FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4-0 i dosta. Treba nesto ostaviti za vicine klubove u iduca 2 kola
Očekujem težu utakmicu nego protiv Radnika (a znamo kako je teška ta utakmica bila 1:0 do 92 minute) tako da - polako sa najavama razbijanja i tih nekakvih 4/5/6:0 pobjeda.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Niko sretniji od mene da bude 3:0 na poluvremenu ali, treba biti malo realan. I Posušje se nešto pita.Hasee je napisao/la: ↑14 sep 2024, 13:04Ide pobjeda sa pola gasa. Ocekujem da se to rijesi u prvih pola sata

Mi ako budemo pravi, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje i to je najvažnije, rezultat - manje/više. Neka bude i 1:0 elhamdulilah!

- Osttribine
- Kontakt:
Konacno prodje reprezentativna pauza, vakat je veceras za Koševo i aBd 5 od 5 pred ove teske utakmice koje dolaze.
U Sarajevu danas hladno ali nema kiše, valjda tako i veceras bude.
U Sarajevu danas hladno ali nema kiše, valjda tako i veceras bude.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne znam čemu tolika sigurnost? Nemojte poslije tekme, u slučaju drugačijeg rezultata da bude pljuvačina.
Nema kiše čitav dan, bar kod mene tako stoji.
-
- Kontakt:
Utakmica ce biti jako teska ...
1-0 dosta bitna su 3 boda
1-0 dosta bitna su 3 boda
Volio bih Unušića vidjeti od prve minute
Kakvo crno Posušje to treba biti 3 0 na poluvremenu ako Sarajevo hoće nekad nešto da postigne.
ISTINA ZA VEDRANA!
Upravo i ja to govorim. I kad objasniš čemu oprez (naravno da svi želimo pobjedu i 5/5) onda dođe neko poslije mene i napiše ovo doleGalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2024, 13:37Ne znam čemu tolika sigurnost? Nemojte poslije tekme, u slučaju drugačijeg rezultata da bude pljuvačina.
Polako ljudi, nema potrebe da ikoga nabijamo po 3:0 do poluvremena, bitno je upisati 3 boda i biti korak bliže glavnom cilju.

-
- Kontakt:
Ne treba podcjeniti ljude.I kad smo duplu krunu osvojili mucili smo se protiv Radnika,Slobode i sl.Posusje je dobra ekipa,nisu nesto efikasni ali malo primaju takodjer a znas i sam kako mi prolazimo i probijamo ekipe koje dodju ovdje i zatvore se.Djela prije rijeci,daj da mi igramo sa 100% snage i upisemo 3 boda.Bolje nego price "lako cemo mi ovo,4/5-0" i sl.Protiv Radnika smo mogli imati dosta problema a Radnik je slabiji od Posusja+nema Djordjevica danas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Veceras ce biti nasa najbolja utakmice ove sezone.
Nije riječ o podcjenjivanju nego ja mislim da se treba postaviti dominantno. I odmah ići na pobjedu na svom stadionu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2024, 15:01Ne treba podcjeniti ljude.I kad smo duplu krunu osvojili mucili smo se protiv Radnika,Slobode i sl.Posusje je dobra ekipa,nisu nesto efikasni ali malo primaju takodjer a znas i sam kako mi prolazimo i probijamo ekipe koje dodju ovdje i zatvore se.Djela prije rijeci,daj da mi igramo sa 100% snage i upisemo 3 boda.Bolje nego price "lako cemo mi ovo,4/5-0" i sl.Protiv Radnika smo mogli imati dosta problema a Radnik je slabiji od Posusja+nema Djordjevica danas
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa naravno da će se tako postaviti, naravno da ćemo ići na pobjedu ali, šta ako na poluvremenu ne bude 3:0?Lecler je napisao/la: ↑14 sep 2024, 15:26Nije riječ o podcjenjivanju nego ja mislim da se treba postaviti dominantno. I odmah ići na pobjedu na svom stadionu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2024, 15:01Ne treba podcjeniti ljude.I kad smo duplu krunu osvojili mucili smo se protiv Radnika,Slobode i sl.Posusje je dobra ekipa,nisu nesto efikasni ali malo primaju takodjer a znas i sam kako mi prolazimo i probijamo ekipe koje dodju ovdje i zatvore se.Djela prije rijeci,daj da mi igramo sa 100% snage i upisemo 3 boda.Bolje nego price "lako cemo mi ovo,4/5-0" i sl.Protiv Radnika smo mogli imati dosta problema a Radnik je slabiji od Posusja+nema Djordjevica danas
Možeš ih napadati 90+ minuta a da ni jedna ne uđe u gol i onda ti džaba svo "dominantno postavljanje" i prognoze "3:0 do poluvremena". Opet kažem, najbitnije je pobjediti, rezultat totalno nebitan.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Rockov - Jovic, Soldo, Celik - Kerim, Bubanja, Mehmedovic, Beganovic - Mustafic - Gulas, Renan.
Ovako bih ja to nocas.
Ovako bih ja to nocas.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Slažem se moramo dobijati klubove ovog ranga pa kako god. U prošlosti su nas koštali dosta.Pendulum je napisao/la: ↑14 sep 2024, 15:32Pa naravno da će se tako postaviti, naravno da ćemo ići na pobjedu ali, šta ako na poluvremenu ne bude 3:0?Lecler je napisao/la: ↑14 sep 2024, 15:26Nije riječ o podcjenjivanju nego ja mislim da se treba postaviti dominantno. I odmah ići na pobjedu na svom stadionu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2024, 15:01
Ne treba podcjeniti ljude.I kad smo duplu krunu osvojili mucili smo se protiv Radnika,Slobode i sl.Posusje je dobra ekipa,nisu nesto efikasni ali malo primaju takodjer a znas i sam kako mi prolazimo i probijamo ekipe koje dodju ovdje i zatvore se.Djela prije rijeci,daj da mi igramo sa 100% snage i upisemo 3 boda.Bolje nego price "lako cemo mi ovo,4/5-0" i sl.Protiv Radnika smo mogli imati dosta problema a Radnik je slabiji od Posusja+nema Djordjevica danas
Možeš ih napadati 90+ minuta a da ni jedna ne uđe u gol i onda ti džaba svo "dominantno postavljanje" i prognoze "3:0 do poluvremena". Opet kažem, najbitnije je pobjediti, rezultat totalno nebitan.![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
Hahahaha, vidio si kako se to radi..
Svi u napad jedan je Hase!
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
2 sata nema komentara na pdfu kako je dobro u klubu i kako imamo rezultate. Ovo pokazuje kako nemate o cemu da smradate i da olajavate.
Valjda cekate nesto lose da se desi pa da vas se 100 „realnih“ nakaci.
Valjda cekate nesto lose da se desi pa da vas se 100 „realnih“ nakaci.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, amkeivke, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, plisek, Rule_hz i 41 gost.