FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vi kao da smo izgubili, kiks bio, desi se i sta sad? Nauciti iz ovoga i idemo dalje
-
- Kontakt:
Po toj logici onda se odma treba prekinuti utakmica . Nemas izmjena a u 21 dobio crveni gubis utakmicu nemas sta igrati . Smijesno i bena logike i nije s pravilima fudbala.vedinjo98 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:08Sto je najgore, u pravilima nije zapisan nijedan izuzetak za ovakvu situaciju. Malo je vjerovatna situacija, ali evo desila se sada nama. Ako se striktno drzis pravila prekrseno je, bez obzira sto u praksi i objektivno nema veze s vezom.
Vjeruj da je, meni lično, osjećaj kao da smo izgubili. 2 boda smo bezveze prosuli. Evo 0:15 još uvijek bijes ne popušta.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- TurkishAirlines
Sutra ako X bude u Mostaru, moze se lakse ovaj kiks preboliti.
Titula je cilj,
Bio 2. ili 4. isti je ****, u evropi ne mozes nista naprsviti
Titula je cilj,
Bio 2. ili 4. isti je ****, u evropi ne mozes nista naprsviti
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 15 sep 2024, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Prvo da yebem majke ovim botovima sto su se sad upalili.
Yebem majku i onom sto je baklju ubacio, kad se sjetim i onog ramica malog kad je loptu na derbiju ubacio u stadion ja mislim.
Ovo je Zekicev kiks, Unusic je morao zaigrati umjesto Kerima, nema veze idemo dalje
Zanima me jel stvarno nije bilo materijala ni da se var pogleda kod kontakta nad Renanom i ona 2 pred kraj utakmice?
Yebem majku i onom sto je baklju ubacio, kad se sjetim i onog ramica malog kad je loptu na derbiju ubacio u stadion ja mislim.
Ovo je Zekicev kiks, Unusic je morao zaigrati umjesto Kerima, nema veze idemo dalje
Zanima me jel stvarno nije bilo materijala ni da se var pogleda kod kontakta nad Renanom i ona 2 pred kraj utakmice?
Jbg steta kiksa.
Ali nisam dzabe neki dan pisao, da nam fali barem jos jedan kvalitetan stoper. Tu mislim top pojacanje koji ce diktirati odbranom.
Ali nejse idemo dalje.
Ali nisam dzabe neki dan pisao, da nam fali barem jos jedan kvalitetan stoper. Tu mislim top pojacanje koji ce diktirati odbranom.
Ali nejse idemo dalje.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
3 stranice kad pobjedimo, 150 kad izgubimo.
Bitna su samo tri boda, hoce li bit 1:0 ili 35:0 nebitno je. Nije to luzerski mentalitet nego jednostavno su samo tri boda bitna.
Kad vidim pojedine postove “ima da ih nabijemo 4:0” ili “do poluvremena ce bit tri razlike za nas” tacno znam da tu utakmicu kiksamo.
Ponovo prekid pred gol zbog baklje, kao ona Ramiceva lopta protiv strumfeta. Koji K je ubacujes u teren mangupe - taman njima dalo da se postave, malo dozovu i odmah daju gol.
Ne znamo centrasut branit nikako. Nazalost zasluzen bod, za pobjedu ipak treba “malo” bolje braniti.
Bitna su samo tri boda, hoce li bit 1:0 ili 35:0 nebitno je. Nije to luzerski mentalitet nego jednostavno su samo tri boda bitna.
Kad vidim pojedine postove “ima da ih nabijemo 4:0” ili “do poluvremena ce bit tri razlike za nas” tacno znam da tu utakmicu kiksamo.
Ponovo prekid pred gol zbog baklje, kao ona Ramiceva lopta protiv strumfeta. Koji K je ubacujes u teren mangupe - taman njima dalo da se postave, malo dozovu i odmah daju gol.
Ne znamo centrasut branit nikako. Nazalost zasluzen bod, za pobjedu ipak treba “malo” bolje braniti.
1946
-
- Kontakt:
Nisu bili penali sve cisto.bvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:15Prvo da yebem majke ovim botovima sto su se sad upalili.
- LegendKiller
- Kontakt:
Nije ni ovaj bod toliko loš, čisto da se i mi navijači vratimo u realnost jer smo bili poletjeli, Zekiću također da vidi sa čime raspolaže mada je on toga i ranije bio svjestan.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bod je katastrofalan jer ti moraš sad pobijediti Borac, budući da moraš računati da Borac neće ni jedan bod prosuti kući protiv sljedećih ekipa: Posušje, Gosk, Sloga, Igman, Sloboda, Radnik, Željo.LegendKiller je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:25Nije ni ovaj bod toliko loš, čisto da se i mi navijači vratimo u realnost jer smo bili poletjeli, Zekiću također da vidi sa čime raspolaže mada je on toga i ranije bio svjestan.
-
- Kontakt:
Kiks se desi,bice losih tekmi,padova za nadati se da nece ovi iz BL vicolizci imat sve pobijede kao sto je postala praksa. Sljedecu tekmu spremiti kao u rat da ides jer ce nam svirnuti preko 30 faulova to je zagarantovano posto nas neki ovdje ubjedjuju da je to normala. Tesko se takmiciti u ovoj ligi dok je ovaj sistem ali hladne glave u BL,da bod izvuces moras biti na 200 posto.
Kriva je baklja vico sudije i savez. Mi nismo

