Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- neutralan__
- Kontakt:
Re: 21. Kolo Premijer lige BiH
Leotar-Sloboda 1 Ne mogu ovi dvaput kiksati na Policama tako da pobjeda Leotara 2:0
Travnik-Drina Zvornik 1 Drina u krizi,a Travnik domacin,2:0
Zvijezda-Velez 1 Zvijezda bolja,Velez los u gostima,Zvijezda takodjer ima domacin teren mislim da je ovdje pobjeda Zvijezde 1:0
Olimpic-Čelik X Mislim da je X najrealniji i jedni i drugi su se okrenuli prema kupu,mogao bi Celik i do iznenadjenja,ali X najrealniji 0:0
Rudar Prijedor-Slavija 1 Rudar ako hoce u Evropu ovo mora dobiti, 2:1
Buducnost -Zrinjski 1 Moramo i mi dobiti jednom mislim da je Zrinjski dobra prilika za to,nema predaje do kraja treba igrati posteno i probati izboriti taj opstanak! 2:0
Borac-Sarajevo X Mozda Borac u ovom trenutku kvalitetniji,ali i Sarajevo ima odlicnu ekipu ,ocekujem dobru utakmicu u kojoj ce nijanse odlucivati 1:1
Zeljeznicar-Siroki 1 Sigurna pobjeda Zelje,mislim da su se sad uigrali,a Siroki nije onaj od prije 3:1
Travnik-Drina Zvornik 1 Drina u krizi,a Travnik domacin,2:0
Zvijezda-Velez 1 Zvijezda bolja,Velez los u gostima,Zvijezda takodjer ima domacin teren mislim da je ovdje pobjeda Zvijezde 1:0
Olimpic-Čelik X Mislim da je X najrealniji i jedni i drugi su se okrenuli prema kupu,mogao bi Celik i do iznenadjenja,ali X najrealniji 0:0
Rudar Prijedor-Slavija 1 Rudar ako hoce u Evropu ovo mora dobiti, 2:1
Buducnost -Zrinjski 1 Moramo i mi dobiti jednom mislim da je Zrinjski dobra prilika za to,nema predaje do kraja treba igrati posteno i probati izboriti taj opstanak! 2:0
Borac-Sarajevo X Mozda Borac u ovom trenutku kvalitetniji,ali i Sarajevo ima odlicnu ekipu ,ocekujem dobru utakmicu u kojoj ce nijanse odlucivati 1:1
Zeljeznicar-Siroki 1 Sigurna pobjeda Zelje,mislim da su se sad uigrali,a Siroki nije onaj od prije 3:1
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Neprilagodjen
- Kontakt:
LEOTAR SLOBODA 1 -Nakon puštene utakmice Želji,ovi mesari pobjeđuju Slobodu sigurno.
TRAVNIK DRINA Z. 1-Raspad sistema u Drini.
ZVIJEZDA VELEŽ 1- Zvijezda ima dobar tim i dobrog trenera.
OLIMPIC ČELIK X-Tvrda utakmica.
RUDAR P. SLAVIJA 1-Rudar dosta bolji.
BUDUCNOST ZRINSKI X-Biće 0-0!
BORAC SARAJEVO 1-Dobiće Borac,ali ništa mu to neće značiti u borbi za titulu.Titula ćao!
ZELJEZNICAR SIROKI X-Željo sebi ovdje može priuštiti i X,s obzirom na raspored,važno je ovu utakmicu ne izgubiti.Uglavnom,titula ostaje na Grbavici!
TRAVNIK DRINA Z. 1-Raspad sistema u Drini.
ZVIJEZDA VELEŽ 1- Zvijezda ima dobar tim i dobrog trenera.
OLIMPIC ČELIK X-Tvrda utakmica.
RUDAR P. SLAVIJA 1-Rudar dosta bolji.
BUDUCNOST ZRINSKI X-Biće 0-0!
BORAC SARAJEVO 1-Dobiće Borac,ali ništa mu to neće značiti u borbi za titulu.Titula ćao!
ZELJEZNICAR SIROKI X-Željo sebi ovdje može priuštiti i X,s obzirom na raspored,važno je ovu utakmicu ne izgubiti.Uglavnom,titula ostaje na Grbavici!
