Nije bilo nikakvog rješenja za ovako traljavo napisano pravilo, jednostavno mat pozicija koju mogu da tumače kako im je volja.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije bilo nikakvog rješenja za ovako traljavo napisano pravilo, jednostavno mat pozicija koju mogu da tumače kako im je volja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sloboda je jučer završila utakmicu bez igrača iz BIH zaštićenog godišta. Jedino ako u zaštićeno godište spada igrač iz Hrvatske Zibanović koji nema BH državljanstvo
Zadnja izmjena: Makso, dana/u 15 sep 2024, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jaoooo
Pa oni kao klub i B - komponenta i koja je određena da uzmu titulu ove sezone i tako završe u grupama CL ispred B - komponente ne znaju koje su im obaveze kad je u pitanju U - 21 igrac
Pa ne mogu da vjerujem
Pa Jel moguće ovo
TIK TAK
Valjda je cilj pravila da se poboljša kvalitet, ostvari neki napredak ili u ovom slučaju da se ostvari neka pravičnost. Nije valjda cilj zloupotreba pravila, a to je ono što se ovdje želi. Eto neko je namjerno dobio crveni karton da bi ostvario odredjenu prednost pa ga kažnjavamo sa 0:3. Izgleda da je to logika retardiranih članova saveza.
-
- Kontakt:
Grehota sto ova Sloga igra premijer ligu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Siroki -Sloga
Nijedan igrač B komponente na terenu ili mi se čini
Mislim da ce danasnja utakmica borca i zrinjskog a onda borca i nas odgovoriti na pitanje sta ce biti s tim pravilom
Ukoliko borac obe izgubi siguran sam 99% da ce pisati 0:3
Istina, nema šta. Ovako si faktički izgubio čim U21 dobije crveni ili iz nekog drugog razloga nije u stanju nastaviti tekmu, a iskoristio si već sve izmjene.
Nego se vodim onom logikom kod registracije igrača za euro takmičenja. Ono, u slučaju kad ti recimo fali jedan HG, samo ti se za toliko smanji ukupan broj igrača koje možeš registrovati - pa umjesto 25, mogu 24, itd.
Mada stvarno sumnjam da će ovo biti kazna, jer onda komotno prekinuti ligu. Biće bukvalno svašta.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Simpatizer
- Kontakt:
Popara je u21, kao i Taraba.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:23Siroki -Sloga
hocel prestat zijevat ovaj kod mikrofona
-
- Kontakt:
Ma nama je i bod kao poraz, nek registruju 0:3...19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:41Zoki Zekic namjerno potrosi sve izmjene kako bi antitalenat Nidal mogao dobiti crveni karton bez posljedica u vezi u21 pravila - majstor improvizacije
Ali realno sta je mogao Zekic kad je vec napravio 5 izmjena. Jedino da napravi i sestu.
Ili sto neko rece mogao je cuvati jednu izmjenu do kraja. Ali i tad se moglo desiti da se neko povrijedi pa mora uvesti tu petu zamjenu. Pa poslije da se desi crveni za zasticeno godiste.
Stvarno nije bas jasan taj pravilnik u ovom slucaju
Misli na Bosnje hahahahaSimpatizer je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:27Popara je u21, kao i Taraba.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:23Siroki -Sloga
Evo Sloga vodi 1:0 Vidic
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Igrala je Tuzla city prošle godine bez U21 igrača nakon crvenog Šukilovića na Krpiću, Mekić realizovao i penal pa je tek poslije ušao U21.Simpatizer je napisao/la: ↑15 sep 2024, 14:45Jesu, dobro si to izracunao. Ali na toj utakmici je guzva trajala i izmjena je izvrsena prije nastavka igre. Kod vas se igralo a niste imali u21 igraca na terenu.
-
- Kontakt:
Je li gol Sloge iz ofsajda ? Kasno sam ukljucio TV
-
- Kontakt:
Cuj antitalenatTatamata1946 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 15:30Ma nama je i bod kao poraz, nek registruju 0:3...19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:41Zoki Zekic namjerno potrosi sve izmjene kako bi antitalenat Nidal mogao dobiti crveni karton bez posljedica u vezi u21 pravila - majstor improvizacije
Ali realno sta je mogao Zekic kad je vec napravio 5 izmjena. Jedino da napravi i sestu.
Ili sto neko rece mogao je cuvati jednu izmjenu do kraja. Ali i tad se moglo desiti da se neko povrijedi pa mora uvesti tu petu zamjenu. Pa poslije da se desi crveni za zasticeno godiste.
Stvarno nije bas jasan taj pravilnik u ovom slucaju

Nisi izgubio u svakoj situaciji, jer ako se U21 igrač recimo povrijedi, on je još uvijek u protokolu/zapisniku na terenu, samo mu se ukazuje pomoć.
Znaš i sam da to zavisi od nekoga iznad, sumnjam da je Komitet za takmičenje nezavisan i oni će donijeti odluku po naređenju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po propozicijama član 25 , minimalno mora biti 20 igrača u protokolu , Široki ima 19 , šta to znači?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Zamisli haosa da se ovo desilo u zadnjem kolu na tekmi koja odlucuje titulu.
sjedilo bi se na stadionu do iduceg dana dok se odluka ne donese.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- svrakino1921
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/dvoji ... o_26400970
I za ovo im ide kazna

I za ovo ide kazna
Pa sinoć je gore bilo nego kod nas protiv Sloge
I za ovo im ide kazna

I za ovo ide kazna
Pa sinoć je gore bilo nego kod nas protiv Sloge
-
- Kontakt: