FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da se razumijemo ZORAN ZEKIC je najbolji trener koji je vodio neku momcad u pl bh od 1996 godine..
Al danas je pokazao zasto on radi za 20-40 k€ a neradi za 100-150 k€mjesecno
Odluka da igra Renan; Razumijem pokusavas da vratis, i nemam problem sto je igrao al on je morao izac u 55-60 minuti najdalje a idealno je da ga je zamjenio u 45 (po poluvrijeme)
Odluka da Lulic i onaj drugi udju u istom vremenu JE KOSTALA NAS 2 boda. Veoma pogresan potez i koji je u roku id 5 minuta kostao nas 2 ili 3 zuta pocjepo igru i tad je Posusje pocelo igrat..
I pored svih ovih katastrofalni poteza dolazis jalove igre do 2:1 u 93 minuti (2 minute do kraja) i do kraja gubis 2 boda dobivas crveni karton IZRICITO GRESKOM TRENERA..
Morao je spustit loptu dic tenziju recimo da jos 2-3 igraca nasa dobiju i zute pa cak i crveni (guranje udaranje lezanje itd) da izbace posusje iz ritma
Sve uredu da je bilo 1-1 ok pokusavao si da uzmes 3 boda posusju idgovarao rezuktat i oni te kazne iz kontre il nesto to je ok..
Dokaz zasto je ROZMAN imao los rezultat je MIOMIR DJURICKOVIC
IZGUBIO SI NAJBOLJEG IGRACA za 2 najvaznije utakmice.. Celik je MORAO BIT KAZNJEN TESKOM NIVCANOM KAZNOM POSLE RADNIKA A SAD LICNO UZO BIMu 80% plate
Al danas je pokazao zasto on radi za 20-40 k€ a neradi za 100-150 k€mjesecno
Odluka da igra Renan; Razumijem pokusavas da vratis, i nemam problem sto je igrao al on je morao izac u 55-60 minuti najdalje a idealno je da ga je zamjenio u 45 (po poluvrijeme)
Odluka da Lulic i onaj drugi udju u istom vremenu JE KOSTALA NAS 2 boda. Veoma pogresan potez i koji je u roku id 5 minuta kostao nas 2 ili 3 zuta pocjepo igru i tad je Posusje pocelo igrat..
I pored svih ovih katastrofalni poteza dolazis jalove igre do 2:1 u 93 minuti (2 minute do kraja) i do kraja gubis 2 boda dobivas crveni karton IZRICITO GRESKOM TRENERA..
Morao je spustit loptu dic tenziju recimo da jos 2-3 igraca nasa dobiju i zute pa cak i crveni (guranje udaranje lezanje itd) da izbace posusje iz ritma
Sve uredu da je bilo 1-1 ok pokusavao si da uzmes 3 boda posusju idgovarao rezuktat i oni te kazne iz kontre il nesto to je ok..
Dokaz zasto je ROZMAN imao los rezultat je MIOMIR DJURICKOVIC
IZGUBIO SI NAJBOLJEG IGRACA za 2 najvaznije utakmice.. Celik je MORAO BIT KAZNJEN TESKOM NIVCANOM KAZNOM POSLE RADNIKA A SAD LICNO UZO BIMu 80% plate
Imas jaku moć zapažanjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:37Za sta? Sine mi nemamo poraz,remi nije kraj svijeta ustalom vidim reg se lik i od prve pljuje,kako vam ne dosadi ublehe plave. Nije ovo igra gdje stalno pobijedis. Nije te nesto bilo do ove tekme nocas,naleti kad bude opet kiks gurbete

- PeppermintSA
- Kontakt:
Renana na zimu prodati. Za ovo sto je večeras igrao Melunoviceve partije su bile za lige petice
Kao ni Zrinjski. Oni su mislim ovo Posušje rutinski rješili, nisam siguran da su im poštenu šansu napravili.PeppermintSA je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:31Bod je katastrofalan jer ti moraš sad pobijediti Borac, budući da moraš računati da Borac neće ni jedan bod prosuti kući protiv sljedećih ekipa: Posušje, Gosk, Sloga, Igman, Sloboda, Radnik, Željo.LegendKiller je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:25Nije ni ovaj bod toliko loš, čisto da se i mi navijači vratimo u realnost jer smo bili poletjeli, Zekiću također da vidi sa čime raspolaže mada je on toga i ranije bio svjestan.
Remi kao remi nije problem. Problem je antifudbal. Zadnje utakmice su sve iste. Igraju prvih 20-25 minuta i onda ispusu ko baloni.
Ne treba balerinama aplaudirati nakon utakmica nego im jebbavati najmilije i gadjati ih bakljama, kisobranima i svime sto se nadje pri ruci.
Ne treba balerinama aplaudirati nakon utakmica nego im jebbavati najmilije i gadjati ih bakljama, kisobranima i svime sto se nadje pri ruci.
Renan ne smije igrati u prvih 11, pa makar junior Tiro tu bio umjesto njega. Renan nije ni 20% igrača od prošle godine i mora na klupu jednostavno. Rockov po običaju prima svaki iole ozbiljan pokušaj protivnika, ali je još veći problem što on neozbiljne pokušaje protivnika svojim reakcijama pretvara u ozbiljne. Anđušić klasično luta od centra terena do gola protivnika, bez da ima pojma šta igra i šta treba da radi, on kao opcija sa klupe može proći ali od prve minute je igrač manje. Kyeremeh dao strašan gol Aktobeu ali ne mora se silovat sad šut svaki put, i na 30 metara od gola, i iskosa i među trojicom protivničkih igrača. Duraković klasičan, ušao, podijelio par lopti defanzivcima i golmanu Posušja i završio utakmicu. Čelika trebali skauti gledati na derbiju, pa ga na kraju neće ni igrati.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Baklja je sa istoka doletila...Kockoglavi je napisao/la: ↑14 sep 2024, 23:50Malo je reci kolko glupana ima medju hordama. Naci lika i dozivotno zabranu na utakmice.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
ko je ba doveo ovog golmana uopšte?
VVVBK
VVVBK
Liverpool danas izgubio od Nottinghama, nije smak svijeta. Ali se Liverpoolu ovo moze desiti jednom, dok mi konstantno isto kiksamo. Znamo sta nas ceka i cega se trebamo paziti i opet primamo golove. Ljudi su imali 3 suta veceras (jedan je bio blok ali upisan kao sut) i zabili su nam dva gola. I da, ako cemo se vec svaki put povuci kad povedemo onda nemamo sta drzati Renana u toj ekipi, beskoristan je u kontrama, baci gore Keremeha i Gulija pa nek trce. Ali sam uvjeren da to povlacenje ne dolazi planski i nije ono sto Zekic zeli. Ima on jos posla ovdje da ove simptome rijesi.
Kakav amater od golmana
Idi na spavanje druze.Hasee je napisao/la: ↑15 sep 2024, 01:15Remi kao remi nije problem. Problem je antifudbal. Zadnje utakmice su sve iste. Igraju prvih 20-25 minuta i onda ispusu ko baloni.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
ko je ba doveo ovog golmana uopšte?
VVVBK
VVVBK
Nisi vjerovatno gledao utakmicu(predpostavljam cim govoriš da misliš i da nisi siguran),Posušje je na toj utakmici imalo bolje prilike od Zrinjskog i da nije bio penala nebi Zrinjski to nikad dobio,statistika šutevi i to su bili izjednaceni .Lucas je napisao/la: ↑15 sep 2024, 01:12Kao ni Zrinjski. Oni su mislim ovo Posušje rutinski rješili, nisam siguran da su im poštenu šansu napravili.PeppermintSA je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:31Bod je katastrofalan jer ti moraš sad pobijediti Borac, budući da moraš računati da Borac neće ni jedan bod prosuti kući protiv sljedećih ekipa: Posušje, Gosk, Sloga, Igman, Sloboda, Radnik, Željo.LegendKiller je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:25Nije ni ovaj bod toliko loš, čisto da se i mi navijači vratimo u realnost jer smo bili poletjeli, Zekiću također da vidi sa čime raspolaže mada je on toga i ranije bio svjestan.