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
jasko sanjaj ima da veliz potopimo kao i siroki

-
jasko_juve
- Kontakt:
Velezu treba,Zvijezda je ovom pobjedom u Zvorniku fakticki osigurala opstanak,a svi se sjecamo prosle sezone i pobjede 2-1 u Gradaccu,kad je Osmanagic dao gol i trener ga odma izvadi..tad su vam pustili,sad je red na vas da im date jedan bod..al budemo vidjelizmaj gradacac je napisao/la:jasko sanjaj ima da veliz potopimo kao i siroki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
LEOTAR 0-0 SLOBODA , dosadna tekma bez golova
TRAVNIK 3-0 DRINA Z. , ovo Travnik lagano uzima
ZVIJEZDA 2-0 VELEŽ
OLIMPIC 1-0 ČELIK
RUDAR P. 1-0 SLAVIJA
BUDUCNOST 1-0 ZRINJSKI , ako zele ostati u premijer ligi moraju pobjediti
BORAC 0-1 SARAJEVO , bilo bi odlicno da Sarajevo pobjedi u Banjoj Luci , i uopste nije nemoguce
ZELJEZNICAR 2-0 SIROKI , uz poraz Borca , ovo bi bilo super , smanjili bi zaostatak na 3 boda
ZVIJEZDA 2-0 VELEŽ
OLIMPIC 1-0 ČELIK
RUDAR P. 1-0 SLAVIJA
BORAC 0-1 SARAJEVO , bilo bi odlicno da Sarajevo pobjedi u Banjoj Luci , i uopste nije nemoguce
ZELJEZNICAR 2-0 SIROKI , uz poraz Borca , ovo bi bilo super , smanjili bi zaostatak na 3 boda
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Netreba nesto sad hitno ni Velezu 6 bodova smo od opasne zone, a netreba ni Zvijezdi, valjalo bi da odigramo pravu musku utakmicu bez ikakvih dogovora, pa ko bude bolji nek pobjedi! Vrijeme je da i mi normalni budemo! 
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
TeroweNth je napisao/la:LEOTAR 0-0 SLOBODA , dosadna tekma bez golova
ZVIJEZDA 2-0 VELEŽ
OLIMPIC 1-0 ČELIK
RUDAR P. 1-0 SLAVIJA
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Leotar - Sloboda 2:0 Rutinska pobjeda Leotara.
Travnik - Drina Zvornik 2:0 Preslaba Drina. Pravac Prva liga RS, kao sto sam vec govorio na pocetku lige..
Zvijezda - Velez 2:0 Potvrda bodova iz Zvornika.
Olimpic - Čelik 2:0 Olimpik bolja ekipa.
Rudar Prijedor - Slavija 2:1 Rudar ako hoce u Evropu ovo mora dobiti.
Buducnost - Zrinjski 0:2 Buducnost pravac Prva liga Federacije, kao sto sam vec govorio na pocetku lige.
Borac - Sarajevo 1:0 Na guzove.
Zeljeznicar - Siroki 0:0 Jos jedna nerijesena izmedju ova dva tima.
Travnik - Drina Zvornik 2:0 Preslaba Drina. Pravac Prva liga RS, kao sto sam vec govorio na pocetku lige..
Zvijezda - Velez 2:0 Potvrda bodova iz Zvornika.
Olimpic - Čelik 2:0 Olimpik bolja ekipa.
Rudar Prijedor - Slavija 2:1 Rudar ako hoce u Evropu ovo mora dobiti.
Buducnost - Zrinjski 0:2 Buducnost pravac Prva liga Federacije, kao sto sam vec govorio na pocetku lige.
Borac - Sarajevo 1:0 Na guzove.
Zeljeznicar - Siroki 0:0 Jos jedna nerijesena izmedju ova dva tima.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Re: 20.kolo Premijer Lige BiH
Trebao si još reći da će na kraju imati 10-ak bodova prednosti nad Borcem. Pa koji si ti levat, jbt Borac ima 6 bodova prednosti 10 kola prije kraja i imaju najviše bodova osvojenih na gostovanjima u zadnjih 3-4 godine, pri tome računajući tu sve ekipe koje su igrale ligu u tim sezonama. Borac vjerovatno osvaja ligu, a vi se borite da budete 2., da Čeliku obezbijedite Evropu.Zeljo je sigurno prvak,ali zbog ovakvih stvari opet na ljeto slijedi bolno spustanje!
Re: 20.kolo Premijer Lige BiH
Kakvi crni penali... možda misliš na ligu općenito, ali Čelik da opet pobjeđuje iz penala, uozbilji se. Koliko su puta protiv nas svirali penal to nije normalno...Neprilagodjen je napisao/la: Celik - Rudar Prijedor -Opet iz penala,ne zanima me da li je bio ili nije,ali precesto se to na bilinom desava.
