo ugovor sa Riberyjem, ili da ga pustimo u drugi klub. Po meni, on je najbolji svjetski igrač uz Lionela Messija i Cristiana Ronalda, i teško je zamisliti da bi Bayern bio bolji bez njega. No, teško je zadržati igrača koji želi otići iz kluba - kazao je Beckenbauer za današnje izdanje Bilda.
Za Riberyja su zainteresirani Real Madrid, Chelsea i Manchester United, a čini se da je Real najbliži tome da uspije dovesti francuskog reprezentativca.
Riberyju ugovor sa Bayernom ističe za dvije godine, a Real navodno nudi odštetu od 60 milijuna eura i jednog igrača, Wesleyja Sneijdera, Arjena Robbena ili Rafaela van der Vaarta.
- Postoje dva rješenja, da produžimo ugovor sa Riberyjem, ili da ga pustimo u drugi klub. Po meni, on je najbolji svjetski igrač uz Lionela Messija i Cristiana Ronalda, i teško je zamisliti da bi Bayern bio bolji bez njega. No, teško je zadržati igrača koji želi otići iz kluba - kazao je Beckenbauer za današnje izdanje Bilda.
Za Riberyja su zainteresirani Real Madrid, Chelsea i Manchester United, a čini se da je Real najbliži tome da uspije dovesti francuskog reprezentativca.
Riberyju ugovor sa Bayernom ističe za dvije godine, a Real navodno nudi odštetu od 60 milijuna eura i jednog igrača, Wesleyja Sneijdera, Arjena Robbena ili Rafaela van der Vaarta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- el-fighter
- Kontakt:
Pa i za mene kažu da sam nasljednik Olivera Kana, ali džaba mi to kada se aktivno nebavim nogometom. Znam i ja da je Handanović dobar golman te da je standard u Udinama i u repki Slovenije. Bayern je najmanje pažnje posvetio golmanu, koji im je sada najpotrebniji. Zaista bi trebali naći dobrog golmana. Evo mojih prijedloga: Adler, HANDANOVIĆ, Enke, Frey. Mislim da bi trebali kupiti jednog od ova tri golmana. Trenutno najozbiljnija rasprava u Bayernu vodi se oko ostajanja ili odlaska Riberyja. Da vas nešto pitam. Dali bi vi više voljeli da Ribery ode i da za njega dobijemo igrače ili da Ribery ostane.Bola(n) je napisao/la:Handanović standardan u Udineseu i u slovenskoj repki.I smatraju ga za budućeg Buffona,a to kao šala![]()
Upravu je bistrikboy,samo postove nabijaš !
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Tu su cetri golmana a ne triel-fighter je napisao/la:Pa i za mene kažu da sam nasljednik Olivera Kana, ali džaba mi to kada se aktivno nebavim nogometom. Znam i ja da je Handanović dobar golman te da je standard u Udinama i u repki Slovenije. Bayern je najmanje pažnje posvetio golmanu, koji im je sada najpotrebniji. Zaista bi trebali naći dobrog golmana. Evo mojih prijedloga: Adler, HANDANOVIĆ, Enke, Frey. Mislim da bi trebali kupiti jednog od ova tri golmana. Trenutno najozbiljnija rasprava u Bayernu vodi se oko ostajanja ili odlaska Riberyja. Da vas nešto pitam. Dali bi vi više voljeli da Ribery ode i da za njega dobijemo igrače ili da Ribery ostane.Bola(n) je napisao/la:Handanović standardan u Udineseu i u slovenskoj repki.I smatraju ga za budućeg Buffona,a to kao šala![]()
Upravu je bistrikboy,samo postove nabijaš !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo ovaj Braafheid potpisao na cetiri godine. Igra poziciju lijevog beka, tako da ce vjerovatno Lahm na desnu stranu. Nista od Srne ili Zhirkova. A prema najnovijim informacijama Guardiola zove Tonija u Barcu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nek naprave trade: Toni - Hleb..to bi za nas bilo najbolje rijesenje
- Omerbavarac
- Kontakt:
El0 je napisao/la:Nek naprave trade: Toni - Hleb..to bi za nas bilo najbolje rijesenje
Pa bi itekako, ali tesko da ce do toga doci
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uz nekoliko miliona bi doslo do toga, Hleb nezadovoljan u Barci ove godine odlazi 100% dali ce to biti Bayern,Stuttgart ili neki treci klub vidjecemo ... Smijesno mi cuj Toni u Barcu haha sta su u njemu vidjeli :Somerbavarac je napisao/la:El0 je napisao/la:Nek naprave trade: Toni - Hleb..to bi za nas bilo najbolje rijesenjePa bi itekako, ali tesko da ce do toga doci
- bistrikboy
- Kontakt:
Bayern je vec prije 10-tak dana objavio da ne zele Srnu i Hleba,zdra'o 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Tako su prije nekoliko dana govorili Ribery ostaje u Bayernu a sada je druga prica ...bistrikboy je napisao/la:Bayern je vec prije 10-tak dana objavio da ne zele Srnu i Hleba,zdra'o
Snejder izjavio da ga nezanima Bayern 
- bistrikboy
- Kontakt:
Real odustao od Ribery-a,Perez:"On pripada Bayernu,i ljudi ga tamo zele zadrzati,ako promjene misljenje mi smo spremni"
Sad je i jasno zbog cega se pojavio intervju sa Sneijderom i tome kako ne zeli u FCB
Bayern i dalje razmislja o dovođenju Bosingwe jer je Chelsea zainteresovan za Maicona...