Al ne znaci to ništa,svaka utakmica je prica za sebe,mi smo trebali poluvrijeme vodit bar 2 razlike pa nismo ,Posušje je više zasluzilo bod u Mostaru nego danas ali sad pricati o tome je suvisno i sve je ono šta bi bilo kad bi bilo .Tako je kako je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Renane usta te yebem vise
Rockov

Rockov

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rano mi jeAduka87 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 01:24Idi na spavanje druze.Hasee je napisao/la: ↑15 sep 2024, 01:15Remi kao remi nije problem. Problem je antifudbal. Zadnje utakmice su sve iste. Igraju prvih 20-25 minuta i onda ispusu ko baloni.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Glede konkurenata, mi imamo jedno nepriliku, a to je da imamo gradski derbi koji je kompleksniji od obicne utakmice. Borcu i Zrinjskom je meljo pretežno redovan kolačić. Plave dame odu u Banjaluku i Mostar te skinu gaće ili bivaju isprangijane i na šugavici. To su obicne ligaške utakmice nalik na ovu. Zapravo, meljo je pretežno zadnjih godina u rangu ovog Posusja. S druge strane, to je nama gradski derbi, meljo se nakostreši protiv nas i tu se bodovi itekako prosipaju. Čak iako ostavimo tekme na šugavici po strani, mi moramo krv propišati da ih dobijemo na Koševu, dok je Borcu na njihovom stadion to kao kad im dodje Široki ili Posušje. Automatski su Borac i Zrinjski u prednosti, a naročito Borac jer Zrinjski ima svoj gradski derbi protiv Veleža. Rijetko će se desiti da mi uzmemo 6, odnosno 9 bodova protiv melje u jednoj sezoni. Šta rijetko? Nikad se ne desi. Borac vrlo lako to može uraditi.
I da nemaš sta baklju krivit,da nam je smetala izbacili bi je ne cekali 2 minute koliko vec,u tom trenutku su svi mislili super ukrast ce koju sekundu mislim klasika našeg fudbala .Pri vodstvu imas prekid cekaš kraj,to tebi više odgovara da se malo zadržava da nema igre,e sad što smo mi poslije išli iz greške u gresku to je drugi par cipela.

Ovde treba tražiti problem,na ovako odlicno poluvrijeme ti moras vodit bar 2 razlike,kasnije orilo gorilo sta te briga. Realizacija nam je problem od prve Evropske utakmice do sad ovo nista manji problem nije od Rockova i izleta ,sem prvog poluvremena u Doboju sve ostalo ista boljka,mora se bolji biti u završnici,uzeti ono što ti se nudi.

Ovde treba tražiti problem,na ovako odlicno poluvrijeme ti moras vodit bar 2 razlike,kasnije orilo gorilo sta te briga. Realizacija nam je problem od prve Evropske utakmice do sad ovo nista manji problem nije od Rockova i izleta ,sem prvog poluvremena u Doboju sve ostalo ista boljka,mora se bolji biti u završnici,uzeti ono što ti se nudi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovaj poraz je poraz Zorana Zekića. Podrška treneru ali ovo večeras fudbalski neškolovan čovjek može uočiti par ključnih grešaka.
Jović na lijevom beku se od prve utakmice pokazao užasno. Kuprešak i Duraković na klupi, da su od govana bolji su od Jovića, na lijevom beku.
Mustafić i Anđušić drže vezni red. Mustafić izašao iz povrede, odigrao tekmu - loše. Otišao na okupljanje Luksemburga, znaci bio kratko ako ikako izmedju dvije utakmice u trenažnom procesu FKS.
Anđušić mislim da je sve već ispričano, isto Steven Gerrard Liverpoola u vakat, može igrat krilo, 10ku lažnu 9ku, veznog prednjeg, zadnjeg. Samo još na štoperi da ga isprobamo. Pa jel taj Mehmedović stvarno toliko loš da Anđušić ima prednost ispred njega, kojeg smo ga klinca onda dovodili.
Renan večeras od dvije solidne prilike upropaštene, ono vraćanje lopte na centar iz 16erca Posušja gdje mormo praviti nepotreban faul na centru nijedna jedina korisna stvar od njega, niti jedna.
Izmjena novajlije umjesto Anđušića i Mustafića, iza im leđa čuva Bubanja i onda u trenutku kada vodimo 1-0, izbacuje Bubanju, ulazi Kyeremeh i ganjamo s trojicom gore ko da gubimo a u odbrani šupljina i primamo dva gola iz visokih lopti u srce 5erca. Reakcije Rockova kod obje te visoke lopte, bez komentara.
