U mladoj repki igraju igraci po preporuci menadzera a ne po kvalitetu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta ako igrač koji je jedini u21 na terenu dobije crveni karton, ekipa ima pravo izmjene, ali dok se novi u21 igrač spremi da uđe u igru to traje 2-3min, a sudija prije izmjene svirne protivniku da se igra nastavi, izvede penal npr. I u21 igrač uđe tek na sljedećem prekidu, nakon 2min.
Ili šta ako u21 igrač napusti teren zbog crvenog kartona u 67:34 minutu, a ne nastavi se igra ali u 68:24 uđe na teren novi u21 igrač. Je li to znači da 50sekundi ekipa nije imala U21 igrača na terenu i da treba da bude 3-0.
Ovo pravilo definitivno ovako kako je pisano nema smisla u situacijama kada jedini u21 igrač u ekipi dobije crveni karton.
Ili šta ako u21 igrač napusti teren zbog crvenog kartona u 67:34 minutu, a ne nastavi se igra ali u 68:24 uđe na teren novi u21 igrač. Je li to znači da 50sekundi ekipa nije imala U21 igrača na terenu i da treba da bude 3-0.
Ovo pravilo definitivno ovako kako je pisano nema smisla u situacijama kada jedini u21 igrač u ekipi dobije crveni karton.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ti si jos vise ogranicen ako mislis da moze za ovo bit 0-3.Virtu4l je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:58Je li realno da si baš toliko ograničen?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:49Ako je tako kako vi kazete sljedece kolo sacekamo da protivnicki trener izvrsi 5 izmjena,polomimo im u21 igraca,fasujemo crveni ali i dobijemo 0-3 jer jbg pravilo je pravilo![]()
Pa u tom slučaju bi U21 igrač i dalje po zapisniku bio na terenu, odnosno ukazivala bi mu se pomoć, a ne bi smio biti zamijenjen.
Je li moguće da se par vas redovno takmiči koji će biti gluplji i svaki put mrtva trka.
Sta smo mi mogli tu uraditi?Cuvat izmjenu do 99 minute?Pravilo sve dok ne definisu kako treba i ispisu sve moguce scenarije moze ga izvrtati ko hoce i kako hoce.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Evo nek bude i 0-3, nije problem, samo ne kontam kako se u buducnosti odnositi prema ovome? Da je Sarajevo imalo pravo na još jednu izmjenu nije realno da ti igrač odmah uskoči u teren, da li bi sudija sacekao da se zamjena spremi, da udje pa da se onda nastavi igra, to traje minut-dva, ili bi svirao nastavak i to je to? Da lj znači da u budućnosti ako nemaš na terenu dva u21 igrača, a jedan dobije crveni da si automatizmom izgubio 0-3?
Mislim da će ovdje ostati 2-2 i dorada pravilnika da se ovo definise skroz, 0-3 je nepravedno, jeste po pravilniku ali nije realno
Mislim da će ovdje ostati 2-2 i dorada pravilnika da se ovo definise skroz, 0-3 je nepravedno, jeste po pravilniku ali nije realno
- tutankamon1905
- Kontakt:
I ja mislim da ostaje 2:2 i dopuna pravila sa detaljnim objasnjenjem
Ko misli da će biti 0:3 neka javi kako je završio osnovnu uopšte 

Sasvim jednostavno
Iskljucenjem igraca U 21 na terenu i dalje imas 10
Igraca starijih od 21 godine sto je po pravilniku. Taj jedan igrac sto ti je iskljucen je taj U 21 ne znam sta je tu nejasno. Ako nemas izmjena nemas, zao mi je ovih komsija sto na silu navlace neka pravila.
Po vasem zakljucku niko nikada ne bi smio izvrsiti svih 5 izmjena jer bi jednu morao cuvati za U 21 ako dobije crveni karton. Pa onda nemas 5 vec 4 izmjene.
Iskljucenjem igraca U 21 na terenu i dalje imas 10
Igraca starijih od 21 godine sto je po pravilniku. Taj jedan igrac sto ti je iskljucen je taj U 21 ne znam sta je tu nejasno. Ako nemas izmjena nemas, zao mi je ovih komsija sto na silu navlace neka pravila.
