NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sta je fazon kod klubova u novije vrijeme da daju kapitensku traku momku koji je tu 2 treninga i prva mu utakmica? Po meni to bas lose utice na ostale igrace koji su tu bar od pocetka priprema, a da ne govorimo ako imaju neki koji su ostali od prosle sezone. Nisu valjda svi ostali toliki odron da ju je morao dati Ljuci odmah?
-
africkasljiva55
- Kontakt:
Ima finih pomaka, ali dosta toga za raditi. Samo ne treba mijenjati ljude kao što se do sada radilo, za bolje stvari treba i vremena.
S druge strane, uz dužno poštovanje, Ogboke je bio ok, ali momak ne prati liniju odbrane nimalo. 4-5 akcija kad treba u liniji biti on kao libero neki nešto, iz čega se stvoriše šanse za Travnik. Malo bolje ekipe to kažnjavaju bez razmišljanja.
Sve u svemu, bolja igra, više šuteva (subjektivno volim kad se šuta a ne golovi iz 5m kao Barca), borbe je bilo, ali nedostaje neke drskosti da se pokaže domaći teren, pritisak na sudije i to. Nedostaje neko takav, da li je domaći to igrač ili ne vidjet ćemo u nastavku...
Idemo dalje

S druge strane, uz dužno poštovanje, Ogboke je bio ok, ali momak ne prati liniju odbrane nimalo. 4-5 akcija kad treba u liniji biti on kao libero neki nešto, iz čega se stvoriše šanse za Travnik. Malo bolje ekipe to kažnjavaju bez razmišljanja.
Sve u svemu, bolja igra, više šuteva (subjektivno volim kad se šuta a ne golovi iz 5m kao Barca), borbe je bilo, ali nedostaje neke drskosti da se pokaže domaći teren, pritisak na sudije i to. Nedostaje neko takav, da li je domaći to igrač ili ne vidjet ćemo u nastavku...
Idemo dalje
Jusic je za Ivosa prime Alves
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa sve su novi igraci koji su dosli ove sezone, ostali iz prosle (a nije ih bilo puno) ili su povrijeđeni ili na klupi.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑08 sep 2024, 22:55Sta je fazon kod klubova u novije vrijeme da daju kapitensku traku momku koji je tu 2 treninga i prva mu utakmica? Po meni to bas lose utice na ostale igrace koji su tu bar od pocetka priprema, a da ne govorimo ako imaju neki koji su ostali od prosle sezone. Nisu valjda svi ostali toliki odron da ju je morao dati Ljuci odmah?
Hadrovic i Smailovic koji su tu duze, jucer su bili van sastava, a obojica bi bili kapiteni prije Ljuce, Hadrovic i jest standardni nas kapiten.
Ljuci je onda i dao kapitensku traku jer je koliko toliko autoritet neki u ovoj ligi i najiskusniji igrac koji je jucer poceo utakmicu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kako sam i rekao tek nakon petog kola vidjet ćemo pravu snagu ove ekipe. U prva četiri kola dva trenera i veliki broj igrača uz raznorazna podmetanja.
Za iduće kolo svi igrači će biti registrovani, mislim da će doći još par igrača, a nekima će Adžem zahvaliti.
Za iduće kolo svi igrači će biti registrovani, mislim da će doći još par igrača, a nekima će Adžem zahvaliti.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Jel ovo sto posto? Imas li informacije mozda jesu li do sad registrovani?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jesu, sva trojica
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 11 sep 2024, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Hoce i Mariaga igrati
Mariagga, Ristic i Mammadov.
Hadra i Smajlovic se vracaju isto
-
nebeskasila
- Kontakt:
Super, napokon svi, mozda se mozemo nadati necem u ovoj utakmici.
Top.
Sta je onim sto je u Sloveniji bio, jel on potpisao, registrovan?
Bandic ne trenira vise? Nisam ovih dana bio na treningu, ne znam je li jos tu
Ne znam za tog iz Slovenije o kome se radi.
Bandic je presao u Bratstvo Krupa, igrao je danas protiv Troglava u kupu
-
nebeskasila
- Kontakt:
Napokon pravi sastav
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Imal ko link
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ima prenos na my tv
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ovo se moze dobiti, mislim da nma samo malo srece treba jer bolji smo sigurno
Bolji smo, ovo se treba dobiti
Teren gori neg kod nas
Teren gori neg kod nas
-
gattuso1919
- Kontakt:
Oni imali jednu opasnu situaciju, mi jači tri puta
-
Decembarski
- Kontakt:
Ne zna se ko je gori
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
zara pokvaren do bola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.