FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne moze te pravilo uslovljavati da ti izmjena visi u zraku zbog nekog X faktora.
Sta da je Celik iznosen u nosilima? Da li bi zbog te situacije bili kaznjavani.
Sta da je Celik iznosen u nosilima? Da li bi zbog te situacije bili kaznjavani.
Znaci kad gubis 0-5 vidis oni ne mogu vise mjenati igraca. idi slomi igracu u21 nogu i ti dobijo onda 3-0
-
- Kontakt:
Ne zaboraviti da je ovo Posusje bili u najmanju ruku ravnopravno sa Zrinjskim u Mostaru...izgubili su glupim penalom za Zrinjski. Veceras nije bilo dobro ali ne skidat glave nikome.Bit ce jos ovakvih utakmica.
Nema potrebe uopšte trošiti riječi na to, kakvo oduzimanje boda bježi tamo. Jeste nedefinisano, ali očekivati da ne smiješ uraditi 5 izmjena tačnije da jednu moraš ostaviti do kraja je udar na pravilnik FIFE.ado-hz je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:43Ama pravilo nije definisano nikako i sad kako se cita moras imati igraca U21 na terenu. Nigdje nije objasnjeno ili napisano sta ako u slucaju crvenog kartona nemas vise izmjena. Ne mozemo mi to ovdje po svojoj volji i kako nama odgovara da definisemo. Ovo pravili ce neko morati sjesti, definisati i napisati sta u tom slucaju. Sad nije razjasnjeno i vidjet cemo hoce li takmicarska komisija reagovati.
Naravno da ovo pravilo koje nije do kraja definisano je glupo jer ispada da ti moras cuvati jednu izmjenu do 10sekundi prije kraja tekme radi igraca U21 da se slucajno ne povrijedi ili dobije crveni karton.
Eto neko od nas ovdje zeli da bude registrovano 0:3 samo iznosimo misljenja i diskutujemo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Malo je reci kolko glupana ima medju hordama. Naci lika i dozivotno zabranu na utakmice.
Jesam popisan u pm, nmg da vjerujem na koji nacin i kako smo prosuli tri boda.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Podrska Zekicu, ali ovo je njegov kiks, ne razumijem zasto se na Kosevu utakmice pocinju sa 5 nazad..
- luckystrike
- Kontakt:
Po meni unatoč kartonu trener nije trebao vaditi Bubanju.
Malo mi je previše rizično ubaciti dvojicu novajlija u isto vrijeme na pola sata igre do kraja iako se djelom rizik isplatio ali vise sretno nego spretno.
Izvadio je Renana i Liju pravovremeno.
Trebao je desno umjesto Beganovica gurnuti Unusica.
Steta velika, blizu smo cilja bili. Nadam se da se ovo nece odraziti na moral ekipe.
Volim te Sarajevo!
Malo mi je previše rizično ubaciti dvojicu novajlija u isto vrijeme na pola sata igre do kraja iako se djelom rizik isplatio ali vise sretno nego spretno.
Izvadio je Renana i Liju pravovremeno.
Trebao je desno umjesto Beganovica gurnuti Unusica.
Steta velika, blizu smo cilja bili. Nadam se da se ovo nece odraziti na moral ekipe.
Volim te Sarajevo!
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 14 sep 2024, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Baklja je ubačena sa istoka i to dijete koje nam ni 13, 14 godina. Zapalio je baklju i ubacio je, nikakve veze sa hordama nema.
Sto vise razmisljam sve se vise bojim da je ovo 0-3...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dva glupa faktora:
1. Baklja
2. Nemaš vođu (mudonju) da istrči i izbaci baklju brzinski i da se u hajpu što prije utakmica završi.
Neinteligencija/neiskustvo Čelika 2-3 min prije nego će svirati kraj nabijanje iz rizičnog okreta lopte prema protivničkom golmanu, umjesto vračanje prema našem golmanu i kroz pas kontrola lopte lagano do kraja.
Još se ovdje ima mnogo raditi.
1. Baklja
2. Nemaš vođu (mudonju) da istrči i izbaci baklju brzinski i da se u hajpu što prije utakmica završi.
Neinteligencija/neiskustvo Čelika 2-3 min prije nego će svirati kraj nabijanje iz rizičnog okreta lopte prema protivničkom golmanu, umjesto vračanje prema našem golmanu i kroz pas kontrola lopte lagano do kraja.
Još se ovdje ima mnogo raditi.
Zadnja izmjena: Amcho1, dana/u 15 sep 2024, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- TurkishAirlines
Koliko je neko planski il ne unistio razvoj mladih igraca, da mi sad nemamo igraca koji ce moci da igra i pokrije to pravilo.
Ni Celik nije neka sreca ali je njegova sreca pa mora igrati i on odluci da bude u kontinuitetu budala na terenu.
Samo prije 3-4 godine imali smo po 3 igraca u prvih 11 i nismo uopste razmisljali da li cemo moci ili ne igrati.
Ni Celik nije neka sreca ali je njegova sreca pa mora igrati i on odluci da bude u kontinuitetu budala na terenu.
Samo prije 3-4 godine imali smo po 3 igraca u prvih 11 i nismo uopste razmisljali da li cemo moci ili ne igrati.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Covjek sinu za rodjendan dao blic da baci, i tu je nazalost sve krenulo nizbrdo.
bolje da mu je kupio sta pametno nego baklju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Desi se crveni karton za u21 igravai imas izmjenu na raspolaganju al ne skine se dovoljno brzo u21 igrač sudija svirne da se nastavi igra i trebaš izgubit 3-0 službeno?
Definitivno ovo pravilo nema smisla kad u21 igrač dobije crveni karton.
Definitivno ovo pravilo nema smisla kad u21 igrač dobije crveni karton.
Samo naprijed Saraj'vo!
Istok ubacio i to dijete neko, baš sam pogledao prema istoku u tom momentu i vidio da dijete ubacuje. Na sjeveru je rečeno na početku da nema paljenja ovu utakmicu.Kockoglavi je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:50Malo je reci kolko glupana ima medju hordama. Naci lika i dozivotno zabranu na utakmice.

Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 15 sep 2024, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sto je najgore, u pravilima nije zapisan nijedan izuzetak za ovakvu situaciju. Malo je vjerovatna situacija, ali evo desila se sada nama. Ako se striktno drzis pravila prekrseno je, bez obzira sto u praksi i objektivno nema veze s vezom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ovo je sport i ovakvih utakmica mora biti. Ici dalje jos jace bistre glave..
Steta steta ali tako je.
Da bude 15.000 navijaca ovi bi bili razguljeni u prvom.
Ne moze tako eee, hoces 5 maraka kartu a da igras ligu prvaka i deres sve redom.
Da se a da ne udje ne pije vode!
I opet ona nasa, svi mali bezvrijedni samo mi moramo cijepati atome svima..
Volim te SARAJVO!
Ispravljati greske i ici daje!!!
I da, koliko Maksimir ima natkrivenih stolica??
Steta steta ali tako je.
Da bude 15.000 navijaca ovi bi bili razguljeni u prvom.
Ne moze tako eee, hoces 5 maraka kartu a da igras ligu prvaka i deres sve redom.
Da se a da ne udje ne pije vode!
I opet ona nasa, svi mali bezvrijedni samo mi moramo cijepati atome svima..
Volim te SARAJVO!
Ispravljati greske i ici daje!!!
I da, koliko Maksimir ima natkrivenih stolica??

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma samo gas, desi se kiks…. I bice ih jos
Idemo dalje, abd idemo skinuti vicinu prciju
Mosa rajvosa
Idemo dalje, abd idemo skinuti vicinu prciju
Mosa rajvosa
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA