Gledaj botova sto se pojavljuju pa odakle vise, sinoc 3 nova se stvorila. FascinantnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:05NeceArmija1987 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 12:40Utakmica ce biti reg 0-3
Ako imas jednog igraca ispod 21 moras ostavit izmjene za eventualno povredu ili u ovom slucaju crveni karton.
Sacekajte pa cete vidjeti
Iz razloga sto bi ovo ekipe maksimalno iskoristavale onda.Bit ce registrovano kako i treba biti uz pojasnjenja jer je pravilo skroz nedefinisano.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moze Andjusic al cisto kao zamjena, nekih 20-30min. Niposto kao starter.f0rest1946 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 12:58Podrska Zekicu i momcima i da on skonta samo da Andjusic ne smije igrati i da zatrazi novog stopera
Ne mozes ti Djurickovica uciti 2 sezone kako da se postavlja..
Jbt ovdje kao da je kraj svijeta kao da smo 6 bodova izgubili iz jedne utakmice..
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Najbezbolnije je da se golman mjenja jer sigurno nisu lošiji od Rockova a kad stavis nekog veznjaka ili stopera izgubit ces na kvaliteti
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Lopta putuje i putuje i putuje s centra a naši stoper se ne postave zato neka malo hladjenja za Čelika. Sve su to lekcije samo koje treba iskoristiti, poule izvuci pa ce biti jos bolji. Rockov sinoc nije mnogo griješio iziuzev u prvom poluvremenu kad je izletio na skoro 20 m bez potrebe ikakve. Ali zvono je na njemu pa sad za sve nam kriv on i kad je kriv I kad objektivno nije. Idemo dalje, idemo u BL po dobar rezultat akobogda.
Nije on kriv za golove, odbrana je katastrofa. Ni ovi u napadu nisu ništa konkretno uradili, poslije prvog gola Posušja nismo ništa uradili iako je bilo vremena, ekipa kompletna loše odigrala, jedino Bubanja i Guly mogu proći.
Kada je zrijeb za kup raja?
Protiv Spartaka si primio isti gol. Što je gore jeste činjenica da ljudi ne znaju igrača kojeg čuvaju ispratiti, drugi gol čovjek između Čelika i Đuričkovića, prvi gol Soldo ispao samo tako.ŠTA_JE je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:37Lopta putuje i putuje i putuje s centra a naši stoper se ne postave zato neka malo hladjenja za Čelika. Sve su to lekcije samo koje treba iskoristiti, poule izvuci pa ce biti jos bolji. Rockov sinoc nije mnogo griješio iziuzev u prvom poluvremenu kad je izletio na skoro 20 m bez potrebe ikakve. Ali zvono je na njemu pa sad za sve nam kriv on i kad je kriv I kad objektivno nije. Idemo dalje, idemo u BL po dobar rezultat akobogda.
To su golovi na nivou pionira čak je pitanje primaju li i oni takve golove.
Evo šta Zekić kaže
Kuća se pravi od temelja tako i ekipa, ne mogu Guliashvili i Turkeš dati koliko ovi mogu primiti."Kada je upućen centaršut, zlatno pravilo je da držiš igrača, nema nikakve zone. Puno o tome razgovaramo i radimo, ali nam se ponavlja."
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mene je mozda i najvise iznervirao Kyeremeh. Cim se otvorilo malo prostora sutao je na gol. Jedna u aut, jedna u korner, a ostale Boga pitaj gdje su otisle.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ne znam ko napravi faul na centru, pa primamo gol. Inače nemamo mi šta tražiti u BL, oni su posložili ekipu dobro i odbrana im je bolja.
Na to sve - imaju sudije na svojoj strani.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Manite se toga da nemamo sanse, jedno su igre u europi drugo u ligi. Mi da smo odigrali ko protiv Aktoeba i Trnave na Kosevu s pola gasa bi uzeli ligu ali to je nemoguce. Danas cemo tek vidjeti borac i zrinjski.
Jedina prednost je sudijska na strani borca ostalo se nista nikad ne zna !
Odbrana mi ne djeluje da možemo proći bez primljena 1-2 gola, veliki dio krivice za sinoć i neuspjeh snosi i Zekić jer nije smio mijenjati Bubanju.bvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:53Manite se toga da nemamo sanse, jedno su igre u europi drugo u ligi. Mi da smo odigrali ko protiv Aktoeba i Trnave na Kosevu s pola gasa bi uzeli ligu ali to je nemoguce. Danas cemo tek vidjeti borac i zrinjski.
-
- Kontakt:
Imamo sa svima sansu i ja vjerujem u svoj klub !
A ovi sto prizeljkuju 0-3 napusite se q
A ovi sto prizeljkuju 0-3 napusite se q
-
- Kontakt:
Ako cemo se odmah prepasti borca neka ne idu?!, jarane ako mislis se boriti za titulu moras svaku tekmu ici na pobjedu, iako je negdje to i ne moguce, imamo dobru ekipu pa nije borac bayern jarane sta vam je, sinoc su nam se omakla tri boda, ali glavu gore i idemo dalje!
Puna podrska zekicu i ekipi!!
Mi smo Saraj'vo, izvolite se braniti!!!

