vidim čudne glave neke,a nisu Rumenekirba je napisao/la:sto se ti zanimas ko nama vodi navijanjedomorocki je napisao/la:ako može odgovor na 2 pitanja?zašto nije bio udarni na ogradi?i ko su ovi sad što su vodili navijanje?hvala

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vidim čudne glave neke,a nisu Rumenekirba je napisao/la:sto se ti zanimas ko nama vodi navijanjedomorocki je napisao/la:ako može odgovor na 2 pitanja?zašto nije bio udarni na ogradi?i ko su ovi sad što su vodili navijanje?hvala
Prodo ga vođadomorocki je napisao/la:ako može odgovor na 2 pitanja?zašto nije bio udarni na ogradi?i ko su ovi sad što su vodili navijanje?hvala
Dobro je ba sa tim ulizivanjem visheElegant je napisao/la:Kolege sa Kosevakako bi bilo ljepo da u narednom kolu protiv Borca pobjedite ili makar nerjeseno odigrate u Banja Luci !
Da olaksate Zelji put ka vrhu.
hahahahahahahahahahahadzenan01 je napisao/la:Prodo ga vođadomorocki je napisao/la:ako može odgovor na 2 pitanja?zašto nije bio udarni na ogradi?i ko su ovi sad što su vodili navijanje?hvala
Jeli rumenidzenan01 je napisao/la:Prodo ga vođadomorocki je napisao/la:ako može odgovor na 2 pitanja?zašto nije bio udarni na ogradi?i ko su ovi sad što su vodili navijanje?hvala
Jeli rumeniEsii TM87 je napisao/la:dzenan01 je napisao/la:Prodo ga vođadomorocki je napisao/la:ako može odgovor na 2 pitanja?zašto nije bio udarni na ogradi?i ko su ovi sad što su vodili navijanje?hvala
nemoj ti nama ovdje svojih ironicnih odgovora, moj problem kako ja reagujem... nisam ja na onoj tamo vasoj temi nista pisao, nego se ti ovdje nesto glupiras i izvodis.... vozzzEsii TM87 je napisao/la:Eto izvinjaJem sejer nisam ni pitao ko sta,kako...nego sam ponudio odgovor na pitanje,a ti se odma primas k'o saucesce
collector otkupio forumcollector je napisao/la:nemoj ti nama ovdje svojih ironicnih odgovora, moj problem kako ja reagujem... nisam ja na onoj tamo vasoj temi nista pisao, nego se ti ovdje nesto glupiras i izvodis.... vozzzEsii TM87 je napisao/la:Eto izvinjaJem sejer nisam ni pitao ko sta,kako...nego sam ponudio odgovor na pitanje,a ti se odma primas k'o saucesce
normalnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:collector otkupio forumcollector je napisao/la:nemoj ti nama ovdje svojih ironicnih odgovora, moj problem kako ja reagujem... nisam ja na onoj tamo vasoj temi nista pisao, nego se ti ovdje nesto glupiras i izvodis.... vozzzEsii TM87 je napisao/la:Eto izvinjaJem sejer nisam ni pitao ko sta,kako...nego sam ponudio odgovor na pitanje,a ti se odma primas k'o saucesce
![]()
Essi,Essi...Esii TM87 je napisao/la:Dobro onda,izvinjaJem se tebi i rumenom
zaboravio si virsle mini i jumbo pakete, te ostalu mnogobrojnu sportsku prehranu.collector je napisao/la:
a jeli butlje , kiflje, sipac glavni na tribini...lagano skakutanje sa teme, ne tice se vas sto nije bio udarni trans na tribini i ko vodi navijanje...
1921 je napisao/la:zaboravio si virsle mini i jumbo pakete, te ostalu mnogobrojnu sportsku prehranu.collector je napisao/la:
a jeli butlje , kiflje, sipac glavni na tribini...lagano skakutanje sa teme, ne tice se vas sto nije bio udarni trans na tribini i ko vodi navijanje...
rece onaj ciji se igrac prije nekoliko godina hranio istim proizvodima po pekarama jer mu iz kluba nisu platili niti jednu platu i to ne samo njemu (dialiba)...1921 je napisao/la:zaboravio si virsle mini i jumbo pakete, te ostalu mnogobrojnu sportsku prehranu.collector je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia, juka55, Napapijri i 55 gostiju.