Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

JayCatwright
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la JayCatwright » 13 sep 2024, 20:16

Bukvalno je od pocetka upozorovano na ovog glupana, samo su retardi s ovog foruma vjerovali u njega

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 13 sep 2024, 20:25

19vendetta87 je napisao/la:
13 sep 2024, 19:58
slika
Zelim mu da bude najgori na terenu veceras. Da bude krivac za jedan-dva gola.
Elvir Baljic

SviSmoMiBosna
Kontakt:

Post Postao/la SviSmoMiBosna » 13 sep 2024, 20:30

soccerfan je napisao/la:
13 sep 2024, 15:47
Vjerovatno je nepopularno mišljenje ali ja mu stvarno želim da se izvuče iz čega god se upetljao. Dečko nije dobro u glavi i to je, koliko god to nekome bilo smiješno, zaista zabrinjavajuće. Očito je psihički labilan čim na njega utiču komentari osoba koje nemaju pametnija posla nego da po portalima i forumima piskaraju i kako on kaže vrijeđaju mu porodicu. Pritom njegov odnos sa roditeljima i sestrom ne pomaze cijelom slučaju. Decko kad je trk došao u repku bio je pozitivan, nasmijan a sad vječito namrgođen. Nije lako nositi se sa psihičkim pritiskom kakav god on bio. Reprezentacija nije ničiji licni psihoterapeut da se tu liječi. Ali ovo sto radi njegov otac, koliko god ga ljudi na forumu i društvenim mrežama gotivili, je potpuno kontra produktivno. Otac bi trebao krenuti od toga da je dnaanji Anel proizvod njegovog i supruginog odgoja i priznati sebi svoje greške koje je u odgoju napravio. Ok, ulagao je mnogo u njega. Ok, Marijana im se nije svidjela na prvu. Postoji miran način da pričate sa djetetom, da mu objasnite zašto vi smatrate da ona nije osoba za njega ( to se trebalo dogoditi čim je put došla kod njih i oni vidjeli da to nije djevojka za njihovog sina). Ne se odma distancirati i pustiti njega da srlja iz greške u grešku. Pa ja bi ako treba odglumio jedno vrijeme da podržavam i njega i brak ali samo da budem uz svoje dijete kao podrška da bi on skapirao neke stvari. Pa onda neobavezno ubacivati svoje neke stavove nebil ga natjerao na razmišljanje da vidi gdje grijesi. Ja se samo plašim da dečko skroz ne pukne, a od psihičkog pritiska vrlo lako može, pa ne napravi nešto sebi posle čega mu vise neće biti povratka.
Igrao ili ne za repku želim mu sve najbolje i da izadje jaci i pametniji iz svega.
Svaka cast ! Potpisujem i mislim da ga svi trebamo pustiti na miru i okrenuti se drugim igracima.
U komunizmu ne može biti rata na vjerskoj osnovi : hvala Bogu, tu su samo ateisti.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 13 sep 2024, 20:31

proljev od lika, rukja radi svoje
Zadnja izmjena: Varg, dana/u 13 sep 2024, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 sep 2024, 20:32

_dreamer_ je napisao/la:
13 sep 2024, 16:00
Obzirom da Anel Ahmedhodzic ocigledno nece vise obuci dres reprezentacije sve dok je Emir Spahic na funkciji u savezu, ova tema vise nema prostora na forumu Fudbalske Reprezentacije BiH. Shodno novonastaloj situaciji je prebacujem tamo gdje joj je od danas mjesto.
:salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 sep 2024, 20:47