Čelik Zenica 1945
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Kod: Označi sve
PL BiH - Kožul i Mostarci obilježili 20. Kolo HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
jedini spas je da se sve krene praviti od pocetka pogledajte samo apsurd sa donosenjima odluka o suspendovanim igracima nema komisije koja ih moze kazniti ko dobije crveni zavrsio prvenstvo smjesno
Otkljucajte onu temu o prognozama 21 kola,kako bih mogao plasirati prognozu da cemo Sarajevu uvaliti 5 komada!
K u r a c je Morrison umro od droge,ubili ga Srbi!!!
D u l e je napisao/la:Otkljucajte onu temu o prognozama 21 kola,kako bih mogao plasirati prognozu da cemo Sarajevu uvaliti 5 komada!
...dule jesi to tek sad iz BANovica
Nema vise :P
Ma nisam ja onaj Dule,ono mi je mali od tetke 
K u r a c je Morrison umro od droge,ubili ga Srbi!!!
Savez je suspendovan od učestvovanja u inostranim takmičenjima, ali ne i od sopstvene unutrašnje nadležnosti.hordas'87 je napisao/la:jedini spas je da se sve krene praviti od pocetka pogledajte samo apsurd sa donosenjima odluka o suspendovanim igracima nema komisije koja ih moze kazniti ko dobije crveni zavrsio prvenstvo smjesno
Re: 21 . Kolko PLBIH
LEOTAR-SLOBODA 1 Leotar nema pravo na novi kiks
RUDAR P.-SLAVIJA 1 Rudar u jako dobroj formi, na 4. mjestu, mogu se cak i Europe domoci, ova sezona je istorijska prilika za njih
ZVIJEZDA-VELEŽ 1x Sicusni X zato sto smatram da je moguc, ali malo vjerovatan
TRAVNIK-DRINA Z. 1 Najsigurniji par kola
BUDUĆNOST-ZRINJSKI x2 Budunocst, kao i Drina, jednom nogom vec u nizem rangu, Zrinjski dobar ove polusezone ali vise sretan nego spretan, prije X nego 2.
BORAC-SARAJEVO 1x I ovdje sitan X ali malo veci od onog Velezovog, Sarajevo je vec jednom iznenadilo u BL mada je Borac favorit ovdje
OLIMPIC-ČELIK 1 Olimpik nece sebi dopustiti da istu ekipu ne pobjedi kuci iz dva pokusaja
ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B 1 Jaki smo kuci, samopouzdanje poljuljano nakon poraza od Slobode, nadam se vraceno u Trebinju i plasmanom u finale,ocekujem tvrdu utakmicu i rezultat 1-0 za nas, iznenađenje moguce, nadam se da ga nece biti
.
RUDAR P.-SLAVIJA 1 Rudar u jako dobroj formi, na 4. mjestu, mogu se cak i Europe domoci, ova sezona je istorijska prilika za njih
ZVIJEZDA-VELEŽ 1x Sicusni X zato sto smatram da je moguc, ali malo vjerovatan
TRAVNIK-DRINA Z. 1 Najsigurniji par kola
BUDUĆNOST-ZRINJSKI x2 Budunocst, kao i Drina, jednom nogom vec u nizem rangu, Zrinjski dobar ove polusezone ali vise sretan nego spretan, prije X nego 2.