I onda crveni Čeliku, u zadnjim momentima kad je već mogao biti kraj, baš po zadatku pa u Banja Luci nije hendikep jedan igrač, već dva pošto će igrati Hamzić ili Mehmedović (valjda).
Idemo dalje, jako ali stvarno se nadam da ovako glupo prosipanje bodova nećemo imati. Čestitke svakom protivniku koji nas nadigra ali večeras smo sami sebi izbili 2 sigurna boda i mnogo lakši ulazak u ovaj teški ciklus tekmi.
Jović na lijevom beku se od prve utakmice pokazao užasno. Kuprešak i Duraković na klupi, da su od govana bolji su od Jovića, na lijevom beku.
Mustafić i Anđušić drže vezni red. Mustafić izašao iz povrede, odigrao tekmu - loše. Otišao na okupljanje Luksemburga, znaci bio kratko ako ikako izmedju dvije utakmice u trenažnom procesu FKS.
Anđušić mislim da je sve već ispričano, isto Steven Gerrard Liverpoola u vakat, može igrat krilo, 10ku lažnu 9ku, veznog prednjeg, zadnjeg. Samo još na štoperi da ga isprobamo. Pa jel taj Mehmedović stvarno toliko loš da Anđušić ima prednost ispred njega, kojeg smo ga klinca onda dovodili.
Renan večeras od dvije solidne prilike upropaštene, ono vraćanje lopte na centar iz 16erca Posušja gdje mormo praviti nepotreban faul na centru nijedna jedina korisna stvar od njega, niti jedna.
Izmjena novajlije umjesto Anđušića i Mustafića, iza im leđa čuva Bubanja i onda u trenutku kada vodimo 1-0, izbacuje Bubanju, ulazi Kyeremeh i ganjamo s trojicom gore ko da gubimo a u odbrani šupljina i primamo dva gola iz visokih lopti u srce 5erca. Reakcije Rockova kod obje te visoke lopte, bez komentara.
I onda crveni Čeliku, u zadnjim momentima kad je već mogao biti kraj, baš po zadatku pa u Banja Luci nije hendikep jedan igrač, već dva pošto će igrati Hamzić ili Mehmedović (valjda).
Idemo dalje, jako ali stvarno se nadam da ovako glupo prosipanje bodova nećemo imati. Čestitke svakom protivniku koji nas nadigra ali večeras smo sami sebi izbili 2 sigurna boda i mnogo lakši ulazak u ovaj teški ciklus tekmi.
JURIŠ
Sad idu
1- Borac koji je 3 klase ispred nas u svakom pogledu
2- Zemun kojima je utakmica protiv nas isto kao nama plej of za ulazak u grupnu fazu lp. Izginuce da nam otkinu bodove.
3- Listica- Dje ne treba ni ici jer su nam nabili tolike komplekse da utakmicu kod njih izgubimo prije polaska
4- Ako se desi katastrofa u te 3 utakmice cetnicki savez ce nam vjerovatno 3 dana nakon listice ubaciti utakmicu sa zrinjskim da nas dokrajce.
Znaci od ove tri utakmice nam zavisi sezona
2- Zemun kojima je utakmica protiv nas isto kao nama plej of za ulazak u grupnu fazu lp. Izginuce da nam otkinu bodove.
3- Listica- Dje ne treba ni ici jer su nam nabili tolike komplekse da utakmicu kod njih izgubimo prije polaska
4- Ako se desi katastrofa u te 3 utakmice cetnicki savez ce nam vjerovatno 3 dana nakon listice ubaciti utakmicu sa zrinjskim da nas dokrajce.
E jbg sad po tvom necemo uzeti boda nikome nije niko od nas jaci tri puta a ni mi nismo jaci od nikog tri puta. Mi, Zrinjski Borac smo tu negdje i osvojit ce onaj koji bude manje kikso u ovakvim utakmicama ako bude sve regularno.Hasee je napisao/la: ↑15 sep 2024, 01:51Sad idu
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Antikloc, bordobijeli, Haksss, hurem, Pantelija, supervizor i 83 gosta.