FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
82
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 157

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 14 sep 2024, 23:31

bordobijeli je napisao/la:
14 sep 2024, 23:29
ado-hz je napisao/la:
14 sep 2024, 23:25
U zapisniku svaka ekipa mora imati najmanje 3 (tri) igrača mlađa od 21 (dvadesetjedne)
godine starosti, a 1 (jedan) od igrača do 21 (dvadesetjedne) godine starosti mora biti u igri cijeli tok
utakmice. U suprotnom klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice. Ovi igrači moraju biti
državljani BiH.

Pravilo je jasno i jedan igrac U21 mora biti cijeli tok utakmice a to dal je crveni dal je izmjena dal je qurac palac pravilo ne spominje

U petak je zbog kršenja istog člana Propozicija Premijer lige Takmičarska komisija FSBiH registrovala duel Zrinjskog i Posušja službenim rezultaatom 3:0, a vrijedi istaknuti i to da je protiv Posušaka pokrenut disciplinski postupak.

Zrinjski ce cak nije ni zalio nego je takmicarska komisija pokrenula postupak i registrovala rezultat utakmice 3:0

Tako da Posusje se ne mora ni zaliti odlucit ce takmicarska komisija.
A kako da ubacimo U 21 kad nemas vise pravo zamjene ??
Posusje kaznjeno zato sto su pogresno mjenjali ,mi smo crveni dobili i nemas vise izmjena.
Ja ne vjerujem da raja to ne moze skontati :wtf:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 sep 2024, 23:31

miky_hz je napisao/la:
14 sep 2024, 23:21
Nevjerujem sta se desilo, nikad mi teza utakmica nije bila ,da je bar ostalo 1 1 pa kiks ide se dalje, ,nisam se ni vratio na svoje mjesto nakon proslave gola oni vec izjednacili....onda crveni za Celika to mi teže pada jel iduce dvije derbi utakmice idemo pa bez dva igraca,bez Celika i gubiš jednog dobrog veznjaka kojeg bi imao a ovako neces imati.

Necu doci sebi 10 dana barem,nastresnija utakmica ikad od sjaja do ocaja u dva minuta. :|
Isto mi je...
vjeruj evo da sam se makeo i od žene i od djeteta dok se ne smirim...

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 sep 2024, 23:32

Mozda pricati o tome kako lose stojimo na terenu vec 3 utakmicu na Kosevu.

Svrsavanje na najbolju ekipu a igrali 4 kuci(Sloboda,Gosk,Radnik i Posusje) i Sloga u gostima.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Hasee
Kontakt:

Post Postao/la Hasee » 14 sep 2024, 23:32

boki86 je napisao/la:
14 sep 2024, 23:30
Hasee je napisao/la:
14 sep 2024, 23:27
Sa varesanovicem na klupi smo imali duplo bolju igru :kafa:
Ti si rekao uzimamo 4:0, toliko o tvom znanju
To mi zena otela telefon i napisala

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 14 sep 2024, 23:33

Mislim da se Zekić u strahu od ovih ubacivanja malo zafrkao što je dirao zadnju liniju dodavajući Đuričkovića te sve redom maknuo sa pozicije koje su igrali zadnje dvije ili tri utakmice. Soldo vrlo solidan na centralnom sad igra lijevo, Jović lijevi stoper sad beka igrao. Na sve ovo Unušića ne ubacuje kao protiv Radnika kad smo već počeli lutati jer ne znamo šta igrati. Vjerujem da će Mehmedović biti u21 opcija za BL, tu je Marić odradio vrh posao, lakat uz tijelu, protivnički igrač naleti na Čelika kad crveni, nit je namjera ukljucena nit bilo sta sto bi imao kao razlog navesti za pokazani crveni.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 14 sep 2024, 23:33

Đe je bakljonoša...e balavce, grob ti yebem mrtvi!

