Super kad je tako sposoban ima u Realu da zavrsi cemu briga?Pantelija je napisao/la: ↑13 sep 2024, 23:03prvo, on je KONDICIONI trener a ne trener fudbalski, drugo, u tom poslu koji radi je vrhunski. Ono sto znam je da je vrhunski profesionalac kkoji ulaze jako puno u svoje obrazovanje i da je u poslu perfekcionista. Ta prica da je otisao a niej se javio mi bas ne ide sa njim nikako. A s obzirom da nas je ista ekipa ubjedjivala da Ajla nije vise u klubu a Hz onda pokazale mirvicu papir da jeste...trening0000 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:03Bespotrebna negativa.
Kako je npr. Dzakmic postao selektor U17 a i dalje radi kod nas. Vrlo jednostavno, jer se dogovorio sa rukovodstvom naseg kluba.
Uostalom, zalopojke o Cilicu, a vrhunac igracke karijere mu bio Klis i neki bosanski klub u Svedskoj, a kao trener nema nikakvog iskustva...
Otkad je ova ekipica dosla u akademiju, ona se doslovno raspada i odrzava je rad prijasnjih ljudi, ovi ako ostanu jos godinu u akademiji vidjet cete sve.
Ne pljujem ja po klubu, i sl gluposti, raduju me pojacanja koja je Zekic trazio, raduje me da je fina situacija u ekipi.
I evo, sve i da je tako bilo, ono kao otisao rekao odoh ja bla bla, ok, sad da nabrojim 3-4 ista slucaja a nije se postupilo tako?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ma realno ebe mi se i za tog trenera i mladu repku.
Samo pobjeda sutra i korak po korak do titule
Samo pobjeda sutra i korak po korak do titule
Klub mu nije dao saglasnost i tu sva prica prestaje. Nisi ispostovao obaveze, hvala i dovidjenja.
Ovaj trener posusja kaze hoce bodove na Kosevu
Treba im natrpati 5-6 komada za primjer ostalima i da drugi put pazi sta prica.
Sto se tice akademije, pantelija je u pravu. Kao da neko namjerno ide da unisti sve sto je valjalo.

Treba im natrpati 5-6 komada za primjer ostalima i da drugi put pazi sta prica.
Sto se tice akademije, pantelija je u pravu. Kao da neko namjerno ide da unisti sve sto je valjalo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jutros lagano 7 stepeni, večeras očekujem isto tako 7-10 - ide zimska jakna k'o djeca iz škole

A dobro, ti svakako preferiraš igru bez stopera ikakoavalkaB je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:19Ja kad vidim 5 nazad, hoce mi nešta bit..TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:50Pa ovako ni protiv Famosa ne smijes igratijohntravolta123 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:49Posto nam fali Djordjevic mozda ce ici kao prijateljska ova od neki dan da Guli ide na poluspicu
Rogic
Beganovic Celik Soldo Jovic Kupresak
Mustafic Bubanja
Gulisahvili
Turkes Renan
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jutro je , jutro jee 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Maroon1946
- Kontakt:
Topjohntravolta123 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:49Posto nam fali Djordjevic mozda ce ici kao prijateljska ova od neki dan da Guli ide na poluspicu
Rogic
Mustafic Bubanja
Gulisahvili
Turkes Renan

Svake druge subote
Konacno vala, smorila je ova reprezentativna pauza. Sad imamo 5 bas jakih utakmica, pa da vidimo ima li od nas hajra. 11 od 15 i vise nego solidno.
Trebaju se momci paziti kartona, jer za 7 dana idemo u Banja Luku, pa cekamo strumfove kod kuce u srijedu i onda pravac listica.

Konacno vala, smorila je ova reprezentativna pauza. Sad imamo 5 bas jakih utakmica, pa da vidimo ima li od nas hajra. 11 od 15 i vise nego solidno.
Trebaju se momci paziti kartona, jer za 7 dana idemo u Banja Luku, pa cekamo strumfove kod kuce u srijedu i onda pravac listica.
U INAT SVIMA
- f0rest1946
- Kontakt:
Nije, Sloboda na Koševu je bila u nedjelju.

-
- Kontakt:
Fali nam taj jedan u sredini ... ne vjerujem da ce ova dvojca novih poceti mozda dobiju po 10-20min ...Maroon1946 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 10:19Topjohntravolta123 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:49Posto nam fali Djordjevic mozda ce ici kao prijateljska ova od neki dan da Guli ide na poluspicu
Rogic
Mustafic Bubanja
Gulisahvili
Turkes Renanali i Renan da se vraca da kreira
Andjusic i Mehmedovic nisu za prvih 11...
Kako god vjerujem ZZ ali sto on kaze treba nam kretnja bez lopte a to je stekalo protiv Goska
A što ne bi Domagoj i Karlo po poluvrijeme odigrali?johntravolta123 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 11:12Fali nam taj jedan u sredini ... ne vjerujem da ce ova dvojca novih poceti mozda dobiju po 10-20min ...Maroon1946 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 10:19Topjohntravolta123 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:49Posto nam fali Djordjevic mozda ce ici kao prijateljska ova od neki dan da Guli ide na poluspicu
Rogic
Mustafic Bubanja
Gulisahvili
Turkes Renanali i Renan da se vraca da kreira
Andjusic i Mehmedovic nisu za prvih 11...
Kako god vjerujem ZZ ali sto on kaze treba nam kretnja bez lopte a to je stekalo protiv Goska

Vidjet' ćemo šta je Zeka zamislio večeras.

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, brojjedan, budzak, Hajdeee, inzomni, Jabroni, laznokrilo, mosarajvosa83, n0dix, Pena, roccosiffredi, Sanfrancisco i 100 gostiju.