To je prvo sto sam pomislio, yebote zivot Kolasinac nije otisao u Bergamo ovaj ode u Sefild. Ali eto, mozda tamo ima neki doktor Tarik iz Bilo jednom u Turskojbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 21:43Svaka čast doktorima Sheffielda, jači su od Torabija.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Al stvarno je Jaap Stam za sve nase stopere. Al sta ces, yebat ga sad kad je otisao. Jedino je sigurno da ce najkasnije sljedece sezone sigurno opet igrat Premiership
Ma dobro, navikao sam na potpunu neobjektivnost kod naseg naroda. Vi ste i Pjanica nargilasom i qarinom prozvali, ne cudi me nista vise pa i da kazete kako su Katic i Barisic bolji igraci od njega
Dennis i Katic su bolji
Pjanic citavo ljeto bez kluba, toliko se srozao nazalost..
Velid Spaho: "Dobro je"
Odigrao svih 90 minuta u pobjedi Sheffielda.
Ocjena 7.4
Impresivno za nekog sa povredom ko ne moze sprintat u Kelme opremi...
Ocjena 7.4
Impresivno za nekog sa povredom ko ne moze sprintat u Kelme opremi...
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
koliko utice ono pravilo u Engleskoj, da moras igrati za reprezentaciju ako zelis na ostrvo
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
znaci samo pri prvom ulasku u EPL se to trazi
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Evo mu majka ostavila komentar sa 4
na stranici od sefilda gdje je tagovan
Ne, mora obnavljati radnu dozvolu. Međutim, nastupi za reprezentaciju u posljednje dvije godine su samo jedan od elemenata na osnovu kojeg se može dobiti radna dozvola. Smisao radne dozvole je da dokažeš da si "bolji od prosječnog Britanca" i da ima smisla da te neko dovodi da igraš u Britaniji pored domaćih igrača. S obzirom na to da im je trebao neki opipljiv sistem da to odrede, taj element s reprezentacijom je jedan.
Međutim, redovno igranje u bilo kojoj od liga petice, kao i Championshipu, je dobar osnov. Dakle, možeš igrati za Freiburg recimo i da nikad ne igraš za reprezentaciju, ali će ti Englezi dati radnu dozvolu, jer im je igranje za klub iz liga petice dovoljan osnov. Ili, mogu vrednovati i lične uspjehe. Ahmedhodžić je bio dio tima sezone 22/23 u Championshipu. Helem, dobit će dozvolu bez problema, svaki put.
On je za mene samo igrač sa brojem 15!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.