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 14 sep 2024, 23:34

Utakmica je do 80 MORALA biti riješena kao što je slučaj bio protiv Goska i Sloge primili smo gol ali nije uopste uticao ni na sta jer smo imali znacajnu rezultatsku prednost prije gola,sto ovdje nije bio slucaj,dobro prvo poluvrijeme stvarno,onda drugo kad sam i ja ocekivao da cemo stisnuti i zavrsiti posao previse pickasta igra,izmjene totalno zakazale(Pavici izuzetak)Kyremehu ne zna vise covijek sta da mu radi,gdje se najbolje snalazis jarane?Mislis li ti dati gol ikako za toliko vremena koliko provodis u vrhu napada?Ocaj kamo srece da je Bruno usao umjesto njega on je totalno unistio igru,sad Borac definitvno se slazem da bi Mehica trebalo gurnut bukvalno nemas sta izgubit a mozemo puno dobit kada bi nam golman bio u21 to bi bilo vrh vrhova,jbt ovi prekidi stvarno problem,narocito korneri u ligi od 5 primljenih 4 su posljedica kornera u cemu je vise problem?Odbrana uigrana poprilicno visoka,golman je los ali ne mozes njemu sve prepisat ocigledno je da fali kvaliteta medju stoperima especially kapiten odbrana izgledala puno bolje dok je on sjedio u lozi.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 sep 2024, 23:36

Zali boze onu dvojicu sto sad murija udara u stanici.

Kud bogdo Renana ne uhvate pa ga dobro prebiju.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 sep 2024, 23:37

ado-hz je napisao/la:
14 sep 2024, 23:31
ado-hz je napisao/la:
14 sep 2024, 23:25
U zapisniku svaka ekipa mora imati najmanje 3 (tri) igrača mlađa od 21 (dvadesetjedne)
godine starosti, a 1 (jedan) od igrača do 21 (dvadesetjedne) godine starosti mora biti u igri cijeli tok
utakmice. U suprotnom klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice. Ovi igrači moraju biti
državljani BiH.

Pravilo je jasno i jedan igrac U21 mora biti cijeli tok utakmice a to dal je crveni dal je izmjena dal je qurac palac pravilo ne spominje

U petak je zbog kršenja istog člana Propozicija Premijer lige Takmičarska komisija FSBiH registrovala duel Zrinjskog i Posušja službenim rezultaatom 3:0, a vrijedi istaknuti i to da je protiv Posušaka pokrenut disciplinski postupak.

Zrinjski ce cak nije ni zalio nego je takmicarska komisija pokrenula postupak i registrovala rezultat utakmice 3:0

Tako da Posusje se ne mora ni zaliti odlucit ce takmicarska komisija.
Posusje kaznjeno zato sto su pogresno mjenjali ,mi smo crveni dobili i nemas vise izmjena.
E to pitaj Zekica sto nije ostavio 1 izmjenu a sve ce nam lijepo obasniti takmicarska komisija.
Eto on je znao da će neko dobiti crveni.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 sep 2024, 23:38

5 milja sluzbeno (posjeta)

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 14 sep 2024, 23:39

strahmeipomisliti je napisao/la:
14 sep 2024, 23:34
Utakmica je do 80 MORALA biti riješena kao što je slučaj bio protiv Goska i Sloge primili smo gol ali nije uopste uticao ni na sta jer smo imali znacajnu rezultatsku prednost prije gola,sto ovdje nije bio slucaj,dobro prvo poluvrijeme stvarno,onda drugo kad sam i ja ocekivao da cemo stisnuti i zavrsiti posao previse pickasta igra,izmjene totalno zakazale(Pavici izuzetak)Kyremehu ne zna vise covijek sta da mu radi,gdje se najbolje snalazis jarane?Mislis li ti dati gol ikako za toliko vremena koliko provodis u vrhu napada?Ocaj kamo srece da je Bruno usao umjesto njega on je totalno unistio igru,sad Borac definitvno se slazem da bi Mehica trebalo gurnut bukvalno nemas sta izgubit a mozemo puno dobit kada bi nam golman bio u21 to bi bilo vrh vrhova,jbt ovi prekidi stvarno problem,narocito korneri u ligi od 5 primljenih 4 su posljedica kornera u cemu je vise problem?Odbrana uigrana poprilicno visoka,golman je los ali ne mozes njemu sve prepisat ocigledno je da fali kvaliteta medju stoperima especially kapiten odbrana izgledala puno bolje dok je on sjedio u lozi.
Ma ne dopustivo je da zabiješ za vodstvo u 93. i da primaš u 95. centaršutom kontranogom. Tu počinje i prestaje sva priča. Moraš imati zadnju liniju kojoj mozes 4 dana ubacivati, a da protivnik loptu ne dotakne. Medjutim, to je kad štediš na štoperima. Kad dovlačiš mujkiće i djurickovice, umjesto da se ne izdrkavas sa viverosima i penerandama, već da dovedeš dva stopera reprezentativnog kalibra koji će to osigurati da 12 cleansheetova po sezoni.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 14 sep 2024, 23:39

