FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
20 trenera, 60 pomocnika, 120 skauta i analiticara je proslo kroz klub i niko ne moze popravit branjenje prekida. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Malo neka ohladi Nidal
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Kockoglavi
Sudika sjetim ti se sve zenskog roda. Minut vise produzio i jos crveni. **** bjeljinsko **** ti vico majku i borac sve
Narkomanima sa sjevera želim sve najgore.
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
- f0rest1946
- Kontakt:
Daj nek se nadje baklja man ybm li mu sve mutavo i glupo
Uzasni smo, stopera nemas, golman najveci smrad u ekipi
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- LegendKiller
- Kontakt:
Suđenje odlično, da nam je u svakoj utakmici imati ovako suđenje.chamberlain24 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:44Spremio nas sudija za Borac **** mu mrtve aBd pogino u saobracajnoj nesreci.
Tačno nas ona baklja na kraju upropasti, ono što je produžio zbog baklje dobijemo gol
Neiskustvo Nidala.
Prvo je (su)krivac za gol, nije skocio niti cuvao igraca
cistu loptu nabio njima bez potrebe umjesto da je cuvamo
I na kraju crveni, ide laktom bespotrebno.
To je pritisak koji se stavlja na njega i negdje mora puci nije njemu 34 godine, ja kad to pisem, ovdje prozivaju.
On mora radiri jako puno na ispravljanju greski, a ne da mu se prica o a reprezentaciji i sl...
Rockov vazda saucesnik u prekidima...taj ne znas jel gore kad izleti ili kad ostane na liniji
Prvo je (su)krivac za gol, nije skocio niti cuvao igraca
cistu loptu nabio njima bez potrebe umjesto da je cuvamo
I na kraju crveni, ide laktom bespotrebno.
To je pritisak koji se stavlja na njega i negdje mora puci nije njemu 34 godine, ja kad to pisem, ovdje prozivaju.
On mora radiri jako puno na ispravljanju greski, a ne da mu se prica o a reprezentaciji i sl...
Rockov vazda saucesnik u prekidima...taj ne znas jel gore kad izleti ili kad ostane na liniji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme puškom da me natjera neko ne bih pogledo vise.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Bili smo bez u21 igraca poslije crvenog Nidalu, jest 20ak sekundi al mogu nas yebat za to 
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Sta serete crveni je cist, nema price, a sto nismo pobjedili sami smo krivi, nije nam trebao kiks kuci ali da ce ih biti jos pa i poraza jasno da ce biti
Odgadjanje tekme protiv Zrinje pa onda pauza za repke nas je malo poremetila, idemo dalje sta bi dalje
Odgadjanje tekme protiv Zrinje pa onda pauza za repke nas je malo poremetila, idemo dalje sta bi dalje
Nemamo golmana na prekidima uopste
Ajde ili Hajde???
Neko pametan bacio baklju u teren zbog koje je mec produzen 2 minuta u kojima smo primili gol i dobili crveni karton. Momak svaka cast, tako se voli klub.
Treba uvesti napokon kamere na stadion i svaku baklju zapaljenu i bacenu na teren naplacivati.
Ovaj golman je opca opasnost i sinonim za nesigurnost.
Treba uvesti napokon kamere na stadion i svaku baklju zapaljenu i bacenu na teren naplacivati.
Ovaj golman je opca opasnost i sinonim za nesigurnost.
Posusje mrtvo ti uzme kuci bodove i hocemo titulu, hoces moj qrac yebem vam sve nesposobno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bravo za starog debila koji djetetu daje da baca blic sa istoka na teren. Debilčino kockasta.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Prvo i drugo pol, nebo i zemlja.
Kako god, nadam se da ce ih ovaj rezultat spustiti na zemlju za iducu tekmu protiv Lopova.
Pohvala za sudjenje.
Kako god, nadam se da ce ih ovaj rezultat spustiti na zemlju za iducu tekmu protiv Lopova.
Pohvala za sudjenje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sudjenje korektno, a Sarajevo nije zasluzilo vise od boda realno. Porcjenjuje se ova liga od mnogih realno..sve ekipe su u 5 deka!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 14 sep 2024, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Brate razumijem nervozu, ali realno za to se nema sta prigovorit sudiji. Pavicicev gol je pao u nadoknadi, baklja je bila i skroz normalno je da je produzio minutu. Nidalov crveni isto potpuno cist.Kockoglavi je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:45Sudika sjetim ti se sve zenskog roda. Minut vise produzio i jos crveni. **** bjeljinsko **** ti vico majku i borac sve
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ženi mu u zvalje uguram baklju
Trenutno korisnika/ca: Lik, propoklopac i 28 gostiju.