Pa taj stručnjak od trenera trebao je i tome razmišljati tj. i o toj opciji. Sve osim 0:3 je nepravda.Morgen19 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 07:35Hajde debilu samo pojasni kako da uvede igrača u21 kad je iskoristio sva prava za izmjene???? E hajde mozgove glupi plavi19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 02:50Sve osim 0:3 za Posusje ce biti lakrdija...ali ne sumnjam da ce Vico progledati kroz prste svom haveru Ismiru
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:

upoznao sam još jednog desetara koji je veliki navijac Zeljeznicara i moj novi radni kolega mozda si to ti
-
- Kontakt:
Samo jedno pitanje za kone jer se evo prave pametne od 10 sinoć. I za ove ostale što se zalažu da nešto napakuju i pričaju o nekakvim "sivim" zonama a veze sa životom nemaju.
Utakmica Tuzla - Velež odigrana 23.10.2023
Šukilović crveni karton u 92 minuti
Jel registrovana 0:3 ili je ostalo 1:1 ?
Nako pitam.
Kao i Fifina I Uefina pravila ovo pravilo se posmatra inverzivno. Ali ste vi baš baš glupi.
Nako pitam.
Kao i Fifina I Uefina pravila ovo pravilo se posmatra inverzivno. Ali ste vi baš baš glupi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Sad kad dođe Abdulah Ibraković više se neće dešavati ovakvi amaterski propusti i gubiti utakmice službenim rezultatom 0:3 

Je je intelektualac samo što je Tuzla City imala još u 21 igrača Redzica.jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2024, 08:49Samo jedno pitanje za kone jer se evo prave pametne od 10 sinoć. I za ove ostale što se zalažu da nešto napakuju i pričaju o nekakvim "sivim" zonama a veze sa životom nemaju.
Nako pitam.
Pravila su jasna 0 3 za Posusje jer niko nije tjerao Zekica da pravi izmjene...
Uglavnom ne sumnjam da ce se bordo kuravela izvuci i ovaj put jer su vicini oralni zadovoljavaci... sinoc vala bi bilo bezobrazno da se izvuku od vara nakon 3 4 brutalne kradje....
-
- Kontakt:
Pravilo se posmatra inverzivno kad nema definirano.Kompromis je napisao/la: ↑15 sep 2024, 08:55Je je intelektualac samo što je Tuzla City imala još u 21 igrača Redzica.jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2024, 08:49Samo jedno pitanje za kone jer se evo prave pametne od 10 sinoć. I za ove ostale što se zalažu da nešto napakuju i pričaju o nekakvim "sivim" zonama a veze sa životom nemaju.
Nako pitam.
Pravila su jasna 0 3 za Posusje jer niko nije tjerao Zekica da pravi izmjene...
Uglavnom ne sumnjam da ce se bordo kuravela izvuci i ovaj put jer su vicini oralni zadovoljavaci... sinoc vala bi bilo bezobrazno da se izvuku od vara nakon 3 4 brutalne kradje....
Ne možeš imati više od 10 ne u21 igrača.
Živi bili pa vidjeli.
Slično je i kod propozicije npr za takmičenje gdje možeš registrovat 25 igrača od tog 8 HG a 18 skoji nisu
Kad registruješ 6 HG jedino je potrebno da ne registruješ više od 16 koji nisu. I to je sasvim legitimno.
Znam da pričate to da bi bilo mi pogurani ali vam je smiješna priča.
- svrakino1921
- Kontakt:
Bliži se prvi sarajevski vječiti derbi u ovoj sezoni. Na Hasetovom stadionu 25.septembra Sarajevo će ugostiti Željezničar. Prema trenutnom poretku na tabeli, Sarajevo i Željezničar su prvi odnosni drugi, ali su moguće promjene do utakmice.
Na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu očekuje se velika posjeta navijača dva kluba, ali i dolazak nikad većeg broja agenata i skauta iz inostranstva.
Prema informacijama našeg portala, razlog za dolazak agenata, sportskih direktora i skauta u glavni grad BiH su oni najatraktivniji igrači dva tima. Sarajevo u svom izlogu ima vrijednije eksponate.
Giorgi Gulashvili je najbolji igrač Sarajeva, trenutno prvi strijelac prvenstva, najvrijedniji je eksponat u bordo timu. Njegova klasa je došla do izražaja i u drugoj sezoni, nakon što je prošle bio glavni igrač Veleža. Njega bi voljeli kupiti klubovi iz Turske, Rusije, Saudijske Arabije i Mađarske. Ali nije jedini koji intrigira inostrane klubove. Nidal Čelik je 18-godišnji stoper koji igra sve bolje, a ušao je i u mladu reprezentaciju. Na radaru je klubova iz Njemačke, Italije, Hrvatske i Francuske. Čelik bi trebao biti novi veliki izlazni transfer Sarajeva. Ismir Mirvić je za njega izvisio cijenu od 2.000.000 eura plus procente.