S malim Čelikom treba psiholog raditi. Mali je dobar, ali glava očito nije.
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 14 sep 2024, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 14 sep 2024, 23:39

Napapijri je napisao/la:
Hajmo ovi koji prate Akademiju. Kakav je taj mali golman? Vidim da se pise da je dobar, moze li uletiti u ovakvim utakmicama kao nekada Vladan?
Mali je potencijal ne mozes znati sa juniorima dok ih ne vidis na djelu jer jedno je juniorska liga a ovo nesto sasvim drugo dosta ih dominira u juniorskoj ligi a kada dodje u seniore ne snađu se, ali nesto ne vjerujem da ce njega izabrati prije mislim da ce se odluciti na Mehmedovica ili Hamzica
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 14 sep 2024, 23:40

brojjedan je napisao/la:
14 sep 2024, 23:33
Đe je bakljonoša...e balavce, grob ti yebem mrtvi!
Ne moze balavac baciti na teren baklju,daleko je to za njega.
To je neki stari hero,veteran,mudo mu se lijevo napuhalo na drugi gol.

…ti pas mater glupu,glupane ne izivljeni
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 sep 2024, 23:41

James1987 je napisao/la:
14 sep 2024, 23:39
Napapijri je napisao/la:
Hajmo ovi koji prate Akademiju. Kakav je taj mali golman? Vidim da se pise da je dobar, moze li uletiti u ovakvim utakmicama kao nekada Vladan?
Mali je potencijal ne mozes znati sa juniorima dok ih ne vidis na djelu jer jedno je juniorska liga a ovo nesto sasvim drugo dosta ih dominira u juniorskoj ligi a kada dodje u seniore ne snađu se, ali nesto ne vjerujem da ce njega izabrati prije mislim da ce se odluciti na Mehmedovica ili Hamzica
Možda čak i Mujkića.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 14 sep 2024, 23:41

Sa Mehićem fkt nemaš šta izgubiti. Pokušavam zamisliti kakav mora biti da bude lošiji od ove dvojice koju imamo. Jedino možda da tri puta uđe sa loptom u gol, ili nešto tako ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 14 sep 2024, 23:41

Pravilo nije nakaradno nego treba citati pravilnike.
Pravilo po kojem se utakmice registruju sluzbenim rezultatom 3-0 kaze da se to desava u slucaju da igrac koji nije zasticeno godiste nastupi a ne bi smio. Nismo napravili izmjenu pa da je neko stariji od 21 nastupio umjesto Celika. U ovom slucaju kad je igrac iskljucen podrazumijeva se da tokom cijelog toka utakmice nismo napravili prestup s nase strane i igrali sa nedozvoljenim godistem.
slika

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 sep 2024, 23:43

Uh Čelik baš upisao dva užasna nastupa prvo sa reprezentacijom, a onda i sada. Mora i on poraditi na disciplini.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 sep 2024, 23:43

H8Z7 je napisao/la:
14 sep 2024, 23:37
ado-hz je napisao/la:

E to pitaj Zekica sto nije ostavio 1 izmjenu a sve ce nam lijepo obasniti takmicarska komisija.
Eto on je znao da će neko dobiti crveni.
Ama pravilo nije definisano nikako i sad kako se cita moras imati igraca U21 na terenu. Nigdje nije objasnjeno ili napisano sta ako u slucaju crvenog kartona nemas vise izmjena. Ne mozemo mi to ovdje po svojoj volji i kako nama odgovara da definisemo. Ovo pravili ce neko morati sjesti, definisati i napisati sta u tom slucaju. Sad nije razjasnjeno i vidjet cemo hoce li takmicarska komisija reagovati.
Naravno da ovo pravilo koje nije do kraja definisano je glupo jer ispada da ti moras cuvati jednu izmjenu do 10sekundi prije kraja tekme radi igraca U21 da se slucajno ne povrijedi ili dobije crveni karton.
Eto neko od nas ovdje zeli da bude registrovano 0:3 samo iznosimo misljenja i diskutujemo.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 sep 2024, 23:46

Tacno sam rekao da ce nas faktor razvlaciti odmah 😆

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bhfanatic14, Dave, kogmagie46 i 65 gostiju.