Cekaj malo, kakve veze ima jesil to sprzio sve izmjene, a onda tvoj U21 igrac napravi glupost i dobije crveni karton, ne kontam.
0 3 iz udzbenika
Cekaj malo, kakve veze ima jesil to sprzio sve izmjene, a onda tvoj U21 igrac napravi glupost i dobije crveni karton, ne kontam.
@Zuka dizi cijenu na milion odmahhhh
Da ali na terenu imaš igrača manje , možeš ti od početka krenuti bez U21 igrača , ali izvedeš jednog i igraca 10vs11 .RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:57U zapisniku svaka ekipa mora imati najmanje 3 (tri) igrača mlađa od 21 (dvadesetjedne)Beli98 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:56Mene stid za tebe koliko si glup.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:55
Pravilo je da moras u svakom trenutku imati barem jednog U21 igraca na terenu. To sto si ti sprzio sve izmjene, a onaj onaj mega talenat opet pravi glupost za crveni je njihov problem![]()
0:3 c mon Posusje![]()
godine starosti, a 1 (jedan) od igrača do 21 (dvadesetjedne) godine starosti mora biti u igri cijeli tok
utakmice. U suprotnom klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice. Ovi igrači moraju biti
državljani BiH.
![]()
0:3 ljudino, a ti kmeci![]()
Nerealno. Ali vazno je da se prati najveci bh. klub subotomBeli98 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:59Al napisa pobjeda za zelenim stolom, pa iduci post spasilo ih sto nisu imali izmjena, kakav debilFKSDoGroba je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:57Poletio crnogorac pa ispao glup. Po stoti put.
Ni ovaj Mrmot nije nista pametniji.![]()
![]()
ne mozete biti najveci klub a da nemate svoj stadionFKSDoGroba je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:01Nerealno. Ali vazno je da se prati najveci bh. klub subotomBeli98 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:59Al napisa pobjeda za zelenim stolom, pa iduci post spasilo ih sto nisu imali izmjena, kakav debilFKSDoGroba je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:57
Poletio crnogorac pa ispao glup. Po stoti put.
Ni ovaj Mrmot nije nista pametniji.![]()
![]()
![]()
feniksptica je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:02Mrmot pravo glup hahaha
Prati se Sarajevo u najboljem terminu za provod![]()
Hvala vam sto ste avoj društveni zivot bacili u kantu da biste gledali Sarajevo. Svaka čast
Prati se najveci klub u drzavi...
U zapisniku svaka ekipa mora imati najmanje 3 (tri) igrača mlađa od 21 (dvadesetjedne) godine starosti, a 1 (jedan) od igrača do 21 (dvadesetjedne) godine starosti mora biti u igri cijeli tok utakmice. U suprotnom klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice. Ovi igrači moraju biti
državljani BiH.
Nakon crvene karte tog jednog igraca koji mora biti na terenu nema, jbg.nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:03Jedino što piše u pravilniku da se tice mladih igraca je:
U zapisniku svaka ekipa mora imati najmanje 3 (tri) igrača mlađa od 21 (dvadesetjedne) godine starosti, a 1 (jedan) od igrača do 21 (dvadesetjedne) godine starosti mora biti u igri cijeli tok utakmice. U suprotnom klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice. Ovi igrači moraju biti
državljani BiH.
Smijesno sto nista drugo ne pise, pogotovo zbog ovakih situacija, bar pravilnik nije tesko napisat.
Sta je najgore..sto nemas ni grama dostojanstva pa kad skontas sam da si gllup po pitanju ovog ( a i mnogo čega drugog) samo ćeš nastavit pisat gluposti.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:05Nakon crvene karte tog jednog igraca koji mora biti na terenu nema, jbg.nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:03Jedino što piše u pravilniku da se tice mladih igraca je:
državljani BiH.
Smijesno sto nista drugo ne pise, pogotovo zbog ovakih situacija, bar pravilnik nije tesko napisat.
0 3
![]()
Igraju ti 2-3 U21 igrača i nemaš problema , koliko sam shvatio smisao U21 da se sto vise igrača gura u 1.sastav , a problem klubova što samo jednog stavljaju ...Orvel je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:04Posusje se ne sali ove sezone. Pitari im otkinuse bod na lavoru, svaka cast.
To pitanje oko u21 je bas Nedo Turkovic postavio na instagram storyu kao da je predvidio hahah a eto upravo ce i on i svi mi tacno vidjeti sta pravilo kaze za ovu sivu zonu.
Mislim da ce se u ovom slucaju ici na to da su iskoristene sve izmjene mada ako realno pogledamo pravilo je jasno definisano i u praksi bi znacilo da trener MORA cuvati izmjenu do kraja utakmice u slucaju da se u21 igrac povrijedi ili dobije crveni sto po meni nema nikakvog smisla jer onda umjesto 5 ti ustvari imas efektivno 4 izmjene plus MOZDA peta ako si spreman rizikovati gubitak bodova za zelenim stolom. Jedva cekam da vidim kako ce se rijesiti.