Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pripremite se braco, stari lisac se vraca i preuzima Slobodu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jel registrovao Igman ovoga sto ima puno imena
(𝗚𝗮𝗱𝗷𝗶 𝗖𝗲𝗹𝗶 𝗖𝗮𝗿𝗺𝗲𝗹 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗧𝗮𝗹𝗹𝗼) ima mjesec kako je došao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jest 06.09
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Sarajevo otpustilo trenera jer je prihvatio poziv reprezentacije, ostali dobili upozorenje
Krajnje nevjerovatna situacija dogodila se u Fudbalskom klubu Sarajevo nekoliko dana pred povratak fudbala na premijerligaške travnjake nakon reprezentativne pauze.
Kako saznajemo, jedan od trenera iz kluba dobio je otkaz jer je prihvatio poziv U-21 reprezentacije da bude član stručnog štaba.
Radi se o Semiru Čiliću, dosadašnjem kondicionom treneru bordo tima i članu štaba selektora "Zmajića" Vinka Marinovića.
Kao razlog se navodi da nije moguće raditi za oboje - reprezentaciju i Sarajevo.
Tu se ne završava cijela situacija, s obzirom da su i ostali treneri iz prvog tima, ali i Akademije kluba dobili mail u kojem se navodi da moraju birati između Sarajeva i reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Inače, na relaciji Savez - Sarajevo tinja vatra već nekoliko mjeseci. U nekoliko situacija su ponovljeni potezi koji su se pokazali kao dokaz da se rat, iako nikad nije javno objavljen ni s jedne strane, jasno vodi.
TIK - TAK
Krajnje nevjerovatna situacija dogodila se u Fudbalskom klubu Sarajevo nekoliko dana pred povratak fudbala na premijerligaške travnjake nakon reprezentativne pauze.
Kako saznajemo, jedan od trenera iz kluba dobio je otkaz jer je prihvatio poziv U-21 reprezentacije da bude član stručnog štaba.
Radi se o Semiru Čiliću, dosadašnjem kondicionom treneru bordo tima i članu štaba selektora "Zmajića" Vinka Marinovića.
Kao razlog se navodi da nije moguće raditi za oboje - reprezentaciju i Sarajevo.
Tu se ne završava cijela situacija, s obzirom da su i ostali treneri iz prvog tima, ali i Akademije kluba dobili mail u kojem se navodi da moraju birati između Sarajeva i reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Inače, na relaciji Savez - Sarajevo tinja vatra već nekoliko mjeseci. U nekoliko situacija su ponovljeni potezi koji su se pokazali kao dokaz da se rat, iako nikad nije javno objavljen ni s jedne strane, jasno vodi.
TIK - TAK
Zar nije Dzamkic selektor u17 reprezentacije i u17 tima Sarajeva?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:37Sarajevo otpustilo trenera jer je prihvatio poziv reprezentacije, ostali dobili upozorenje
TIK - TAK
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uzeli manejaci kesh od Badzaka 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Plaky, jel ovo opet raspad sistema kod melje?
18k eura plata Peneradni, a ovo je ustvari ovom Vargasu**
Tik tak, tik tak
Doveo bi njima Jasko i Ramosa al' da 20% plaća. 
Jos napadaju lika sto iznosi istinu, ma ja najbolje ko sjeverna koreja, zabiti glavu u pijesak i dilajla
Nije, tek su se zagrijali. Ide titula ove godine na Grbavicu.
Nikad poraz, samo lekcija.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Badzak je najjači lik na dunjaluku. Prvo im uvali Zeca i ispari se, pa im uvali Ceru leptir masnicu pa se ispari, da bi im sad uvalio qurcinu do krajnika, a oni glabaju li glabaju i još se zahvaljuju. DakleM, po svemu sudeći, ako je vjerovati njihovim sada već viralnim insajderima sa “org-a”, odoše Tuljan, Coric i Rahimic, a ostaju Badzak i borba za opstanak.
"Igračina"
Dvadesetosmogodišnji Almedin Ziljkić posljednjeg dana prelaznog roka pojačao je Novi Pazar.
Ziljkić je ljetos kao slobodan igrač, nakon što se proljetos rastao sa Sarajevom, otišao za Iran, gdje je obukao dres tamošnjeg Esteghlala, ali iz Irana poslije nešto više od dva mjeseca odlazi bez odigrane minute za ovaj klub.
Dvadesetosmogodišnji Almedin Ziljkić posljednjeg dana prelaznog roka pojačao je Novi Pazar.
Ziljkić je ljetos kao slobodan igrač, nakon što se proljetos rastao sa Sarajevom, otišao za Iran, gdje je obukao dres tamošnjeg Esteghlala, ali iz Irana poslije nešto više od dva mjeseca odlazi bez odigrane minute za ovaj klub.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
19vendetta87
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:21@Zuka -Doktore za pranje Švapskih guzica i Kralju cijena na transfermarktu jedno pitanje
Kad je Disciplinska komisija za 5 kolo i utakmicu Željo - Sloga
Prošli petak je bila za 3 i 4 kolo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Peva tuzna tribinaPjevaJuznaTribina je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:29Zelja nam je da ti izbijemo i ta 2 truhla zuba koja su ti ostalaFKSDoGroba je napisao/la: ↑11 sep 2024, 22:22Ja ipak mislim da Zelja osvajaPjevaJuznaTribina je napisao/la: ↑11 sep 2024, 22:05Zrinja-Borac titula , i tako ce biti narednih 3godine ako se nesto drasticno ne promjeni
Bolji Radnik u ovih 35 minuta do sad.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Nervozni su, raspada im se krhki dzemat izgledaFKSDoGroba je napisao/la: ↑13 sep 2024, 17:14Peva tuzna tribinaPjevaJuznaTribina je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:29Zelja nam je da ti izbijemo i ta 2 truhla zuba koja su ti ostala![]()
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 28 gostiju.