Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

soccerfan
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la soccerfan » 13 sep 2024, 11:13

hurem je napisao/la:
13 sep 2024, 11:05
Maroon1946 je napisao/la:
13 sep 2024, 10:59
NoDi80 je napisao/la:
13 sep 2024, 07:26
A nije ti pisanje kad Katic koji je rodjen u BiH izabere Hrvatsku i sad kad ne moze tamo igrati dodje kod nas
To je za mene pisanje neuppredivo vece nego Anelov slucaj
Anel je jos rodjen u Svedskoj i izabrao BiH
Jos je Anel najbolji nas stoper malo pretjerujete vi koji se nazivate patriotama
Katic bar ne kalkulise kad igra za repku, ide glavom na kopacku. Ovaj napravio 100 problema dosad i evo u zadnje vrijeme malo bi da igra malo bi da ne igra.
Džaba objašnjavati likovima s IQ ispod 100...ne moze to skontati.
Nek smo bili rezervna opcija i Katicu i Barisicu i bla bla...ako ce oni ginuti na terenu i neće nikad tražiti nikakve izgovore, bit će mi draži od jednog Ahmedhodzica i svih drugih ahmedhodzica kojima je BAJG Bosna bila prvi izbor a koji biraju utakmice, neprofesionalno se odnose prema dresu, selektorima, saigracima, navijačima i dr.
Popisam ti se onda na tvoj izbor. Sta ćeš mi takav?!

Niko od nas ne zna kako je tekao razgovor izmedju Ahmedhodzica i selektora, direktora...vjerovatno ih je pravio budalama. Pravio je ranije budalama ostale selektore, igrace i navijače.
Jednom se moralo stati u kraj.

Zar Dedic, Gigovic i ostali pojedinci nisu javno istakli neke stvari na društvenim mrežama nakon ovog slučaja. Ko je glup neće ni skontati.
Dedić, Jusuf, Gigovic,Tahirovic, Ermedin, Huseinbasic, Bicakcic, Burnic, Katić, Barišić, Šarić su svi na IG samo dali podršku savezu i podržali zajedništvo repke.Seo i Dzeko isto tako su sve njih podržali na profilima. Ponovno pozivanje Anela u reprezentaciju bi doslovno bilo pišanje po svim momcima koji su, neovisno o svojoj kvaliteti i trenutnom statusu u repci, bili uz ekipu k podržali je bar ako ništa drugo
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 13 sep 2024, 11:14

mma_hz je napisao/la:
13 sep 2024, 11:06
Otjerase majmuni najboljeg igraca naseg uz Demirovica i Dedica.
Sam je sebe otjerao...

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 13 sep 2024, 11:16

Bolje napraviti primjer od njega i tako odvratiti sve buduće “zvijezde” repke od slični glupi poteza. Ovako ćemo zadržati više igrača u dugom pogledu. Nije repka pijaca da se nećkaš. Dobar potez. Puna podrška.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 13 sep 2024, 11:18

neki ljudi su se navikli na javasluk pa misle da mogu tako svugdje, samo disciplina! bravo strucni stab bravo savez!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 13 sep 2024, 11:23

mma_hz je napisao/la:
Daj ba napravili smo od njega Nestu i digli ga u nebesa,da je toliki kvalitet koliko smo mi umislili pa i on sam,bio bi u City-u sa Gvardiolom i Kovacicem ili u crvenom dijelu Manchestera.. Jel vi stvarno mislite da Arsenal,Chelsea,Liverpool itd,nisu pratili tog istog Anela...kvalitet nikad ne ide u Championship... To sto mi imamo misljenje da je on bolji od svih ostalih naših stopera i da je zvijezda,je jedno a njegov stvarni kvalitet vide oni koji su neutralni...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 sep 2024, 11:25

denza je napisao/la:
13 sep 2024, 11:16
Bolje napraviti primjer od njega i tako odvratiti sve buduće “zvijezde” repke od slični glupi poteza. Ovako ćemo zadržati više igrača u dugom pogledu. Nije repka pijaca da se nećkaš. Dobar potez. Puna podrška.
Jest dobar potez, samo sto se ovo trebalo uraditi davnih dana. Kasnimo jedno 20 godina sa ovakvim potezima :mrgreen:
Sjeti se legendarne izjave Lulica:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas."
Nije Anel ni prvi ni jedini "mangup", ovaj javasluk u reprezentaciji traje vec decenijama. Npr. kod Hrvata ili Slovenaca nema ovakvog cirkusa. Ljudi davno riijesili te probleme.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 sep 2024, 11:25

Hvala ti Emire, dosta je bilo mentaliteta kao da igraci prave uslugu reprezentaciji sto se pojave. Reprezentacija je duznost i cast a ne smetalo.

Idemo dalje bez ovoga. Nece se ni osjetit vjerujte.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 sep 2024, 11:26

Sklonite ovu temu sa ovog PDF , mali smrdo vise nije reprezentativac
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 13 sep 2024, 11:26

let3 je napisao/la:
13 sep 2024, 11:25
denza je napisao/la:
13 sep 2024, 11:16
Jest dobar potez, samo sto se ovo trebalo uraditi davnih dana. Kasnimo jedno 20 godina sa ovakvim potezima :mrgreen:
Sjeti se legendarne izjave Lulica:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas."
Nije Anel ni prvi ni jedini "mangup", ovaj javasluk u reprezentaciji traje vec decenijama. Npr. kod Hrvata ili Slovenaca nema ovakvog cirkusa. Ljudi davno riijesili te probleme.
Pa moramo i mi nekada krenuti. Nikada nije kasno. A ako ćemo iskreno, Anel je ovo zaslužio. Nije on žrtveno janje. Reprezentacija je bila njegova žrtva. Samo zajebano je kad karma stigne.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 sep 2024, 11:35

Sheffield je vec otpracen na Rezultatima :)
Bio mi je medju 4,5 reprezebrativaca koje sam posebnije pratio, ali sad cu manje vremena gubiti.

Sam je sebi kriv. Ono sto je zaslužio svojim postupcima i odnosom prema dresu, selektorima, saigracima i navijačima, to je i dobio.

Ako se nekada dohaviza i javno uputi izvinjenje svima, vjerujem da bi se uvazilo.

Želim mu da sto prije riješi porodicne probleme. Sto se tice fudbalske karijere, želio sam mu da dogura do TOP klubova.
Od danas me jednostavno ne interesuje.

Do eventualnog javnog izvinjenja i uvažavanja istog, doviđenja i prijatno.
To bi bilo to što se tiče ove FUJ teme na kraju.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 13 sep 2024, 11:42

Šta ste se usrali svi, pa Anel će s obzirom da mu je karakter nula, moliti na koljenima da se vrati u repreztentaciju. Javno će tražiti i moljakati da ga se vrati. Uz sve to, evidentno je da momak nije baš bistar, jeste vjerovatno dobar kao čovjek, duša što se kaže, ali u glavi teško izračuna 9x7. :D

Tako da, kad se vrati, ginut će na terenu i opametiti se za ubuduće. A ovim potezom je svima dato do znanja da nema više mahalanja i zajebancije.

Pa godinama smo priželjkivali ovakav red u reprezentaciji, ljude sa stavom i mudima. I ponovo neko ima nešto protiv. Pa kakvi degenerici jebote.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 13 sep 2024, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 13 sep 2024, 11:44

Spahić Emir :tokralju: :tokralju:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 13 sep 2024, 11:45

Momku treba pomoći, sevap je, a ne na ovaj način preko medija sve. Sihr je ozbiljna stvar.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 13 sep 2024, 11:46

dobar potez, reda treba biti i postojati nekakav kodex koji ce se postovati taman morali igrati igraci samo iz domace lige.
embrace the chaos

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 sep 2024, 11:49

baboedindzeko09 je napisao/la:
13 sep 2024, 11:45
Momku treba pomoći, sevap je, a ne na ovaj način preko medija sve. Sihr je ozbiljna stvar.
Reprezentacija nije crveni krst ni karitas da pomaze ljudima. Zna se stanje nacionalni grb i kako treba da se poštuje. Nek mu porodica pomogne ako im je toliko stalo. Pa da je moje dijete zvao bih ga 24/7 ako treba dok nebi sa njim ko sa čovjekom popričao. A ne izbacivao prljav veš u javnost.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 13 sep 2024, 11:51

mma_hz je napisao/la:
Po čemu buraz?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 sep 2024, 11:52

Dao bi sad sve da se plasiramo na neko takmicenje, a ovaj gofnar da moli da se vrati u reprezentaciju :ljepota:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 sep 2024, 11:55

Zahtjevali ste disciplinu u reprezentaciji, eto vam je. Ili vam sad ne pase, pa treba svakoga pustiti da radi sta hoce samo da bi sviju imali na okupu? Odlucite se sta zelite.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 sep 2024, 11:57

Bravo Spaha! Ovaj moron je za mene svakako završio. Ali i dosta više da nas se gleda sa visine, i osjeća potreba za milostinjom bilo kakve vrste. Taj luzerski rezon kvalitet, najbolji stoper, lako se odričemo, blabla je jedan od razloga što smo generalno u qrcu. Ništa on kao on ne bi promijenio po pitanju našeg reprezentativnog fudbala, i sa njim, i bez njega - mi smo tu gdje jesmo. Ovako se bar zna neki red.

Totalno me zaboli hoće li riješiti probleme, koje je on sebi napravio. Da je neko dijete, pa hajd.. ali ovo je odrastao čovjek.

Mirso, trebao si ovo mlatiti na vrijeme, al eto.. šta da se radi. Jedino mi je žao tebe i žene ti. Ne sekiraj se, nadoći će majmun kad-tad, znaš da ćeš mu oprostiti. Tvoj je, jbg. :salut:
The saddest thing in life is wasted talent.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 13 sep 2024, 11:59

Žrtvovani su on i Dennis kako bi prevarantskom lobiju Mujakić igrao 90 minuta svaku utakmicu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.