BORAC-SARAJEVO 1x I ovdje sitan X ali malo veci od onog Velezovog, Sarajevo je vec jednom iznenadilo u BL mada je Borac favorit ovdje
OLIMPIC-ČELIK 1 Olimpik nece sebi dopustiti da istu ekipu ne pobjedi kuci iz dva pokusaja
ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B 1 Jaki smo kuci, samopouzdanje poljuljano nakon poraza od Slobode, nadam se vraceno u Trebinju i plasmanom u finale,ocekujem tvrdu utakmicu i rezultat 1-0 za nas, iznenađenje moguce, nadam se da ga nece biti
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne prognozirajte nista, sudije znaju kako ce se igrati!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- nostradamus
09.04. 16:00 LEOTAR SLOBODA 1 Ne moze Leotar dvije ne pobjediti kod kuce zaredom
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 1 Rudaru trebaju bodovi a i bolji je
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1 Mislim da Zvijezda ima dovoljan kvalitet da dobije ovo
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 1 Bez komentara
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 2 Buducnost gubi sve do kraja
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1 Da potvrde titulu
10.04 16.00 OLIMPIK CELIK X Igrali juce bice to isto a mozda Celik ima malo vise sansi zbog prolaza u kupu
10.o4 19.30 ZELJEZNICAR SIROKI B. 1 Siroki je juce izgubio sanse za sve a Zelji treba kakav takav prikljucak sa Borcem
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 1 Rudaru trebaju bodovi a i bolji je
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1 Mislim da Zvijezda ima dovoljan kvalitet da dobije ovo
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 1 Bez komentara
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 2 Buducnost gubi sve do kraja
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1 Da potvrde titulu
10.04 16.00 OLIMPIK CELIK X Igrali juce bice to isto a mozda Celik ima malo vise sansi zbog prolaza u kupu
10.o4 19.30 ZELJEZNICAR SIROKI B. 1 Siroki je juce izgubio sanse za sve a Zelji treba kakav takav prikljucak sa Borcem
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- Crni gavran
- Kontakt:
LEOTAR/TREBINJE/- SLOBODA/TUZLA/ 1X U losoj formi i jedni i drugi, moze Sloboda do jednog boda 60 % 1 40 % X
RUDAR/PRIJEDOR/. SLAVIJA/ISTOCNO SARAJEVO/ 1 Rudar je u ovom trenutku kvalitetniji
ZVIJEZDA/GRADACAC/- VELEŽ/MOSTAR/ 1X Zvijezda bas i ne briljira ovog proljeca, promjenljivo igra dosta, jeste
favorit ali i Mostarci imaju gram sanse otprlike sanse su 90% za Zvijezdu i 10 % za remi Veleza
TRAVNIK - DRINA /ZVORNIK/ 1 Travnik mnogo bolja ekipa, kad su pobjedili u Zvorniku mogu i na Piroti
BUDUĆNOST/BANOVIĆI/- ZRINJSKI/MOSTAR/ 2 Meni su Banovićani dragi, ali nazalost ispadaju iz lige, za Zrinjevce konacno priliko da i definitivno prebrinu brigu oko opstanka
BORAC/BANJALUKA/- SARAJEVO X2 Ovdje predvidjam iznenadjenje, neka liga bude zanimljivija
OLIMPIK CELIK 1X2 Ovdje bi na kladionici bi bilo najbolje prognozirati manje od 3 gola
. Sto se konacnog ishoda tice niko nije favorit ovdje. Moja procjena 40 % 1 40 % i 30 % 2
ZELJEZNICAR/SARAJEVO/- SIROKI BRIJEG 1 Siroki je na zadnjoj utakmici nadigrao Zelju, medjutim sad je vjerujem u soku zbog ispoadanja iz KUP-a, a Zeljo jos teoretski moze do titule. Valjda nece kiksati kao protiv Slobode, ali ko bi ga znao
RUDAR/PRIJEDOR/. SLAVIJA/ISTOCNO SARAJEVO/ 1 Rudar je u ovom trenutku kvalitetniji
ZVIJEZDA/GRADACAC/- VELEŽ/MOSTAR/ 1X Zvijezda bas i ne briljira ovog proljeca, promjenljivo igra dosta, jeste
favorit ali i Mostarci imaju gram sanse otprlike sanse su 90% za Zvijezdu i 10 % za remi Veleza
TRAVNIK - DRINA /ZVORNIK/ 1 Travnik mnogo bolja ekipa, kad su pobjedili u Zvorniku mogu i na Piroti
BUDUĆNOST/BANOVIĆI/- ZRINJSKI/MOSTAR/ 2 Meni su Banovićani dragi, ali nazalost ispadaju iz lige, za Zrinjevce konacno priliko da i definitivno prebrinu brigu oko opstanka
BORAC/BANJALUKA/- SARAJEVO X2 Ovdje predvidjam iznenadjenje, neka liga bude zanimljivija
OLIMPIK CELIK 1X2 Ovdje bi na kladionici bi bilo najbolje prognozirati manje od 3 gola
ZELJEZNICAR/SARAJEVO/- SIROKI BRIJEG 1 Siroki je na zadnjoj utakmici nadigrao Zelju, medjutim sad je vjerujem u soku zbog ispoadanja iz KUP-a, a Zeljo jos teoretski moze do titule. Valjda nece kiksati kao protiv Slobode, ali ko bi ga znao
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.