Za Renana Oliveiru je interes pokazao egipatski Al Ahly, najveći klub iz ove zemlje, osvajač rekordne 44 titule prvaka. Brazilac je postao interesantan ovom afričkom velikanu, a se spominje cifra od preko 1.500.000 eura koliko su spremni da izdvoje na zimu. Sarajevo je ljetos odbilo njemački Bochum koji je nudio milion eura za usluge brazilskog napadača.
Mirza Mustafić je prošle sezone igrao dosta dobro, ali ove je preskočio nekoliko utakmica jer se oporavljao od povrede koju je zaradio u reprezentaciji Luksemburga. Mustafić je plemeniti veznjak, ima EU pasoš i zato je interesantan i klubovima iz zapadne Evrope.
Aldin Turkeš još jedan je igrač koji izaziva pažnju. U najboljim je godinama, napadač je, posjeduje i švicarsko državljanstvo, a već ima veliko međunarodno iskustvo.
Za razliku od Sarajeva, Željezničar u svojim redovima nema toliko atraktivnih nogometaša. Dvojica se izdvajaju od ostalih, a to su golman Vedad Muftić i Abdulmalik Al-Jaber.
Muftić je već ranije skrenuo pažnju na sebe, a ove sezone pokazuje da je bez dileme među tri najbolja golmana u ligi i da se bliži trenutak transfera koji će napuniti kasu Željezničara. Prema našim informacijama, Željezničar bi Muftića pustio ako bi došla ponuda od milion eura.
Toliko toga je napisano o Al- Jaberu. Mladi veznjak iz Saudijske Arabije najavio je na proljeće da bi mogao biti glavni igrač Željezničara, a onda je to potvrdio na početku sezone. Njegove igre nisu prošle nezapaženo, pa je ruski Rostov poslao ponudu u iznosu od 1.300.000 eura, ali je Željezničar uz dogovor sa igračem odbio transfer. Očekuje se da bi Al-Jaber u narednim danima trebao produžiti ugovor s plavima do 2026.godine.
Ko pobjedi u derbiju, dobija neophodnu injekciju samopouzdanja. Igrači bi dobili elan za nastavak sezone, a navijači priliku da se naslađuju i prave smicalice na račun rivala.
Na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu očekuje se velika posjeta navijača dva kluba, ali i dolazak nikad većeg broja agenata i skauta iz inostranstva.
Prema informacijama našeg portala, razlog za dolazak agenata, sportskih direktora i skauta u glavni grad BiH su oni najatraktivniji igrači dva tima. Sarajevo u svom izlogu ima vrijednije eksponate.
Giorgi Gulashvili je najbolji igrač Sarajeva, trenutno prvi strijelac prvenstva, najvrijedniji je eksponat u bordo timu. Njegova klasa je došla do izražaja i u drugoj sezoni, nakon što je prošle bio glavni igrač Veleža. Njega bi voljeli kupiti klubovi iz Turske, Rusije, Saudijske Arabije i Mađarske. Ali nije jedini koji intrigira inostrane klubove. Nidal Čelik je 18-godišnji stoper koji igra sve bolje, a ušao je i u mladu reprezentaciju. Na radaru je klubova iz Njemačke, Italije, Hrvatske i Francuske. Čelik bi trebao biti novi veliki izlazni transfer Sarajeva. Ismir Mirvić je za njega izvisio cijenu od 2.000.000 eura plus procente.
Za Renana Oliveiru je interes pokazao egipatski Al Ahly, najveći klub iz ove zemlje, osvajač rekordne 44 titule prvaka. Brazilac je postao interesantan ovom afričkom velikanu, a se spominje cifra od preko 1.500.000 eura koliko su spremni da izdvoje na zimu. Sarajevo je ljetos odbilo njemački Bochum koji je nudio milion eura za usluge brazilskog napadača.
Mirza Mustafić je prošle sezone igrao dosta dobro, ali ove je preskočio nekoliko utakmica jer se oporavljao od povrede koju je zaradio u reprezentaciji Luksemburga. Mustafić je plemeniti veznjak, ima EU pasoš i zato je interesantan i klubovima iz zapadne Evrope.
Aldin Turkeš još jedan je igrač koji izaziva pažnju. U najboljim je godinama, napadač je, posjeduje i švicarsko državljanstvo, a već ima veliko međunarodno iskustvo.
Za razliku od Sarajeva, Željezničar u svojim redovima nema toliko atraktivnih nogometaša. Dvojica se izdvajaju od ostalih, a to su golman Vedad Muftić i Abdulmalik Al-Jaber.
