Pa takvo je pravilo. Nakaradno. Mora se doraditi.Hasee je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:30Nije Sarajevo izvelo igraca nego ga sudija izveo i to 20 sekundi.zlajci je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:27U propisu pise "a jedan od igrac do 21 godine starosti mora biti u igri cijeli tok utakmice."feniksptica je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:20
Pa jedino ako su bas mislili u svakom trenutku striktno pod svaku cijenu. Mada prije da su šturo napisali pravilo
Ko je ikad ikakve veze imao sa pravom zna sta znaci "mora". Cijeli tok utakmice je valjda jasan, od prve do zadnje sekunde.
Tom tvojom logikom bi onda trebalo kazniti klubove i ako se igrac povrijedi pa ga iznesu iza linije da mu ukazu pomoc
Da se ovo desilo mom klubu bio bih svjestan da bi po onome sto pise u pravilniku trebalo biti pobjeda protivniku ali bih se potajno nadao da se to nece desiti jer trener nije imao vise izmjena sto je nekako i logicno samo je problem sto to ne pise u pravilniku i ne moze se iskljuciti. Ovi sto pisu da je igrac iskljucen i da to ne ulazi u pravilo mi nekako smijesno jer jasno pise
"a jedan od igrac do 21 godine starosti mora biti u igri cijeli tok utakmice."
Da se razumijemo, ja zelim vidjeti sta je odluka. Po pravilima bi to trebalo biti 0:3 za posusje ali onda je to problem ovog pravila jer se moze zloupotrebljavati u buducnosti i moj klub moze imati isti problem. Ali to je cijena loseg pravila. PRAVILNIK MORA BITI IZMIJENJEN ZA SLJEDECU SEZONU.