Puna podrska zekicu i ekipi!!

Mi smo Saraj'vo, izvolite se braniti!!!

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
A da je dobio drugi zuti yebali bi Zekicu sve jer nije reagovao i zamjenio ga na vrijeme.Bilo bi kakav je to trener neznalica.Uostalom kazu da se zalio na povredu.A da nam je drzao sredinu sinoc i bio najbolji na terenu uz Gulishu svakako jeste.fks74 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 14:02Odbrana mi ne djeluje da možemo proći bez primljena 1-2 gola, veliki dio krivice za sinoć i neuspjeh snosi i Zekić jer nije smio mijenjati Bubanju.bvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:53Manite se toga da nemamo sanse, jedno su igre u europi drugo u ligi. Mi da smo odigrali ko protiv Aktoeba i Trnave na Kosevu s pola gasa bi uzeli ligu ali to je nemoguce. Danas cemo tek vidjeti borac i zrinjski.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bubanja je na 2 zuta,oba zadnje dvije utakmice ,sad ide BL velika je vjerovatnoca trecem te da ce derbi propustit,nebi me bilo nešto strah sto ce propustiti derbi da nemamo sad taj problem sredine gdje ce derbi igrati neko od Hamzic/Mehmedovic,pa ces biti bez neka dva veznjaka koja bi vjerovatno imao a ovako neces.
Btw ovo bi nas moglo zezat,"klub je dužan da predvidi sve okolnosti."
Olaksavajuca okolnost nam moze biti sto se i nije igralo više nakon crvenog to nas vadi
Btw ovo bi nas moglo zezat,"klub je dužan da predvidi sve okolnosti."
Neko spominje prosle godine utakmicu Zrinjskog i da je to isto nije isto jel su oni ubacili novog igraca zasticenog godista kad je Ramic dobio crveni.- Klub je dužan da poštuje pravilinike i propozicije i predvidi sve okolnosti koje bi se mogle desiti na utakmici - rekao je za Faktor izvor iz Takmičarske komisije FSBiH.
Olaksavajuca okolnost nam moze biti sto se i nije igralo više nakon crvenog to nas vadi
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 sep 2024, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Pored loše odbrane gdje nam svaka ekipa postigne gol
Ono što se objektivno vidi da su naši igrači sebicni, previše situacija gdje se može dodati iz prve a on gleda da sutne a ako ne može onda doda kad su svi pokriveni ili vrati na 35,30m od gola.
I još jednom ovako loša igra poslije odmora i pauze u prvenstvu je meni neprihvatljiva.
Kući moramo dobijati i jače protivnike a ove iz sredine tabele i dna da rijesavamo do 70.minute
To ako želimo titulu ako će biti borba za evropu,bit će ovoga jos
Ono što se objektivno vidi da su naši igrači sebicni, previše situacija gdje se može dodati iz prve a on gleda da sutne a ako ne može onda doda kad su svi pokriveni ili vrati na 35,30m od gola.
I još jednom ovako loša igra poslije odmora i pauze u prvenstvu je meni neprihvatljiva.
Kući moramo dobijati i jače protivnike a ove iz sredine tabele i dna da rijesavamo do 70.minute
To ako želimo titulu ako će biti borba za evropu,bit će ovoga jos
- Maroon1946
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Najjaci su ovi sto nesto vrijedjaju lafo vidi mi nicka, ko po nicku se zna ko je kakav. **** ti papanijadu
-
- Kontakt:
Nisu mi jasni ovi sto tumace da treba biti 0-3. Nije tesko ukljuciti mozak jednu sekundu ili jest. Sta da se je Celik ozljedio i nemas U21 igraca na klupi da uvedes? Igras s 10 igraca u polju dalje. Sta da nemas u rosteru nikako igraca U21? Igras s 10 igraca. Sad vi sto tvrdite da treba biti 0-3 da u momentu kad je Celik dobio crveni i nemas vise U21 igraca objasnite mi kako vi mislite da treba postupiti u tom momentu da se izbjegne 0-3? Da izvedes jos jednog igraca pa igras s 9?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, insimadop, laznokrilo, Proximic, rimljanin90 i 68 gostiju.