Muftić je već ranije skrenuo pažnju na sebe, a ove sezone pokazuje da je bez dileme među tri najbolja golmana u ligi i da se bliži trenutak transfera koji će napuniti kasu Željezničara. Prema našim informacijama, Željezničar bi Muftića pustio ako bi došla ponuda od milion eura.
Toliko toga je napisano o Al- Jaberu. Mladi veznjak iz Saudijske Arabije najavio je na proljeće da bi mogao biti glavni igrač Željezničara, a onda je to potvrdio na početku sezone. Njegove igre nisu prošle nezapaženo, pa je ruski Rostov poslao ponudu u iznosu od 1.300.000 eura, ali je Željezničar uz dogovor sa igračem odbio transfer. Očekuje se da bi Al-Jaber u narednim danima trebao produžiti ugovor s plavima do 2026.godine.
Ko pobjedi u derbiju, dobija neophodnu injekciju samopouzdanja. Igrači bi dobili elan za nastavak sezone, a navijači priliku da se naslađuju i prave smicalice na račun rivala.
Nemoj jako naseg duskicu, maskotu forumaKompromis je napisao/la: ↑15 sep 2024, 08:55Je je intelektualac samo što je Tuzla City imala još u 21 igrača Redzica.jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2024, 08:49Samo jedno pitanje za kone jer se evo prave pametne od 10 sinoć. I za ove ostale što se zalažu da nešto napakuju i pričaju o nekakvim "sivim" zonama a veze sa životom nemaju.
Nako pitam.
Ćorić u hitnoj završio, nije bio na treningu zbog toga, koliko sam ja upućen. Mediji fakat mogu razrušiti atmosferu u klubovima.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
@Kompromis
Ko je u21 na utakmici Zeljeznicar Tuzla City 3:1 odigrana 26/8/2023 nakon što je Tuzla izvršila sve izmjene a Šukilović dobio crveni?
Ako može pristojan odgovor.
Ko je u21 na utakmici Zeljeznicar Tuzla City 3:1 odigrana 26/8/2023 nakon što je Tuzla izvršila sve izmjene a Šukilović dobio crveni?
- svrakino1921
- Kontakt:
Volio bih ja bit tvoj kolegaDevedesetka je napisao/la: ↑15 sep 2024, 08:44![]()
upoznao sam još jednog desetara koji je veliki navijac Zeljeznicara i moj novi radni kolega mozda si to ti
Ti si legenda foruma
Al nisam
Dugo sam na bolovanju
Selam za tebe i kolegu ti desetaka
Pricaj mu o meni..
- svrakino1921
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Subota, vecernji termin 3500 na Kosevu. Odlicna posjeta za navijace FKS 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Stvarno se ne sjećam toga i otišao sam na rezultati i vidio da je odmah po dobijanju crvenog kartona trener tuzle ubacio u21 igraca redzica tj nakon sto je mekic izveo penal kojem je prethodio crveni karton...jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2024, 09:08@Kompromis
Dakle i tu su ubacili u21 igraca kao sto je i nedavno zrinjski uradio kad je njihov u21 igrac dobio crveni karton...
Pravila su jasna 0 3 za posusje jer je zelic komotno mogao cuvati izmjenu i ne amnestira ga to sto je amater koji ne zna pravila...
- feniksptica
- Kontakt:
Nekim kanalima sam stupio u kontakt s jednim clanom takmičarske i hahahah
Ko da sam bilo koga s foruma pito..i on ne zna sta ce i kako
Hahahaha ko nama fudbal vodi y te ko te postavi tu
Hahahaha ko nama fudbal vodi y te ko te postavi tu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gurbeti se nisu jos ugasili?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
kad gledas striktno pravilnik, vi bi trebali biti kaznjeni. to je na papiru, a u realnosti bi bilo zaista nepravedno.feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2024, 09:31Nekim kanalima sam stupio u kontakt s jednim clanom takmičarske i hahahah
Hahahaha ko nama fudbal vodi y te ko te postavi tu![]()
ovo povlaci puno pitanja za sobom. nevjerovatno je da nisu predivdjeli ovakve situacije, a mali milion slicnih scenarija se moze desiti na koje oni ocito nisu ni mislili.
mislim da nece biti nikakve kazne i da ce se na osnovu tog presedana dalje raditi, dok se ne dopuni pravilnik. to je i najpostenije.
druga tema je sto ova u21 pravila ne sluze nicemu u nasoj ligi, cak su kontraproduktivna.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ne nadajte se posušaci, ipak je riječ o jednom od tri nacionalna projekta.
- TurkishAirlines
5100

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: aqarius, bhfanatic14, Direktorcic, Giuseppe1, Hajdeee, Hrammm1921, Hrasno15, James1987, JavierBosnia, Lavcina, Lecler, rishovski, Vorovus i 127 gostiju.