-
- Kontakt:
Za sta? Sine mi nemamo poraz,remi nije kraj svijeta ustalom vidim reg se lik i od prve pljuje,kako vam ne dosadi ublehe plave. Nije ovo igra gdje stalno pobijedis. Nije te nesto bilo do ove tekme nocas,naleti kad bude opet kiks gurbete
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 15 sep 2024, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mora li uopste neko biti kriv?
Ne kontam sto se neko mora izdvojiti… kriv ovdje onde.. imaju ljudi koji rade i prate ekipu i shodno tome reaguju.
Vase je da konacno dodjete na najveci stadion u BiH i da ga napunite jer bi sa 10k veceras dobili ovu tekmu.
Jes eto mi smo qurac, jel vam lakse? Seljazzi
Ne kontam sto se neko mora izdvojiti… kriv ovdje onde.. imaju ljudi koji rade i prate ekipu i shodno tome reaguju.
Vase je da konacno dodjete na najveci stadion u BiH i da ga napunite jer bi sa 10k veceras dobili ovu tekmu.
Jes eto mi smo qurac, jel vam lakse? Seljazzi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
I pritom lik prica kako je pod zalizanom narkomancinom igra bolja bila…mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:37Za sta? Sine mi nemamo poraz,remi nije kraj svijeta ustalom vidim reg se lik i od prve pljuje,kako vam ne dosadi ublehe plave. Nije ovo igra gdje stalno pobijedis. Nije te nesto bilo do ove tekme nocas,naleti kad bude opet kiks gurbete
1946
- BegovicRamiz
- Kontakt:
proci ce kad bude 15 oba

ne bih volio vise nista slicno dozivjeti ko ovo veceras
nosalancija u napadu
haoticno pred golom na svaki ubacaj
pustite baklju yebo vas za sve nadjete opravdanje
ne smijes kao ozbiljna ekipa primiti gol iz prvog napada nakon sto ti das gol znaci ne smijes
nije termin yeboga lopta
dvije utakmice slijede koje su sigurno najteze sa psiholoskog aspekta
sabrati se i pobiti muski pa sta bude
Nije stvar u baklji i je li kriva, nego u debilizmu. Zašto uvijek moramo dosipati ulje na vatru i sami sebi podapinjati? To je problem.
Dešavalo nam se X puta u prošlosti. Međutim sad ispada glavni krivac baklja a ne stoperi koji ne znaju ispratiti igrača i dobiti zračni duel. Smiješno, presmiješno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Realno svi smo jedva docekali baklju u terenu i vatrogasca ni na vidiku. Pa kad se okrenu, sve se vrati pa stoicki podnijeti. Budite fer
Bez daljneg, Par igraca se treba malo presabrati, kao da su poletjeli malo.
Plus dva igraca po prvi put u ekipi. Treba to naleci

Bez daljneg, Par igraca se treba malo presabrati, kao da su poletjeli malo.
Plus dva igraca po prvi put u ekipi. Treba to naleci
- 1 9 4 6 -