Horoz je napisao/la:
13 sep 2024, 15:55
soccerfan je napisao/la:
13 sep 2024, 15:47
Vjerovatno je nepopularno mišljenje ali ja mu stvarno želim da se izvuče iz čega god se upetljao. Dečko nije dobro u glavi i to je, koliko god to nekome bilo smiješno, zaista zabrinjavajuće. Očito je psihički labilan čim na njega utiču komentari osoba koje nemaju pametnija posla nego da po portalima i forumima piskaraju i kako on kaže vrijeđaju mu porodicu. Pritom njegov odnos sa roditeljima i sestrom ne pomaze cijelom slučaju. Decko kad je trk došao u repku bio je pozitivan, nasmijan a sad vječito namrgođen. Nije lako nositi se sa psihičkim pritiskom kakav god on bio. Reprezentacija nije ničiji licni psihoterapeut da se tu liječi. Ali ovo sto radi njegov otac, koliko god ga ljudi na forumu i društvenim mrežama gotivili, je potpuno kontra produktivno. Otac bi trebao krenuti od toga da je dnaanji Anel proizvod njegovog i supruginog odgoja i priznati sebi svoje greške koje je u odgoju napravio. Ok, ulagao je mnogo u njega. Ok, Marijana im se nije svidjela na prvu. Postoji miran način da pričate sa djetetom, da mu objasnite zašto vi smatrate da ona nije osoba za njega ( to se trebalo dogoditi čim je put došla kod njih i oni vidjeli da to nije djevojka za njihovog sina). Ne se odma distancirati i pustiti njega da srlja iz greške u grešku. Pa ja bi ako treba odglumio jedno vrijeme da podržavam i njega i brak ali samo da budem uz svoje dijete kao podrška da bi on skapirao neke stvari. Pa onda neobavezno ubacivati svoje neke stavove nebil ga natjerao na razmišljanje da vidi gdje grijesi. Ja se samo plašim da dečko skroz ne pukne, a od psihičkog pritiska vrlo lako može, pa ne napravi nešto sebi posle čega mu vise neće biti povratka.
Igrao ili ne za repku želim mu sve najbolje i da izadje jaci i pametniji iz svega.
Sve si u pravu, ali i to o čemu pričaš i taj njegov psihološki profil/stanje , je sastavni dio onoga što igrača čini dobrim ili lošim.
Ahmedhodžić je iz čisto sportske perspektive, postao igrač koji nanosi više štete nego koristi, koji je nepouzdan, proizvodi skandale, teško narušava disciplinu i za takve u reprezentaciji nema mjesta.
Kao što reče, reprezentacija nije savjetovalište za porodične probleme. Što se tiče privatnog života, želim mu da prevaziđe sve teškoće..
Slazem se. Ovakva psihicka stanja te ili naprave ili uniste. Apsolutno se slazem da za njega nema mjesta u reprezentaciji. Povratak njega u repku je pisanje po momcima koji su uvijek tu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 13 sep 2024, 20:59

Smeće od čovjeka.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 13 sep 2024, 21:00

Meni je žao Mirse jer je krv prolio za ovu drzavu a sin mu izrod koji je pod sihrama.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 sep 2024, 21:04

Sretno mu, da podere veceras ali nikad vise ne prisao reprezentaciji.
Od ovakvog Anela nazalost očekivan potez.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 sep 2024, 21:18

Oni su me tjerali da trcim a ja nisam mogao :plac: :plac:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 13 sep 2024, 21:19

Aj što je nepismeni debil nego je i lažov. Klasika.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 13 sep 2024, 21:22

On je vise izgubio nego reprezentacija

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 13 sep 2024, 21:25

Addo1922 je napisao/la:
13 sep 2024, 21:22
Sta je to izgubio ?

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 13 sep 2024, 21:27

Emir je danas sve rekao. Vrijeme je da se tema o ovom izdajniku izbriše.
BosnaE

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 13 sep 2024, 21:30

Sta ti je Evropa hej, osposobe te za dan da igraš.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 13 sep 2024, 21:32

TheClown je napisao/la:
13 sep 2024, 21:25
Addo1922 je napisao/la:
13 sep 2024, 21:22
Sta je to izgubio ?

:kafa:
Pa nikad vise nece biti miran kao prije, a gubi i bonuse u klupskom fudbalu koje po ugovoru dobijaju reprezentativci svoje drzave.
Narusen je odnos sa porodicom i ljudima u BiH.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 sep 2024, 21:32

Brisati ne treba, nek raja kaže šta ima. Zaslužio je.

Al realno fakat treba iskulirati što se tiče lajanja. Zbog brata Mirse - on je naš. Sigurno mu nije svejedno, i red je da ga se ispoštuje.
The saddest thing in life is wasted talent.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 13 sep 2024, 21:40

eno sad i Mirso dobar, kako bošnjo voli promijeniti mišljenje kroz 2 minute :tokralju:

Mirso je nepismena debilčina, a sin mu je tenkre sa IQ ispod 20, dovoljno je pogledati intervjua kod Senada, kada je rekao da mu je bilo bitnije da ima plejku nego da jede :rol:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 13 sep 2024, 21:43

Svaka čast doktorima Sheffielda, jači su od Torabija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 13 sep 2024, 21:56

zasluzio je tretman kao svako ko je izdao svoju državu, i zaslužio je da svaki bosnjak sirom svijeta mu to svakom prilikom stavi do znanja gdje god on bio

pa kaze, ANELE TURCINE NAPUSI SE QRCINE

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.