Sad je i jasno zbog cega se pojavio intervju sa Sneijderom i tome kako ne zeli u FCB
Bayern i dalje razmislja o dovođenju Bosingwe jer je Chelsea zainteresovan za Maicona...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Real odustao od Ribery-a,Perez:"On pripada Bayernu,i ljudi ga tamo zele zadrzati,ako promjene misljenje mi smo spremni"![]()
Sad je i jasno zbog cega se pojavio intervju sa Sneijderom i tome kako ne zeli u FCB![]()
E bas me obradovala ova vijest
jos kad bi ovaj bayern vratio ballacka umjesto onog bomela moro bi covjek ponovo navijati za njih, stvarno su se naljutili 
Bayern odustao od Srne,sada je zelja Bosingwa koji je na transfer listi Chelsea i nece ga biti tesko dovest 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakac Bosingwa ccc. Dovelu su ovog Holanđana koji igra lijevog beka a može igrati i stopera. Tačnije rečeno igrao je stopera u prošloj sezoni. Osatlo je još da se golman dovede i Schalke želi 20 miliona eura za njega.
Real je definitivno odustao od Ribery-a jer uprava Bayerna ga ne želi prodati a Perez ne želi kvariti dobre odnose sa Bayernom baš kao i Barcelona.
I ove sezone su kupovali dosta, potrošili dosta novaca a doveli polovne igraće, ništa novo za Bavarce, još jedna sezona gdje daju bezze pare za bezze igraće. Jedina svijetla tačka je Tymoschcuk a i Gomez ako ga pođe kako treba. Pranjić je solida i ništa više, ovaj skupi Holanđanin od 2.5 mil eura je bezze, Olić može trčati, Baumjohan "potencijal" kao i ostalih 100 prijašnjih potencijala što su igrali u Bayernu.
Real je definitivno odustao od Ribery-a jer uprava Bayerna ga ne želi prodati a Perez ne želi kvariti dobre odnose sa Bayernom baš kao i Barcelona.
I ove sezone su kupovali dosta, potrošili dosta novaca a doveli polovne igraće, ništa novo za Bavarce, još jedna sezona gdje daju bezze pare za bezze igraće. Jedina svijetla tačka je Tymoschcuk a i Gomez ako ga pođe kako treba. Pranjić je solida i ništa više, ovaj skupi Holanđanin od 2.5 mil eura je bezze, Olić može trčati, Baumjohan "potencijal" kao i ostalih 100 prijašnjih potencijala što su igrali u Bayernu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern navodno zagrizao za Freya, poslali ponudu tesku 20 mil.
Sta mislite o ideji da Bayern dovede Maicona,covjek je nezadovoljan u Interu i rekao je da hoce da ide...a vi trazite desnog beka 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- bavaraccccc
- Kontakt:
U svakom slucaju nebi bilo lose,ali Maicon nece otici ovo on samo skrece paznju na sebe
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Maicon je rekao da samo pričaju o Ibrahimoviću, tako da i on želi bolji ugovor, Ibra nije što je bio ali eto. Nema šanse da Maicon pređe u Bayern, od te ljubavi nema ništa.
Gdje si to ti pročitao da je Bayern ponudio 20 miliona za Freya.
Gdje si to ti pročitao da je Bayern ponudio 20 miliona za Freya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.