Esii TM87 je napisao/la:drugo i onaj sto vas upucuje kako da pistete ne zna,jer i njemu se omakne da koji opali latinicom pa ga morate upozoravati![]()
Samo da se ne vrate spodobe vamo, eno zakrvili su tamo.
EDIT
Je.be ih onaj jajaj u mozak samo tako
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Esii TM87 je napisao/la:drugo i onaj sto vas upucuje kako da pistete ne zna,jer i njemu se omakne da koji opali latinicom pa ga morate upozoravati![]()
Kakvi likovi do jaja su namStrauss je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:drugo i onaj sto vas upucuje kako da pistete ne zna,jer i njemu se omakne da koji opali latinicom pa ga morate upozoravati![]()
![]()
![]()
Samo da se ne vrate spodobe vamo, eno zakrvili su tamo.
EDIT
Je.be ih onaj jajaj u mozak samo takoBorac brend RS
![]()
MU'MIN T.M. je napisao/la:Hocemo pobjedu, pobjedu u Trebinju.
1.Sehic 2.Markovic 3.Vasilic 4.Bogicevic 5.Radovanovic 6.Culum 7.Svraka(Stanceski) 8. Beslija(Jamak) 9.Visca 10.Zeba 11.Lazoantigol
Samo da Bogi bude 100% spreman i da pocne utakmicu,volio bih i Culuma i Stanceskog vidjeti u pocetnoj, a Besu na klupi.
Sretno nam...
Nastavi nas i dalje pratiti,bas mi je drago sto sve do detalja znas sta se desava,to nesto dokazuje.Esii TM87 je napisao/la: Šovionista smjesan si lik,prvo ni sam ne znas kojim pismom bi pisao,drugo i onaj sto vas upucuje kako da pistete ne zna,jer i njemu se omakne da koji opali latinicom pa ga morate upozoravati,trece Perica je bio starter kod vas,kod nas klupa jer mi smo ŽELJEZNICAR,kontas?
Četvrto mnogo ste se raskukali,jer znate da jos jedan kiks i pa-pa ode ona gdje joj je mjestozato nastavite da kukate jer vas je hastra,i peto,pratim isto kao i ti,i svi vi dolazite i citate ovaj forum,ipak mi smo najveci KLUB u BIH MI SMO ŽELJEZNIČAR
MU'MIN T.M. je napisao/la:
Imao sam osjecaj da cemo pobjediti.Mislim da Culum dosta moze koristiti igri u gostima,a i podize formu.Svraki ocigledno 'lezi' igrati na Policama,zadnje 2 utakmice 3 gola. Lazu, nece pa nece, valjda se cuva za Siroki. To nam je najvaznija utakmica dosadasnjeg dijela s
ezone. Sto se tice prvenstva 10x3 = 30 bodova u igri, mi imamo -6...Sanse postoje po ovoj cudnoj nauci, zvanoj Matematika, pa svidjalo se to nekom ili ne.
Svraka zabija golove kad je Ćulum u ekipi.MU'MIN T.M. je napisao/la:
Imao sam osjecaj da cemo pobjediti.Mislim da Culum dosta moze koristiti igri u gostima,a i podize formu. Svraki ocigledno 'lezi' igrati na Policama,zadnje 2 utakmice 3 gola. Lazu, nece pa nece, valjda se cuva za Siroki. To nam je najvaznija utakmica dosadasnjeg dijela s
ezone. Sto se tice prvenstva 10x3 = 30 bodova u igri, mi imamo -6...Sanse postoje po ovoj cudnoj nauci, zvanoj Matematika, pa svidjalo se to nekom ili ne.
Hoce na BHT1hamo_pipa je napisao/la:Neka malo, odmorite...Bilo vas 500 u Lukavici, normala, prvi ste na tabeli, samo opušteno...
Znal' se, hoćel' bit' prenos protiv Širokog??
Vasa Ladacki je napisao/la:Jamak je bas umjetnik kad je uspio ono da promasi. Bitna je uostalom pobjeda, ostalo ****.ji ga doci ce na svoje, valjda. Cuva se Lazo, po svemu sudeci, za ligu prvaka.Nego da se vratim malo, Hawking nemoj se provaljivati molim te, bezveze se ofiras, cuj photoshop, ne znam sto uopste ulazis u diskusiju sa smradovima ?! A vi, strasne ptice, odletite sa nase teme, bavite se racunicama gdje ce se titula moci odluciti nakon strasnih -11
Ovo je za Kup ?Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!
ŠIROKI BRIJEG-ŽELJEZNIČAR
Glavni sudija: Semir Kaplan (Stolac).
Pomočnici: Dalibor Drašković (I. Sarajevo) i Anto Sučić (N. Travnik)
Četvrti sudija: Midhat Arnautović (Tuzla)
Delegat: Milorad Lale (I. Sarajevo)
Kontrolor suđenja: Ranko Mandić (Livno)
Opet ovaj Kaplan.Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!
Nadam se da ce mi uljepsati igraci Zelje dan pobjedom na moj rođendan i dan grada SarajevaStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!
Nema da sumnjaš u tosancho_panza je napisao/la:Nadam se da ce mi uljepsati igraci Zelje dan pobjedom na moj rođendan i dan grada SarajevaStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!
tebalo bi da su otisli u MedjugorjeBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kad je trening danas? Molim što brži odgovor. Hvala!
jestedjale je napisao/la:tebalo bi da su otisli u MedjugorjeBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kad je trening danas? Molim što brži odgovor. Hvala!