Po vasem zakljucku niko nikada ne bi smio izvrsiti svih 5 izmjena jer bi jednu morao cuvati za U 21 ako dobije crveni karton. Pa onda nemas 5 vec 4 izmjene.
-
- Kontakt:
Pusti ba budale trude se ali im ne ide. Hoće na silu nešto. Više ti oni ovo pričaju da kad ne bude 0:3 da mogu pričati da nas gura savez ne zbog tog što fkt misle da će tako bit nego se prave ludi.
Jedini oštećeni ovdje je naš klub minimalno za 1 penal.
Jedini oštećeni ovdje je naš klub minimalno za 1 penal.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ne znam sta nije jasno. Nakardno pravilo koje je prekrseno, umjesto da krivca trazite u savezu tebi su krivi navijaci Zelje.U zapisniku svaka ekipa mora imati najmanje 3 (tri) igrača mlađa od 21 (dvadesetjedne) godine starosti, a 1 (jedan) od igrača do 21 (dvadesetjedne) godine starosti mora biti u igri cijeli tok utakmice. U suprotnom klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice. Ovi igrači moraju biti državljani BiH.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ma pusti ga,mi sa Durmitora ga više i ne dozivljavamo obiljnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 01:17Ti si jos vise ogranicen ako mislis da moze za ovo bit 0-3.Virtu4l je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:58Je li realno da si baš toliko ograničen?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 00:49Ako je tako kako vi kazete sljedece kolo sacekamo da protivnicki trener izvrsi 5 izmjena,polomimo im u21 igraca,fasujemo crveni ali i dobijemo 0-3 jer jbg pravilo je pravilo![]()
Pa u tom slučaju bi U21 igrač i dalje po zapisniku bio na terenu, odnosno ukazivala bi mu se pomoć, a ne bi smio biti zamijenjen.
Je li moguće da se par vas redovno takmiči koji će biti gluplji i svaki put mrtva trka.
Sta smo mi mogli tu uraditi?Cuvat izmjenu do 99 minute?Pravilo sve dok ne definisu kako treba i ispisu sve moguce scenarije moze ga izvrtati ko hoce i kako hoce.
-
- Kontakt:
Sve osim 0:3 za Posusje ce biti lakrdija...ali ne sumnjam da ce Vico progledati kroz prste svom haveru Ismiru
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Posusje-Zrinjski 2:2 prosle sezone, Ramic dobija crveni kao jedini U21 u redovima Zrinjskog, bila je jos jedna utakmica takodjer prosle sezone isto tako. Poklopite se ba.
- Simpatizer
- Kontakt:
Posusje-Zrinjski 2-2
Zrinjski ispostovao pravilo nakon povrede igraca i uveo u21.
Posusje-Zrinjski 0-1
Zrinjski ispostovao pravilo nakon crvenog Ramicu i uveo u21.
Pravilnik je jasan.
Zrinjski ispostovao pravilo nakon povrede igraca i uveo u21.
Posusje-Zrinjski 0-1
Zrinjski ispostovao pravilo nakon crvenog Ramicu i uveo u21.
Pravilnik je jasan.

Mjesec dana kukaju kako igraju u lošim terminima. Odrede im prime termin, subota 20:45, dođe ih 3000 na utakmicu. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije bas, to je vrijeme za provod....
Sto se tice 0-3 nema logike al eto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MocMahale444
Kad im je poklonio titulu i ovo ce progledati lagno.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 02:50Sve osim 0:3 za Posusje ce biti lakrdija...ali ne sumnjam da ce Vico progledati kroz prste svom haveru Ismiru
Samo da mu Ismir poleti u zagrljaj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hajde debilu samo pojasni kako da uvede igrača u21 kad je iskoristio sva prava za izmjene???? E hajde mozgove glupi plavi19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 02:50Sve osim 0:3 za Posusje ce biti lakrdija...ali ne sumnjam da ce Vico progledati kroz prste svom haveru Ismiru
Najbolje bi bilo 0:3 i tri naredne utakmice bez navijaca.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Neka bude 0:3, nama je ovo bilo kao i poraz. Nismo mi štrumpfovi da slavimo remije.
-
- Kontakt: